City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
össze kell megint iratni a jónéppel ,hogy ki kicsoda
a sok névváltozást!
Egy baj van a blasterrel, iszonyu sok van belole. Kb minden 3. kari blaster es ez nem veletlen😞
A tank viszont ugy nez ki megsem olyan rossz, eleg sok magas szintut lehet latni beloluk, es tenyleg nelkulozhetetlen egy nagyobb partyban. Viszont a scrapper...hat nem tudom, szerintem a dmg dealer szerepre a blaster sokkal jobb, a scrapper pedig tank-knet nagyon szar. De tuti, hogy ez meg valtozni fog, nem veletlen sirnak annyit a hivatalos forumon is a scrapper-ek.
ps: Kaleb frissiteni kene a listat egy csomoan nincsenek rajta.
Es ket kep:
Az ujdonsult tank-om Ghostdragon:
A klan ket "noi tagja"😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
innen szedtem
Mire odaérek a mobhoz addigra a többiek leszedik a távolbol 😞Lehet beujitok valami másik karit,még alszom 1-et rá 😊
NC Interactive Inc - City of Heroes Subscription Card - Windows
Our Price: $29.99
Ha csak kártyát veszek megúszom 30 dolcsival?
Debob - Lvl 2 Wizard
--
mindig elõbb végzik ki az ellenfelet mint ahogy én odaérnék...
-
aztán tudod közzétenni. és annak meg kell adni a netes
címét (pl: http://blabla.hu/hero.jpg) ez az url.
--
Sokszor olvastam a hivatalos forumon, hogy scrapper nagyon szar (sot sokan meg a tank-ot is szidtak).
A valasz erre persze mindig az volt, hogy nem tudsz jatszani, rakj defense-re is, ne csak a tamado power-ekre stb.
Ma volt egy partynk Talos Islan-en. Radnir (craz) levl 17-es defender, de sidekikc-be vettem szoval lev19-nek szamit, egy 19-es controller, egy 22 blaster es en lv20-es scrapper.
Ketsegtelen nem volt tank, nem volt rendes gyogyito sem (Craz gyogyitasa azert nem az igazi, jegvirag 130 korul gyogyit pedig 10-es szint alatt van, craz meg 50 korul) de valami iszonyu szivas volt.
A controller fagyasztott, valami jegmezot idezett amin mindenki elesett, a balaster a levegobol sebzett mint orult, en meg ott rohangasztam a futkoraszo mobok kozott, utni is alig birtam oket😞 MIndenki lebegett csak en voltam a foldon, mivel nekem muszaj ott lenni. Kisebbet sebzek, mint a blaster (igaz ez level 22-es volt, de elotte egy level 19-el nyomtuk o kb velem egy szinten sebzett), a mobok akkorat utnek rajtam majdnem mint a tobbieken, nem tudok messzirol loni, es a futo mobokat marha nehez utni ebben a jatekban. Nincs semmi benito, fagyaszto power-em, lenyegeben csak dmg dealer lennek, ha nem futkarozna az osszes mob es eltalalnam oket.
Na ez a masik. Iszonyu a melee karik talalati aranya. Es nekem ne mondja senki, hogy az enhancementeken mulik. Van egy 16-os blasterem minden poweren egy accuraty enhancement es alig hibazik, a scrappernek 2 accuraty es van olyan, hogy zsinorban 3-4-szer hibazik egymas utan.
Szoval aki hozzan hasonloan balga modon scrappert (vagy tankert) inditott az keszuljon fel. Level 20 utan nagyob partyban szinte semmit nem fog erni, talan a tanker meg er valamit mert ot uthetik aztan ennyi. Mindenki lebegni fog azt se tudja hol vannak a tobbiek, mire egyet utne a blaster mar 3-at lott, a controller terultre hato power-i szinte maguktol elvegzik a munkat, csak egy blaster kell hogy a mozdulatlan mobokat kinyirja. Ha pedig a mob menekul folos utanna futni mert mire utolerjuk es meg tudjuk utni (egy kicsit ele kell futni a mobnak, de mire ele ersz minidg megfordul es mas iranyba fut😞 a blaster mar reg kivegezte.
Es akkor meg nem beszeltunk a PvP-rol ha majd egyszer lesz. Az egy dolog, hogy el nem tudom kepzelni mi lesz, ha lebego kari ellen kuzd egy superspeedes vagy superjump-os, de az rohej, hogy a range attak minden tekintetben elonyt elvez (ugye messzirol lehet vele tamadni, ezt azzal szoktak kompenzalni, hogy lassaban tamadhat, mint L2-ben az ijasz, na itt a loves gyorsabb, mint a melee tamadas, emelett nagyobbat sebez es pontosabb is) szoval nemtudom mi lesz itt😞
Mészáros család Superhõsei elepik a várost

Rasti és az én, öcsém kapott 1 accountot😛
szoval már 3 an avgyunk a családból😛PP

QQ more n00bs...
QQ more n00bs...
"Kicsi vagyok , székre állok BASZA+ még iygsem láttok! "
QQ more n00bs...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
QQ more n00bs...
QQ more n00bs...
QQ more n00bs...
Kb fél órája egy 6 fõs (2-2 defender/scrapper/blaster) - köztük én - kinyírt egy lvl22-es archvillan-t (Dr. Vahzilok). Alig sebeztem rajta, és még csak nem is én öltem meg, de a végén csak én kaptam dropot. Egy lvl25-ös Alpha Particle Exposure-t. Single-Origin, science-nek való (vagyis nekem 😄 ) és a boltban 27900 influence 😄

Jah esti szorakozásba benne lennék😛
"Kicsi a bors , de erõs"!!
QQ more n00bs...