8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
Tyson #636 Hogy tudok képet beilleszteni? Ugy hogy a képet lássák és ne a linket?
-
Rasti #635 Gyertek be mirc-re :) -
Rasti #634 :D -
#633 nem a dögön van a lényeg :D -
#632 Ja es csak negyen voltunk, ket level 10 alatti sidekick-kent de ugy is siman fekudt a kis dog:) -
Rasti #631 első patch mikor várható?
-
#630 Tegnap meg tegnap elott megoltuk vagy 5-szor, sot uni azert haragszik, mert nem vettem fel a demot:( (mondjuk ha en veszem fel, szar se latszik a tobbiekbol de mind1). -
#629 De most nem ajánlják az készítők, mert valami bug van vele. Amikor elindítod az updatert, ki is van írva, hogy gond van vele és ne használjuk ha lehet a taskforce-t -
Tyson #628 Köszi Kaleb szedem már le:P -
Kaleb222 #627 dehogynem a második már mükszik -
Rasti #626 Nekem igy se tölti :(
-
Kaleb222 #625 szóval ez: http://kaleb222.uw.hu/SWEETLULLABY.mp3 -
Kaleb222 #624 http://kaleb222.uw.hu/http://kaleb222.uw.hu/SWEETLULLABY.mp3
remélem megy -
#623 ahhha , az tenyleg jo lenne, mert igy sokat kell mission utan rohangalni, thx a gyors valaszt
-
#622 Az olyan küldi amit csak minimum 4 fős team-ek kapnak meg. Nem egy sima küldi, hanem több viszonlyag húzósabb küldi egymásutánja. Mondjuk ölj meg 30 clockwörköt majd menj be a főhadiszállásukra, és ott is írts ki mindent és szerezd meg a bizonyítékot majd látogass meg 5 helyszínt, stb -
Tyson #621 Jah és igen a zene kéne kaleb:P -
Kb fél órája egy 6 fős (2-2 defender/scrapper/blaster) - köztük én - kinyírt egy lvl22-es archvillan-t (Dr. Vahzilok). Alig sebeztem rajta, és még csak nem is én öltem meg, de a végén csak én kaptam dropot. Egy lvl25-ös Alpha Particle Exposure-t. Single-Origin, science-nek való (vagyis nekem :D ) és a boltban 27900 influence :D
-
Tyson #619 Mi fent vagyunk mosr irc en mert nem megy game:((
Jah esti szorakozásba benne lennék:P
"Kicsi a bors , de erős"!!
-
#618 Sry kezdo vagyok de mi az a task force kuldi?
-
Rasti #617 Szvsz lassan meglesz a 2 full group is :) -
Rasti #616 ez csak természetes, este megyünk és rendet vágunk a rosszfiuk között :) -
#615 Igen este megint nyomhatnák valami jót mint tegnap :)
Mit szólnáltok ha partyban (8-an) neki mennék olyan 25-ös szintű ellenfeleknek. Ha van két healer akkor szerintem meg lehet csinálni.
No meg ha kijavítják a task force küldetéseket azt is nyomhatnák :D -
Kaleb222 #614 de azt vegyétek figyelembe hogy az mmorpg.com-on körülbelül
300-an szavaztak csak a játékra! (number of votes)
viszont nem kétséges hogy tényleg kurva jó.
van aki röhejesnek tartja (hardcore fantasy powerleveler
állatok) és a másik fél pedig isteníti.
az utóbbiak fizetnek rá elő:P
-- -
Kaleb222 #613 ja és azért sötét mert este volt és jól elbaszta
az egészet :( szóval ez még a világosított verzió!!
mondjuk is a movie közben hogy "szar a fény"...
-- -
Kaleb222 #612 na ha me este csinálunk valami jó kis ütős partyt
akkor csinálok egy újabb moviet.
ferro, a zenéhez soundforge 6-ot használok (de az
5 is jó csak az nem vágja az mp3-at).
tyson a zenéje kell vagy mi?
-- -
Rasti #611 Ahogy nézem az összes MMORPG közül ez kapta a legmagasabb pontszámot -
Rasti #610 Tényleg jó nagyon!!!
És az a 8.6 pont nem elég???Némelyik más játék nem kap ennyit :) -
Sanca #609 Ez a jatek tenyleg annyira jo? Erdekes hogy meg mindig 8.6pont mmorpg.com-on.
Ja es Jockey, irtam 2 privit. -
Rasti #608 ok-ok legalább nem leszek egyedüli Tank :) -
#607 Meggondoltam magam, mivel eleg sok controller es defender van ugy gondoltam, hogy valami melee kari kene, szoval van egy level 6-os tank-om, Ghostdragon neven, inkabb azzal tolom. Rakjatok majd be friendbe es szoljatok ha megy a party:D -
Rasti #606 Gyerekek mirc szobával mi van?Nem megy most? -
Rasti #605 Hamarosan jön a PvP-is -
Rasti #604 Elmész ide : https://secure.plaync.com/cgi-bin/plaync_login.pl?game=coh
Regisztrálsz egy uj accountot magadnak ,belépsz és egyböl rendelheted is az online cd keyt + letöltheted az iso filet,ha megvan a cd key ( kb 10 perc ) mégegyszer megadod a kártyaszámodat,hogy honnasn akarod fizetni a havidijat és már megy is a Game. -
Nexushun #603 Mikor lesz benne PvP? -
Nexushun #602 Hogy is kell erre a game-ra előfizetni? :D -
Nexushun #601 Tiszta bolondok vagytok. TETSZIK! -
#600 Jaja nagyon jo partyk vannak es nagyon feelinges a game, nem banom hogy kiprobaltam. video jon lefele, megnezem es irom hogfy milyen
-
Rasti #599 Kaleb222 jó lett a videó csak egy kicsit sötét :(
Pedig nagyon király ahogy ott hajlongunk :) -
Tyson #598 Köszi!
Jah jó lenne ha együt tolnánk mert végül is durva jó volt tegnap is ahogy partyztunk:PP -
#597 Azt hiszem jegelem egy kicsit a scrappert, mert igy marhara nem tudok partyzni veletek, van egy 10-es szintu controllerem (mind/empaty) Psio neven valszeg azzal fogok jatszani egy darabig.
Tyson: "Tab"-al lehet uj targetet valasztani.