8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
Kaleb222 #396 adok rasti egy számlaszámot és ha arra utalsz pénzt és
megadod a kódodat a plaync-hez akkor én megveszem neked.
egy már van egy srác aki lineage2-zik és ugyanigy tőlem fizet.
Csak utalj rá havonta pénzt és meg van oldva.
Alapdíj az 11 rongy, plusz 300ft-al beszálsz a
a kártya havidíjába és okés a dolog:) havidíjat nemtom
mennyi 14.99$ átszámítva, felfelé kerekítve. -
#395 én most angyon rápörögtem a grav controllelre:)
sztem nagyon táp:)
1. mozdulatlanná tenni
2. nyomatni bele a varikat
3. ezt ismételni
anggyondurva, és még a repulésnek is jó lesz a feelingje:P -
Rasti #394 Nem lakik valamelyikőtök pesten?Ha tud valaki segiteni a megrendelésbe egyböl perkálom készpénzbe :) -
Rasti #393 Akkor sajna gyerekek részemröl tárgytalan a dolog,mert azért most nem fogok kártyát cserélni.
Ha majd egyszer lessz dobozos verzió ithon akkor lehet,hogy majd megveszem!!! -
Kaleb222 #392 otp-s müködik ezek szerint a Kh-s szar.
meg kéne beszélni egy esti időpontot amikor
mindenki fennlesz és akkor mehetnénk hadsereget
ölni küldetésben mint a multkor. -
#391 Nem biztos, mert nekem is volt már olyan, hogy neten rendeltem valamit külföldről, és nem fogadták el a webkártyámat. Pedig elvileg a mastercard-ot több helyen elfogadják mint a visa-t. Boltja válogatja, hogy mennyire akar a biztonságra menni és emiatt a potenciális vevők hány százalékát veszti el :) -
Rasti #390 Humm nem igazán értem a dolgot elméletileg webkártya az webkártya,eddig bármilyen játékra fizettem elő simán elfogadták mindenhol!
Lehet én töltöttem ki rosszul a dolgokat :(
-
#389 Úgy néz ki, hogy ma sajna nem tudok játszani :(
-
#388 Én OTP vebkártyával rendeltem, ami Mastercard-nak minűsül -
Rasti #387 Sziasztok.
1 kérdésem lenne: Ti milyen kártyával rendeltétek meg a CD Key-t?
Én K&H webkártyával probáltam ami visa alapú,de sajnos küldtek egy levelet,hogy "e" és Visa Elektron kártyával nem tudnak Europába tranzakciot végezni :(
Kicsit furcsálom a dolgot. -
#386 k, scak kérdeztem :)
most amibe csak birtam, 5-os cuccosat raktam...
at egyikbe van: 5-os damage, 5-os toltesi sebesseg,meg meg par dolog :)
a felet asse tom mire jo, csak eppen belelehetett rakni:P -
Kaleb222 #385 nemtom megnézni nem érek rá kírésletezz. nekem se segített
senki. -
#384 Hogyan érdemes fejleszteni az ütögetős skilleket?
mikortól kapok ugrálást?
Kaleb, majd nézdmármeg léci Cee-t, hogy jól csináltam e...
kell valahol ekresnem egy james valakit, vagy valami j betust... az ujsagos fickonal minden kuldik megcsinaltam az athlas parkban levo foepuletben. -
#383 :D -
Kaleb222 #382 ha elkezdesz játszani fél óra alatt megérted azt amit
itt négy oldalban tudunk elmagyarázni -
#381 itt enhancementeket (powerekhez való fejlesztések) és inspirációkat (olyan mint a heal/attack/run/stb potion) dobnak a mobok -
Arwenke #380 Nagyabol kezdem kapisgalni. Meg egy kerdes, itt vannak dropok, penz, fegyverek ilyesmik amiket lehet venni stb.
Mint az L2ben pl?
-
#379 Ugy muxik mintha L2-ben egy 40-es szintu kari maga melle venne a mondjuk 20-as szintu karit. A hp-d, mana, attak, def stb. olyan lesz mintha 39-es lennel, de a skillek es a cuccaid (itt az enhancemnetek) maradnak a regiek. A master pedig "csak" 65% expet kap. Ja es bizonyos tavon belul kell lennetek egymashoz, hogy ervenyesuljon.
Lenyegeben arrol van szo, hogy igy a sidekick kari is ertekes tagja lesz a magasabb szintu partynak, nem fog egy lovesbol meghalni, eltalaja a mobokat stb., de azert nem lesz olyan mint a magasabb szintuek. -
Kaleb222 #378 most néztem hogy a Guardiannak 350 a pingje :I -
Rasti #377 Ok-ok nem foglalkozunk vele :)
Egyébként meg teljesen mindegy,hogy hogyan rendesen kapjunk XP-t.
