8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
Unipsycho #1596 /server irc.extra.hu
/join #coh.hu
gyengebbek kedveert: www.mirc.com ;D -
Unipsycho #1595 ha feljottik irc-re szivesen elmondom mi az az EVE ^^ -
#1594 Eladó egy City of Heros account! Júni 28-ig van befizetve. 2 "jobb" kari van rajta:
-lvl 10-es Controller - Gravity Controll / Storm Summoning
-lvl 21-es Defender - Radiation Emission / Radiation Blast
A jelentkezéseket privátban várom -
Nexushun #1593 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/gameId/0
Negyedik per pillanat.
http://www.eve-online.com/
Hivatalos lap
http://eve-online.uw.hu/
magyarok
-
#1592 ha adsz linket (nemtom mi az az EVE :( ), akkkor kipróbálom -
#1591 Chef amit velem nyomtál nem is emlékszel-szikla vagyok -
Nexushun #1590 Sajnos ebben az állapotában még csak egy hónapos ez a game. Rohadt jó az eleje nagyon élvezetes, de aztán behal. Nézegetve a fórumokat másnak is hasonló a véleménye. (Az eladási listákat vezeti, mert tényleg jó, de a tartós fizetési listát ebben az állapotában biztos nem fogja vezetni) A Guardian meg egyre kihaltabb, ha játékosokkal akartok találkozni menjetek át a Justice-ra. Az utolsó karijaiam mind ott indítottam és ott mindíg voltak.
Uni tanácsára megnézem az EVE-t álitólag van 3 nap trial, nem jön még valaki tasztelni? :) -
#1589 én is a WoW-ra várok -
#1588 Magyarokkal?
En mar alig latok magyar jatekosokat fenn nehanyan meg toljuk, de nagyon kezd kihalni a game:( (es meg sok ido mire jon Wow D&L) -
chefshift #1587 Reggelt! Vázze tegnp de jó partyt hoztunk össze :). Volt benne egy Tank, egy Blaster, egy Defender, na meg én. Halmora húztuk a Mobokat meg a boss egységeket Perez Parkban. :). -
Rasti #1586 Jó reggelt :)
Ujjabb Amerikai eladási lista,és természetesen ki vezeti ? :)
Top 10-es lisnnnyaaaa :)
[2004-06-17 @ 09:52 - ZeroCool] (kommentek: 17)
Röviddel azután, hogy a második helyre csúszott a City of Heroes, máris visszaszerezte vezető pozícióját. A szuperhősös MMORPG valóban tetszik a játékosoknak, legalábbis az amerikai eladási adatok ezt bizonygatják. Íme a teljes lista:
1. City of Heroes - NCSoft
2. Harry Potter & The Prisoner Of Azkaban - Electronic Arts
3. Battlefield Vietnam - Electronic Arts
4. Far Cry - Ubisoft
5. Rise of Nations - Microsoft
6. Halo: Combat Evolved - Microsoft
7. Unreal Tournament 2004 - Atari
8. Call of Duty - Activision
9. FS2004: Century of Flight - Microsoft
10. Age of Mythology - Microsoft -
Kaleb222 #1585 OFFTOPIC
egy zakkant sötételf egyedül ment be a sárkány
barlangjába lin2-ben :D
Az utolsó képen a sebzés az durva... 16000 ]
kamikaze -
#1584 hát srácok holnap délelőttig nemtok jáccani nem lesz netem -
Kaleb222 #1583 már csak 6 óra és lejön az update
éljenek az 5 k-val hasító fizetős szerverek! -
Kaleb222 #1582 azt jelenti az #1597 hogy felkészítik a szervert
a patch-re. -
#1581 A First Update-et le lehet tolteni (meghozza ugy hogy elinditod a jatekot kilepsz es elkezdi tolteni, barmikor megszakithatod onnan fogja folytatni.), de meg nincs aktivalva a serverereken szoval az ujdonsagok meg nem jelennek meg. De erdemes letotleni elore, ha beindul a banzaj ne kelljen mar varni semmit:) -
Kaleb222 #1580 *kill line* -
#1579 -06/16/04:
-Server modification made in preparation for the upcoming Features Update #1: "Looking Glass" publish.
