8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#196 elvallalva :DDD
á ténleg nemtom mi legyen.....
most pl mást játszok, az is szupi, de ezzel lenne a legjobb :) -
#195 Naja, mondjuk az tenyleg gaz :-)
Akkor marad a bünözes... :-) -
#194 Lehet dolgozni, de én még csak nyári munkáról halottam, de az egész napos, meg kicsi az órabér (100-200 ft.. :-/ ) szval az meg úgy nemjó...
-
#193 Ott volt a smiley, amugy meg a tenyen nem valtoztat, ha nem csorot mondok, hanem anyagilag hatranyos helyzetüt. Mindegy, hogy milyen okokbol azok. :-)
En sem engedhetek meg magamnak mindent, de volt ra lehetöseg kiprobalni es majd lesz is.
Addig meg lehet nezegetni videokat, vagy elmenni estenkent melozni, ha annyira jatszani akarnak vele :-)
Ugyanugy, ahogy az amerikai fiataloknak (mar csak mert fel lett hozva az ertekkülönbseg, egyebkent ott sem 10 dollar a minimal oraber), magyarorszagon is van lehetöseg, hogy hetvegen vagy estenkent az ember penzt keressen. Ha jol tudom, akkor 14 eves korodtol mar dolgozhatsz hivatalosan csökkentett munkaidöben. -
#192 Lehet, hogy nem csórók, hanem a szülei nem engedik. A kettő nem ugyanaz? Szar dolog ez is, az is :D -
Sanca #191 Ez a 'csoroknak' duma eleg kemeny volt... -
#190 Egy entert azert üthetnel a kepek között, hogy ne follyanak igy egybe! :-)
A csoroknak meg: Ott volt az ingyen beta ket hetig! Szoltunk is! Miert nem probaltatok ki akkor? Most meg sir a szatok, hogy nincs ra penzetek...
Ti bajotok. :-)
Tört szerver mer miert lenne, meg honnan?
Ez nem akkora jatek, hogy barki is csinaljon hozza!
Meg az SWG-hez sincs, pedig azt azert sokkal többen vartak, mint ezt :-) -
Alblink #189 Jok a kepek,adagoljatok minnel tobbet.kár hogy nincs tort szerver,tenyleg nincs valami kiprobalhato verzio hogy megnezem,vagy ha letoltom a klienst egyedul nem lehet rohangalni hogy magamhoz csatlakozok,csak hogy megnezem? -
#188 sötétek kicsit a képek -
#187 jól néz ki a game, tetszik is, csak marha drága a havi díja nekem pl:=(
az 1 dolog, hogy pl amerikában nem drága, mert ott a min órabér 10 $...
-
#186 Ma partiztam egy kicsit (elég húzós helyeken):
bocsi a nagy képekért -
Rasti #185 Erre nincs valami 7 napos trial verzió???
Szivesen kiprobálnám,de nem akarok 10000 ft-t kifizetni csak ugy,mert mi van ha nem tetszik? -
#184 Minden MMORPG-ert kell fizteni. Nehany "nagy" nevhez, mint WoW lehet, hogy lesz valami warez server, de az kozeleben nem er az eredetinek. Sajnos ezeknel igy muxik. -
#183 Akkor ez a game kilöve :( -
#182 Ablink, BlackWolf, Grebber:
Letöltöd a klienst ez "ingyen" van.
De ha regelni akarsz accountot, akkor 1x kiperkálsz
-egyszeri beugró, amibe a CD key miatt kell: $49.90 = 10625Ft-t,
majd utánna minden hónapban
-havidíj: $14.90 ~ 3200Ft
Mivel nincs tört szerver :)) (a program felépítéséből adódóan), így nem tudsz másképp játszani vele :) -
#181 Nem lehet valahogy megoldani hogy ne kelljen fizetni érte???? -
BlackWolf #180 most akkor lehetlesz ingye jacani majd nemhivatalos serveren bocs csak nincs kedvem vissszaolvasni -
Alblink #179 Hi most neztem megjelent az nforcon a COH ha letoltom egy warezrol tudok majd kezdeni vele valamit tort szervere,vagy elg csak a cdkeyt vennem a gamhez es nem kell megvenem eredetibe valaki tud errol valamit? -
#178 majd az E3 után megjelenő kiegészítőben lesz elvileg -
Arwenke #177 Ebben a jatekban van PvP? -
#176 Itt van nehany ujabb kep kedvcsinalonak:D
-
#175 Ha kicsit visszaolvastok, akkor meglátjátok a havidíjat is.
