8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
Rasti #356 Server nevet és 1-2 játékos nevet irjatok már légyszi,hogy kiket kell majd keresni
-
Rasti #355 Na sikerült megrendelni a CD Key-t,már csak a mail-ra várok és este szedem is le az iso file-t ha megkapom ma az alaplapomat :) -
Rasti #354 Jó a video csak nekem az 1/3-nál leál a kép és csak a hang jőn :(
Ettöl fügetlenül ,meg is rendelem mindjárt a cd key-t mert eléggé megfogott a Game :)
És utána már én is jövök Gamelni!
-
Kaleb222 #353 fraps-el veszem fel -
Nexushun #352 Fasza. Csináljatok még. -
#351 AH megint elfelejtettem felvenni a jatekot:( (/demorecord demonev paranccsal kell) -
#350 Kurva jo volt, csak kar hogy a veget elbenaztuk. Igaz meglett a kuldetes, de kar, hogy a Boss-t nem birtuk megolni.
Sokat kell meg egyutt jatszanunk, ossze kell szokni a bandanak...DE azert marha jo volt:D
Lawa:
Nekem van egy repulos meg egy ugralos (super jump) karim, az ugras szerintem sokkal gyorsabb es nem fogyaszt szinte semmi endurancet. De azt olvastam, hogy a leggyorsabb a teleport csak ahhoz 3 powert kell venni, mert muszaj hozza a lebeges is.
Vegulk is mind3 utazo szuperkepesseg jo inkabb azt kell venni ami a karihoz passzol. -
#349 mivel csináltad a videót? -
Kaleb222 #348 Aki még nem látta a játékot annak egy kis live
action!
Ezt ma játszotta a magyar klán és kurvajó volt!
http://kaleb222.uw.hu/heroes.avi
-- -
#347 A múltkori perez parki nagy CoT vadászat képei:
Ezeket ma csináltam
-
#346 kurvasokat :D -
#345 akkor ha a kuldiket figyelmen kivul hagyom, semmi bajom nem lesz? szuper....
ti menniy kuldit csinaltatok meg? -
#344 én asszem majd repülős vmi leszek inkább:)
a repülés nekem nagyon testszik, csak még nem próbáltam ki...
Kaleb, amit irtál, az hány alkalomra vonatkozik? -
Kaleb222 #343 én benn várok -
Kaleb222 #342 már jöhettek -
#341 kajálok
-
Kaleb222 #340 ja olvastam ezen napi 2 óra alap karbantartás,+
heti 1 extra nagy. ezen kívül ezek a kis szarok -
Kaleb222 #339 csak gyakran elhullok mert nincs inspirationöm. -
#338 HU nagyon kiraly ez a party.
Ha visszajon a server (beszaras ezen mennyi karbantartas van:)az epeulet elott tali aztan kedjuk elorol, legalabb sok exp. -
Kaleb222 #337 mikor lesz ON a szerver? -
Kaleb222 #336 ó bazmeg :D -
#335 látom mindenki játszik :) -
Rasti #334 Sajna holnapra marad az akcio (cd key vásárlás) nem cserélték ma az alaplapom igy se gép se net :( -
#333 EH, a huje amcsik miatt van az egesz. A sok pocs ahelyett, hogy elmentek volna a boltba megvenni a dobozost (amihez kapnak cd-t, manual-t sot egy kepregenyt is) annyira lustak, hogy ki se mozdulnak otthonrol hanem netrol vettek ok is. A boltosok meg jol bepipultak, hogy nem veszik a jatekot toluk, ezert szoltak az NCSoft-nak az meg leallitotta az egeszet. Megint a nem amerikaiak szivnak az amcsik lustasaga miatt:(
DE SEMMI GOND VAN MEGOLDAS, SOT 49.99$ HELYETT 44.95$-ert VEHETSZ CSAK KULCSOT. (En is toluk vettem max 1 nap es kuldik mailben.)
Itt.
Ez egybol a City of Heroes-t rendelo oldalra visz.
Eloszor regisztrald magad, csak egy email cim kell. Aztan kovesed ez utasitasokat nagyon egyszeruen es vilagosan le van irva el se lehet teveszteni. Amikor a szallitast kell kivalasztani a legjobb ha semmit nem valasztasz, a legvegen meg lesz egy comment box oda ird be, hogy ONLY CD-KEY!
Guardian server-en vagyunk, ha megvan a jatek szolj majd segitunk. -
#332 mindig ezzel áll le :\ : #305 -
Rasti #331 Tényleg eltünt a CD Key vásárlás,sajnos akkor ennyit a játékrol.Ha majd véletlen lehet ithon is kapni akkor lehet beszerzem bár eléggé kétlem ,hogy lessz belöle ithon dobozos verzió :( -
#330 Ennyi inof senki nem mondja meg neked. A masik geppel lehet a bibi, regi driver esetleg vagy barmi. -
#329 aha... :|
csak kicsit zavarők azok a nyilacskák....
kérdés: ez egyik gépen emgy a coh, akadás nélkül, de a másukon UGYANAZZAL a file-al nem....
vajh mi lehet az oka? -
Arwenke #328 Akkor ezt nem probalom ki, mert dobozost nem veszem meg.
Posta koltseg meg ilyen szarssagokkal egyutt sok. -
Arwenke #327 Hat nem tom, de ugyan annyi mint a dobozos, nem igazan ertem. -
Kaleb222 #326 úgy látszik nem fogyott a dobozos verzió ezért levették
az online rendelést, vagy jobb esetben ideiglenes kiesés. -
Kaleb222 #325 lawa senki nem akadályoz meg abban hogy verekedjél
questezés helyett -
Arwenke #324 Akkor errol ennyit. -
#323 tényleg nincs cd key
nemtom, hogy mit csináltak vele
biztos nem érte meg nekik -
Kaleb222 #322 ezek szerint levették. -
Arwenke #321 Nincs ott csak CD key vasarlas opcio, tuom hol kellene venni mert a lineage2 is ott vettem, csak CD keyt, de most nincs.
Valaki nezze mar meg pls, hogy neki sincs e ott. -
#320 *questezes -
#319 amugy meddig kell questekkel szorakozni? mar szivesen gyaktam volna reggel 2 ora questezel utan :P -
#318 Radnir -
#317 Kaleb, majd privi :P