8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
chefshift #4117 City of Villians Beta Test Plans !
City of Villains Beta testing -
#4116 Egyébként helló szia szevasz chefshift -
#4115 Hát gondolom 10-12k...
De ha nem próbálhatom ki akkor köszönöm nem kérek belőle asse tom mijen a gém:( -
chefshift #4114 Hello Mr_no_Name !
Ezzel az a baj, hogy csak aktív accal tudod megnézni a játékot. Ha letöltöd a progit akkor nemtudsz vele mit kezdeni ha nem vettél CD keyt és nincs accod.De ha van accod és aktív is akkor adhatok egy címet ahonan letöltheted.LEjebb valahl levan írva mennyi a cd key. -
#4113 Eh Hmuda is pontosan ezt mondta:(
Akkor olyan helyet adjon vki ahonnan hivatalosan is le tudnám tölteni!Megnézném mijen a gém és még az is lehet hogy előfizető leszek:))
A képek alapján frankó,csak amit a haverom mesélt az nem az:))
De majd én eldöntöm csak vki linket plíííííííííííz -
alicenorbie #4112 passz! szedd le a hivatalos helyről az eredeti klienset! sajnos én nem tudom megmondani hogy honnan de a többiek majd biztos segítenek! te is fogsz cohozni? -
#4111 Hi!
Vki szedte a wandoorol a gamét?
Nekem azt csinálja hogy mikor bemountolom daemonba,kijön az autorun ott rákattintok az installra,elindul egy DOS-os ablak,4 másodpercig szaraxik és kilép!!Nemtudja vki hogy akkor itt mivan? -
alicenorbie #4110 jó! gó! -
alicenorbie #4109 persze hogy csak a guardian szar! :( mi a tökömet csinájjak addig amíg jó lesz az éj közepén? :( -
alicenorbie #4108 hiába van zöld bogyó nem lehet belépni! :((( -
alicenorbie #4107 szerencséje! már jó! :) -
alicenorbie #4106 hogy az a...! baszki olyan káromkodást le tudnék most ide vágni hogy soha többet nem írhatnék ebbe a fórumba! rohatt köcsög szerver! felkelek az éjszaka közepén! nagy nehezen kikászálódok az ágyból! kicsit rnedbeteszem magam! neki készülődök! erre az a rohatt szerver offline! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr -
alicenorbie #4105 elaluttam! még jó hogy felébrettem! nehéz a cohher élete! :) -
#4104 Az biztos hogy annyi téma van hogy külön fórumnak számit minden topic olyan aktívak vagyunk. -
Kaleb222 #4103 hát kattintatni kell a kategóriákon belül -
chefshift #4102 na mára ennyi :==( hlnap is igy leszek. Cső mindenkinek -
chefshift #4101 az tuti te hogy kell az új forumon irogatni meg megnezni ki mit irt ? ^^ -
#4100 jó lesz oda visszaspawnolni -
Kaleb222 #4099 testing -
#4098 szal neked is szakadt? -
chefshift #4097 Mehetsz Ali gamelni, ha estleg meg nem gamelsz ^^ -
alicenorbie #4096 na megterveztem 2 szintet előre! meg a slotokat az eddig leginkább jellemző tímelésekhez igazítottam! már csak meg kell csinálni! ja meg kicsit a slotokkal a taktikámon is változtattam mert reduce endurance costot kiiktattam és ahhoz még kevés az endem hogy mindent úgy hasznájjak ahogy eddig! persze csapatösszetételtől is függ de van két változat is! imádom tervezgetni a karim amíg nem coholok! :) -
alicenorbie #4095 nézegetem a hero plannert és találtam pár kis változtatni valót! törekeggyünk a maximumra! :) -
alicenorbie #4094 köszi! a többinek mongyuk nincs is jelentőssége mert nem harc közben használod és külömben is gyorsan újratöltődik és nem használ sokat! az interrupt time nagyon ritkán talán kéne de az nem ér meg egy slotot máshogy is megoldható! -
#4093 Van értelme. Mert még csak kis városokba voltál azért nem vetted észre. Az alap recall friend távja: 1.98miles. Ezt lehet bőviteni range incrase-vel. Nekem az az egy volt rajta. Késöbb hasznos lessz a nagy táv akkor már nem ilyen mini városok lesznek mint amikbe most vagy. -
alicenorbie #4092 recall friendnél van értelme az incrase rangenak?
nálam eddig még nem volt olyan hogy vki túl messze lett volna igaz most 15++ incrase range van rajta! -
alicenorbie #4091 gyerekek a sleep csak addig tart amíg meg nem üti vki az alanyt ugye? -
alicenorbie #4090 mindig elfelejtem frissíteni az aláírásom!
mégse teleport lett hanem flash! többet kell segítenem a harcban! bár mindig elfelejtem használni! inspirations is állandóan ki van nyitva tele gyógyítással meg deffel de halál közelében túl pörgős és elfelejtem használni! ált csak akkor jut eszembe ha mást kell gyógyítani akkor van időm közben inspet használni! utána group invis és esetleg csak utána teleport de lehet addigra lesz megin vmi jobb új nem néztem konkrétan! -
chefshift #4089 :P -
alicenorbie #4088 go to ágy tvt nézni! lécci maj írj ha mész alunni vagy lineagezni chefke! köszi! -
alicenorbie #4087 jóhogy cartoon! szerintem ezeket a részeket még nem jáccották! pöcs lineage server! :))) justice leuge meg x-men revoluti a legjobb! k jó szuperhírok! batman of future is elmegy de az csak sima lúzer ember! :) -
chefshift #4086 Cartoonon ? az jóóóóóó, már az összes részt láttam ^^ -
chefshift #4085 off :=( akkor megyek CoHolni -
alicenorbie #4084 ok chefet maj szójj addig nézem az x-men revolutiont -
alicenorbie #4083 hm az updeter megin tfrissített vmit! -
chefshift #4082 megnézem megy e Lineage -
chefshift #4081 Nagyon tetszik a 4023 hozzászólás Gangri midőn igaz -
alicenorbie #4080 itt vagy chefi? jáccódol? akkor nem lépek be! -
alicenorbie #4079 lineage szopás coh a király! :) go to gyakni! -
chefshift #4078
Paragon Times