8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
Kaleb222 #4077 OFF:
http://lineage2free.uw.hu/forum/index.php
ON -
#4076 Nem a Coh-ba sorry srácok! -
#4075 HOHOHO!!! LESZ ÚSZÁS A VÍZ ALATT!!!! -
Kaleb222 #4074 230+ -
#4073 Jó lesz chefnek ha hazajön . Lin2 free fórum 150+üzenet. -
#4072 de csak picit -
Kaleb222 #4071 sajnálunk téged, szilvi :DD -
#4070 bleeeeeeee még mindig a suliból! -
#4069 Legközelebb okosabbak leszünk. -
Kaleb222 #4068 mostmár nyolc:P -
#4067 EZT KELL CSINÁLNUNK CHEF-TY PETYOCÁNAK!!!! -
#4066 ja egyebkent egy otlet....
-patyt allicsad be hogy a drop legyen random
-/target sheela
-hived be partyra
-foldre dobjal le es vegyed fel a scrollt amig nem landol nala
szerintem ez dolgozna -
Noname #4065 Ez sem rossz.
Online és free!!
Hellbreath
-
#4064 Hátha erre téved egy kiváncsi szem ne csak a szöveget lássa. -
-
#4062 bu -
#4061 búúúúúú innen a suliból! -
#4060 http://www.hypemakers.net/druaga-game/index.php?action=play -
#4059 +Gamespot,IGN,UGO,YAHOO,Just RPG,PC GAMER WORLD,Game Cronicle magazinok.
Valamennyi:kb. Best RPG-vel lehetne kifejezni amit mondtak rá. -
#4058 Emtom mikor jön a vampire:bloodlines de mindenhol agyondicsérik..eddig.
Tgn.com-Best of E3
Gamespy-Best of E3
GCA-Best of E3 RPG
És a Gamestarba is csak jókat mondtak róla. Remélem lessz benne Multi,mert akkor megint sokáig fennleszünk. -
alicenorbie #4057 "siámlássak" aszem kissé álmos vok! :)
ma jótékonysági napom volt! először minden emberhez odafutottam akit megláttam és sérült volt és felgyógyítottam megvárva míg befejezi a csatát! aztán mentem egy csapat után és végig gyógyítottam őket hogy nehezebb ellenfeleket tuggyanak legyőzni! végén meg csináltam egy tímet tök kezdőkből és leadeltem őket nekik elég komoly ellenfelek ellen igaz csak kb 3 szinttel volt alattam a többség de volt kisebb is az skzva! a végére 3an marattuk azt egyiknél vmi gáz volt vagy nettel vagy cohhal mer pás lett na és benn marattam 1 emberkével na és akkor forcibly! szegény szerintem még most is ott van benn! :))) persze volt rendes missionos rész is friendekkel de csak 2 meg egy kis hunt bár az is mission volt! ölj meg 10 ilyen olyan hülyeséget! mer kevesen voltak benn azok is keveset! bár goku tök sokat vann benn! vele 3 napja egyfolytában nyomom már minimum 4 órákat! elég jól összeszoktunk már! volt egy defeat atta and his guards mission! hát az enyhén húzós volt! nem tom hány órán keresztül csináltuk de sok! sajnos haltam de direkt mentem bele pár enyhén kockázatos dologba mert a csapatérdek az első más is feláldozta magát nem is eccer! amikor veled egyszintű bossokból nem 1 de nem is 2 van akkor az elég húzós tud lenni! k jó illusion controller párom volt! szinte tisztára ugyanúgy jáccottunk és az csak erősítette egymást! sok az idióta belerohanok mindenbe ember de sok profi is van aki tök nyugottan gémel láccik rajta! egy healer volt és az afk éppen! egy barom meg persze támadott na akkor eccer muszáj volt feláldozni magam! sokan meghaltak sokszor ilyen miatt és nem nyihogtak a debtért de hogy mi a faszér kell meghalni ha nem muszáj azt nem értem! hú miket írok? semmi értelme és sehol összefüggés vagy nem tom k fáratt vok! takarodok alunni! pás -
chefshift #4056 ok mentem bye all. Ali mehetsz -
alicenorbie #4055 hé mér nem jelenik meg? mindegy! ott a sg galériában! nem tuggyátok mér lett ilyen szar? és itt mér nem láccik? -
alicenorbie #4054 ok! most kiírta hogy forcibly szal mákod van kül visszaléptem volna mer nem írtad ide! :) tanulni jó! főleg ha te teszed mer addig én coholok4 :) igaz aszem megin most fogok alunni de 8! azé megin elég szép időt toltam nonstop
serp kérésedre csináltam egy képet! iszonyatosan szarul nézki! még csak nem is hasonlít ahhoz ami a monitoron volt és hót sötét pedig direkt tök világosra raktam agammát hogy sötét indoorokban is siámlássak mindent!
-
chefshift #4053 ja bocsesz egy fél órát játszok azt mehetsz is vissza. Azt jövök majd este 20:00 körül :..( -
alicenorbie #4052 te voltál az chef? -
Kaleb222 #4051 másik fórum! -
#4050 faja -
Kaleb222 #4049 aláirás
-
Kaleb222 #4048 á éjjel már nem játszottam. viszont 16-os lett legalább,
és akor még játszott -
#4047 tom 11:30 ig ugyse érek rá. Tegnap is jo volt a játék. Solida nyomtátok Cheffel? -
Kaleb222 #4046 cafat szerver! -
Kaleb222 #4045 szereted ezeket a "poénokat" -
#4044 hova?:) -
#4043 blaaa blaa blaaa na indulok -
#4042 ööööö,hát az ugy volt hogy én nem is akartam csak az időjárás és azt mon........ -
#4041 tudode serpjhi drága hogy nagyon szemérmetlen képet raktál be ide tegnap :) -
#4040 Teccik az uj felsőd kaleb!! -
alicenorbie #4039 épp most jöttem a géphez! kicsit feküttem egyet az ágyon! :) -
chefshift #4038 hopp picit kesve irok. Nem nemjatszok mehetsz