Amúgy itt van:
-havidíj: $14.90 ~ 3200Ft
-egyszeri beugró, amibe a CD key miatt kell: $49.90 = 10625Ft -
Gear #174 "a Guardian szerverre gyertek, az a nem hivatalos europai."
Akkor ez olcsó lehet . -
#173 2004-05-03 City Of Heroes (c) Cryptic Studios Inc. 70x15 MB FAIRSTAR
Mennyi a havidíja ennek a MMORPG-nek? -
#172 Radnir:
-
#171 Milyen néven lesztek bent?
Ferro: mi az új karid neve? Én sztem maradok a defendernél. Jó ez most nekem. -
#170 Hagyd Ferro a defendert. Ha új karit csinálunk, akkor én nyomulok a lvl5-ös Radnir nevű radiation-science-defenderemmel. -
#169 Kiraly:D a Guardian szerverre gyertek, az a nem hivatalos europai.
Csinaltam egy uj karit, egy tankert (sebezhetetlenseg/ szuperero szuperkepessegekkel), 5-os szintu akkor ha jottok azzal megyek es tudunk partyzni. (Vagy csinalhatok egy tok ujat is, attol fugg mi kell majd a csapatba, ha kell csinalok egy defender healert en.)
Az jo lenne, ha lenne egy defender, nem muszaj a gyogyito, de azert egy defender kene.
Amit eddig megtudtam az archetype-okrol:
Blaster- Nagyon sok van belole, jo nagy sebzes keves hp, de mivel tavolra lo, meg level 6 van lebeges (nem csak neki mindenkinek!) tok mind1:) Tuti, hogy kapni fog egy kiados "nerfet":D Soloban jo, csapatban sima dmg dealer.
Controller- Soloban nehez vele jatszni, mert alig sebez es sokaig tart megolni egy mobot, viszont mivel tele van hold/sleep stb power-kel konnyu vele solozni, csak lassan megy vele. Csapatban a legjobb.
Defender-Soloban es csapatban is jo. Itt van az egyetlen igazi gyogyito kepesseg (empatia azt hiszem a neve), mas is vehet fel gyogyito kepessegeket, sot controller-nek is lehet ez masodlagos kepessege, de a defender a legjobb gyogyito ha ezt veszi fel. Buffokat, gyogyitast tud es tavolsagi loveseket.
Scrapper- Kozelharcos, kulonbozo fegyverekkel (karom, kard, katana, harcmuveszet stb.). Nagy sebzes, de kevesebb hp, mint a tankernek. Dmg dealer, mint blaster. (Kb olyan a tank es scrapper viszonya, mint Lineage 2-ben az assasin es lovag.)
Tank- Kozepes sebzes, de sok hp es jo def. Taunt kepesseggel a mobokat magara huzzhatja. Soloban is jo, bar kicsit lassab vele, mint blasterrel mert kisebbet sebez.
Valahiogy ugy kene, hogy legyen egy controller (craz az szoval ez megvan:), egy defender, a legjobb ha healer, egy kozelharcos scrapper vagy tank de inkabb tank.
-
#168 Gondolom nincs trial. -
#167 argh, úgyszeretnék már rosszfiúkat agyalni repülve :)) -
#166 Na, csak lesz itt forgalom :-) -
Kaleb222 #165 én és egy haverom előfizetünk kb hétfőtől. -
#164 Ez pech :( -
#163 kár, hogy náluk van :( -
#162 Fizess elő te magad! Van rá pénzed! Amiről nem tudnak, az nem fáj :D -
#161 majd te nekem :PPP -
#160 Fizessen már elő még valaki rajtunk kívül!! :D -
#159 A beugró az 10625Ft volt nálam, ez alapján a havidíj kb 3200Ft lesz. Az első hónap ingyenes :D -
#158 már mind1, mert csináltam másik email címet... -
#157 elvileg mar nincs beta, vagy mire kell? :)