-Fordítás rendel -
Unipsycho #1578 miek csira kezdte el tolteni az Earthöt rolam?:p -
#1577 Jha es igen Szilvi [email protected] -
#1576 faszaul tolt 114mb ot a game :D kivancsi leszek mennyi lesz meg :) mert ha ugy csinaljak mint swgben akkor tobb darabra van bontva a nagy patch.
-
#1575 A fitness pool-t mindenkinek szinte kotelezo megvenni.
A swift-tel gyorsabban futsz, sot a superspeedhez is hozzaadodik. A hudrle-val nagyobbat ugrasz superjump-hoz hozzaadodik sot superspeed-nek is nagyon jol jo.
Aztan 14-tol van a health ez is nagyon hasznos sokkal gyorsabban fog toltodni a hp.
De a legfontosabb a stamina ami endurancet tolt. Ahhoz, hogy a satmina meglegyen 2 powernek meg kell lennie es level 20 kell.
JOkc szoval neked a kovi power-ek kellenek szerintem:
Hurdle, Helath, Stamina (ez csak level 20-nal megy).
Burn, Jawbreaker (mivel eddig csak 2 attak powere-ed van, ahogy mondtad ez a ketto jol fog jonni) es Build Up na ez is nagyon kell. -
Rasti #1574 chefshift én tudok csak nekem 3 account van (2 öcsémnek is 1-1) és a 3-bol csak 2-t tudok fizetni mert a 3-ra azt mondja tul sokszor volt már használva a kártyaszámom.
Kicsit elszomoritott a dolog,mert mikor a 11000 ft-t le kellett vonni rola akkor mionden ment de most meg ha a 3-t is be akarom fizetni akkor valakit meg kell kérni :( -
#1573 Sziasztok mizu?
kicsit kevesebbet leszek mert viszamentem kicsit daocozni, de benezegetek szorgalmasan...
ui.: Szilvi nem jott meg, probald erre: [email protected] -
chefshift #1572 Mostanában kevesebbet pofázok itt(gondolom ennek örültök is ), mert tolom a játékot. Eddig bejön, föleg hogyha 4-5en vagyunk egy partiban.
U.I.: Rasti te most a kártyalimit miatt nemtudsz játszani? -
chefshift #1571 Halli mindenki ! -
#1570 kérdésemn kövi:
ghost mondta hogy 16on a fiery/warmace speces tankeremnek traineljek Hurdle-t power poolt, 18-on Burn aura fiery vonalon,, 20on jawbreakert stb..
eddigi power pooljaim: combatjump, superjump (ez utobbi nagyon fun:())
kérdésem a kövi: hurdle-t azért a 4ik szintű stamina miatt kell trainelnem?
valamint írta tovább még mitkellene utána, de elfelejtettem:P
20ig emléxem ár, utána már nem de gondolom stamina miatt mondta ahurdle-t, de a staminához meg két powe ris kell abbol az ágbol, szal hogy van ez?:) -
Rasti #1569 Inkább arrol irnának,hogy mi lessz azokkal akik egyenlöre szivnak a Bankkártya limit miatt ? -
#1568 Csatlakozok a dolgozók széles táborához
Addig is aki még nem látta itt egy kis olvasmány:
Itt -
Rasti #1567 Én dolgozom az tuti ,a többiek nem tudom merre csámborognak -
#1566 látom nagy a pangás...miaz suli meg munka mi?
-
#1565 mégsenem! -
#1564 kaleb után én jövök!!! -
#1563 Ez a kedvenc szmájlim: "Jó reggelt cijjasztok mindenki!" -
Kaleb222 #1562 na 1 óra alatt ledolgoztam 1000 debtet ennyi elég is volt mára :P -
#1561 Jóreggelt zsiványok! jáccá kaleb . -
Kaleb222 #1560 fél 10-ig játszok -
Kaleb222 #1559
random smiley sorozatok rulz -
#1558 -
#1557 Imádlak Szilvi :PPP