Már csak a CD Key-t várom + remélem ma már meglesz a csere alaplapom :)
A klienc már majdnem lent van még kb. 1 óra -
Kaleb222 #376 a régi skilljeid erősebbek lesznek, igen.
az xp elosztással ne foglalkozzatok tökömet nem érdekli
hogy hány százalékot kapok a lényeg az, hogy partyban
nagyon jól megy fel az xp (sidekick módban is). -
Rasti #375 Új skillek szvsz szinthez vannak kötve,ha elérsz 1 szintet akkor valoszinüleg választhatsz pár skill közül.
Ha magasabb karival partizol akkor is kapsz xp-t csak a teljes xp bizonyos hányadát kapod meg.Gondolom ez füg,hogy mennyi közted és a köv. szintű kari között a kölömbség. -
#374 gondolom ugy értette, hogy ha te5os vagy, és ő 15ős, akkor te nondjuk 14esként viselkedsz, viszont nem hazsnálhatod az 5 fölötti uj speceket
mondjuk azt nem értem hogy az 5ig felvett skillek ekkor beerősödnek?
khm, mégsem tiszta, no mind1 -
Arwenke #373 Akkor itt most, hogy van az xp, mitol fugg mikor kapok uj skillt? Ha magasabb szintuvel partizok akkor, nem fejlodok? -
#372 14 -
Kaleb222 #371 repülni csak 12-es szinten lehet! -
#370 Semmit nem szamit. De tenyleg. Van egy opcio a sidekick, Egy magasabb szintu kari (minimum 5 szintel magasabb) bevezs sidekicknek es ha kozeleben vagy 1-el kisebb szintunek szamitasz. Termesztesen uj skillket stb. nem kapsz, de igy is siman partyzhat egy level 30-as egy level 10-el. A sidekick-nek csak annyi korlatja van, hogy egy jatekosnak csak egy sidekick-je lehet, es a mester csak 65% expet kap. -
Kaleb222 #369 majd akkor adjátok meg a neveteket ha már kipróbáltátok a karikat, nyilván -
Rasti #368 Valami jó kis repülős karit szeretnék.
Bár képregényhősökbe jobban csipen Spider-Man-t itt nem hiszem,hogy lehetne ilyen karit csinálni :(
Néven még gondolkodom,de ha megven beirom. -
Arwenke #367 Azert nem biytos, hogz egzbol tudni fogom melzik kari jon be. -
Kaleb222 #366 jól van skacok írjátok meg a VÉGLEGES neveteket
a játékban (próbakarakter, "már unom" szintü karaktereket NE hozzatok), és beveszünk titeket a klánba.
privát üzi: "/t Név, üzenet"
Serphen -t vagy Fyuron -t keressétek.
csá -
Rasti #365 Szerintem tul sokat nem számit,elméletileg igy van magassab szintü kari aki segithet a gyors fejlődésbe :) -
Rasti #364 Hi
Én ma rendeltem meg a CD key-t,ugyhogy 1 ember legalább van aki kezdő :)
Én is este szoktam ráérni kb. 20h-tol éjfélig!
Ez engem is érdekelne,hogy ti mikor szoktatok általába játszani? -
Arwenke #363 Foleg mikor szoktatok jatszani, mert en altalban este 9-10 korul erek csak ra. -
Arwenke #362 Jo a video, teteszet.:)
Kozben meg taltam hol lehet venni CD keyt, de most gondolkodom mi legyen. Itt mennyire szamiot hogy ti sokkal magsabb szintuek vagytok, milyen gyors vagy lassu a szint lepes? -
#361 a kliens magát updateli -
Rasti #360 Hali
Accountot megcsináltam,kliens file-t szedem de az updatet nem találom.Amit itt linkeltél az a kliens file-ra mutat. -
#359 Ezt a fraps-ot honnan lehet letolteni? -
#358 Addig toltsd hasznosan az idot:)
Eloszor szedd le innen az updatert es kezd el letolteni a klienst. Ha jol emlekszem nem kell hozza kod magatol letolti.
Csinalj egy NCSoft-os acc-t itt. Mivel elofizetos leszel erdemes a valodi adataid megadni.
Mikor megvan a kod a lepj be az NcSoftos accodal, valaszd az ADD GAME menut es ott a City of Heroes-t.
Mikor kivalasztottad lesz ott egy ilyen gomb, hogya ativalas vagy valami ilyesmi, na arra klikkelj:) Aztan megint ad meg a bankkarty adatokat (arra nagyon figyelj, hogy pontosan ugy ird oket ahogy a kartyan van), valaszd ki hany havonta akarsz fizetni. Ezutan (par pec max fel ora) jon az aktivalo email es mar mehetesz is jatszani. -
Kaleb222 #357 GUARDIAN
nevek:
Serphen
Fyuron
EmeralDragon
Unipsycho
Radnir