8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
Rasti #836 Ahogy nézem van pár lvl9 feletti kai ami nincs bevéve SuperGroupba -
Tyson #835 Az én 2. akrim a buffalot töröld ki.Aszem tápolom a blasterem , de ha esetleg csinalok másik karit akkor mégse sracpptert csinalok. -
#834 én úgy vettem észre, hogy semmivel
annyiban változik a helyzet, hogy a másodlagos skilleket késöbb szerezheted meg ming az eésődlegeseket (asszem) -
#833 a hiányzó adatokat illetve h ősöket kéretik priviben elküldeni -
Nexushun #832 Mennyivel szarabb egy skill az elsődlegeshez képest ha csak másodlagosként van meg? (ha ugyan annyi van rárakva) -
#831 -
Tyson #830 Jah elvileg többet sebez ugy.. de felesleges támado skillbe 2 damaget rakni.. rakj bele, damaget, accuracit,end csökkentőt.. emg amit végul is akarsz:P -
Nexushun #829 Kérdés:
Ha egy skill-nél mondjuk két Damage slotot csinálok és töltök fel enhanceval. Akkor azok összeadódnak vagy nem? -
Rasti #828 én este megyek mert a Tankom még csak lvl4 :(
-
Nexushun #827 Én csak havernak adom oda az accom. Skrad-ot szerintem sikerült is befűtenem. Úgy néz ki ő is megveszi. Nagyon bejött neki a karmos Scrapper :D -
Tyson #826 helllo belló. nah csak tesztelem hogy muxik e az aláirásom -
#825 akkor most hanyasok vagytok?
valami lvl3-7 kari mikor szokott játszani. Mehetnénk partiba az én kis controlleremmel :) -
Rasti #824 Baze én meg itt dolgozok bent és nem fejlödik a karim :(
Ez ám a genyoság :( -
#823 Nha ez rohadt nagy party volt bahh :))) uninak jott vagy 2 3 level meg emeraldnak is vagy 2 :D grati szep volt skacok. szerver down utan folytathatjuk
-
#822 Na kivágott -
Rasti #821 ez valami rejtvény? -
chefshift #820 Hát ja :((. De tényleg csak annyit akarok megnézni, hogy milyen nagyából.De megértek mindenkit ... :( -
Arwenke #819 Ha regota figyeled akkor gondolom tudod milyen a jatek, tehat nem veszel olyan nagyon zsakbamacskat.
En nem figyeltem, csak ugy meg vettem es vegul is be jott. -
Kaleb222 #818 x y z aláírás teszt -
Rasti #817 Én is lemaradtam a bétárol,de megvettem az accountot és nem bántam meg. -
Rasti #816 chefshift ez szvsz elég nehéz eset lessz.
Ismeretlennek szerintem nem sokan adják oda szivesen a kodjukat
-
chefshift #815 Tudom elég hülyeségnek hangzik amit kérek.Ugyan ki adná már oda.De régóta figyelem ezt a játékot és a Beta-ról pont lekéstem mert nem voltam ithon :(.Zsákbamacskát meg nem szeretnék venni. -
chefshift #814 Nincs valaki aki valamikor nem játszik mondjuk reggelente, és lenne olyan kedves,hogy megmondja az accjat meg a passt-hozzá csak, hogy megnézhessem a játékot? Tényleg csak annyira kellene, hogy megnézzem milyen.Azt ha tényleg tutkó akkor már veszem is.Valaki ? Ha valaki lenne olyan rendes akkor itt az e-mail címem: [email protected] Tényleg csak, hogy megnézhesssem.
-
#813 Jo otlet. A tank akkor a masodik supergroupba menne, a scrapper meg amig nem javitanak rajta visszavonul:) -
#812 Nekem már van karmos scrappterem -
Rasti #811 Tyson a forum/beálitásoknál ird be az aláitáshoz a karidatat:) -
Tyson #810 Sziasztok:P (éljen a suli powa!!)
Akkor második karakteremnek csinalnék 1 scrappter-t mondjuk 1 karmos scrappter-t :PP
Tyson K9/lvl 13 blater/
Buffalo /lvl 0 scrappter :P / -
#809 csináltam egy controllert -
Arwenke #808 Na tessek ott vannak a karik.:) -
#807 Abszlut jó ötlet. -
#806 mi lenne, ha mindenki beírná az aláírásába, hogy mik a karija tulajdonságai (név/origin/kaszt/power1/power2/aktuális lvl)? -
#805 2 karit fejlesszen ki mindenki. Egyrészt ha ellentétesek akkor nem unja meg egyiket se az ember. Második (és ez a fö) grouppolásnál lehet választani melyiket hozza az ember.
A több karakter miatt lesz 1 második supergroup-ebbe lesznek a gyengébb karaktereink-de ez csak azért fontos hogy legyen valami nyilvántartásunk (már asse tudom ki kicsoda). -
#804 Aki jön annak megbeszélek pár bungee jumpingot Fyuronnal bármelyik troronyról. -
Kaleb222 #803 egy emberre kb 3 jut -
Kaleb222 #802 az a csatornás nagyon kemény, 17-es vhazilokok ugrálnak
és 70-eket köpködnek :D -
#801 Ezert jo, hogy van 3 karim is mindig van megfelelo szintu:D -
#800 lvl19 még befér? -
#799 fizetni kell. 50$ +havi 15$. te döntessz nekünk megérte. -
#798 ezzel a játékkal ingyen lehet nyomulni vagy
fizetni kell érte? -
#797 HOLNAP 20:00tól csatornázás aki ráér jöjjön lvl.12-18 ig.