218
Milyen Processzor megy bele?
-
marcokeceli #178 és meik lehet a 775-ös? asus p5pn vagy asrock wolfdile? -
marcokeceli #177 thnx -
"pedig mindkettő LGA775-s"
Biztos, hogy nem. Az egyik S478 a másik meg LGA775-ös. Nem tudsz semmit csinálni. LGA775-ös proci csak LGA775-öt támogató alaplapba megy bele. Ugyan ez van az S478-al is. -
marcokeceli #175 Sziasztok.Olyan kérdésem pocsi(kezdő vagyok ebben):Van kettő alaplapom egy Asus és egy asrock wolfdale és az asus ból szeretném átrakni a porocit a másikba csak hogy a proci mérete is más meg az egyiknek az alja tűs a másiké nem és a helyük se ugyanaz pedig mindkettő LGA775-s.Ilyenkor mi a teendő? -
grimm13 #174 Még egy kérdés:Asus P4P800-VM/S s478 alaplap elbírna egy Intel P4 2.8GHz/800MHz s478 1Mb Prescot processzort? -
Inquisitor #173 Hehe, láttam P43 lapból olyanokat amin se IDE, se FDD csati nincs. Elöbb vagy útóbb egyik lapon se lesznek. Ezért javasolgatjuk évek óta, hogy SATA meghajtókat vegyenek az emberek ... -
grimm13 #172 Még egy kérdés :Asus P4P800-VM/S s478 uATX alaplap elbir egy Intel P4 2.8GHz/800MHz s478 1Mb Pre procit? -
grimm13 #171 thx -
Socket 478, Intel Pentium 4, Intel Celeron, 400/533 MHz FSB -
grimm13 #169 Hello tudna valaki segíteni ?Milyen proci jó ehez az alaplap tipushoz Asus P4S8X-X SIS648? -
"Viszont ha IDE vinyód van (sztem tuti), akkor meg olyan alaplapot vegyél, amin kettő IDE csatlakozó van (DVD-vel nem célszerű egy kábelre kötni)."
Nekem már fél éve egy csatlakozón van a dvd író és a winchester.
Eddig még semmi problémát nem tapasztaltam. -
piamania #167 Hát lehet,meggyőztetek.Mármint,hogy újat kéne venni.Ismerősöm úgyis tud segíteni,Áfa nélkül szerzi a cuccokat és össze is rakná.Azért köszi szépen a segítségeteket.Árban még nem gondolkoztam,először utána kell járni pontosan a dolgoknak na meg persze pénzt gyűjteni,ami így,hogy már dolgozom nem lesz olyan nehéz,na meg vannak tesóim ők is beszállnak mert használják ők is,így osztódik az ár.Köszi még1x -
Inquisitor #166 Hát azért néhány öszvér lapot leszámítva nem sűrűn van két IDE csatis ÚJ alaplap. Sajnos. -
Inquisitor #165 Mindenképpen jobban jársz.
1. Nem kapni bele procit, amennyiben még is árán legalább 2x jobbat kapnál.
2. Alig kapni hozzá memóriát, de ha még is, akkor a DDr1 2x annyiba kerül, mint a DDr2.
3. AGP van rajta. Kapni kapsz AGP kártyát, de 5-8K-val drágábban, mint ugyan azt PCIE-ben, és ha beteszed a legerősebb a procid a lapodba, akkor se tud rendesen kifuttatni egy 7600GT/X1650XT-nél erősebb VGA-t ... -
tmisi #164 Utóbbi jobb választás (mármint az eladás). A te alaplapod Intel 478-as procikat fogad, de sajnos azokat már nem árulják (újonnan). Viszont a memória és a VGA sem nagy szám ma már. Úgyhogy ha nem akarsz teljesen új gépet venni, akkor is kell új alaplap+proci+videókártya+memória. Ha van legalább egy 350W-os minőségi tápod, akkor elég ez a 4 alkatrész. Viszont ha IDE vinyód van (sztem tuti), akkor meg olyan alaplapot vegyél, amin kettő IDE csatlakozó van (DVD-vel nem célszerű egy kábelre kötni). A legegyszerűbb persze egy teljesen új gép perifériák nélkül. És sztem ez jobb ötlet, így mindenből lesz új, modernebb.
Többet nem mondok, mert nem tudom mennyit szánnál rá. -
piamania #163 Alaplapot nem tudom milyen van pontosan,mert más rakta össze a gépet.
Intel Pentium 4 2.4Ghz a procim,512 Mb memória,Ati Radeon 9600 128 Mb videókártya.
Összeg az jó kérdés,fokozatosan szeretném felújítani a gépet,de egyenlőre csak érdeklődöm,hogy mennyibe kerülne egy jobb.Még az is lehet,hogy jobban járok,ha ezt eladom vhogy és kipótolva veszek egy újat.Köszi a segítséget.!! -
Inquisitor #162 Ha két éves a gép, akkor esélyes, hogy egy új alaplappal kéne indítanod. Mennyit szánsz a felújításra összesen?
Így látatlanban egy olcsóbb P35 deszkát és egy E8200 Intel procit, meg egy brutál jó hűtőt ajánlanék ... -
Azt se tudjuk, hogy milyen alaplapod van.
Mekkora összegre gondoltál? -
piamania #160 HI!
Érdeklődnék,hogy milyen processzort ajánlanátok nekem?A mostani karácsonykor múlt 2 éves,jó lenne,ha egy olyat ajánlanátok,ami megint kibír 1,5 évet legalább.Köszi -
Inquisitor #159 Egyetértek azzal amit a kolléga írt, hogy nem nagyon éri meg ma Celeront venni ... DE!
Ha még is vennél Celeront, akkor a Celeron 420 sorozatot javaslom, mert az is C2D beles, ennek minden előnyével (órajelenkénti utasítások száma, SSE utasításkészlet, alacsony fogyasztás, nagy tuningtartalék +100%, stb.), meg nem mellékesen a lagkisebb 1600MHz-es is megeszi reggelire nem csak az álatald írt 3300MHz-es régi hősugárzós Celeron-D-t, de még az egymagos P4-eket is. -
Inquisitor #158 "keressek s939es duplamagos procit?"
Én ezt tettem. De mielött ráköltenél a lapodra, gondold végig mennyi ramod van, mert a DDR1 az most duplájába fáj a DDR2-nek, és utána vágj bele. Ha jó helyen érdeklődsz (pl. PH, Brekk), akkor tuningképes X2-t is tudsz szerezni. -
Aldrin #157 hejj! asus a8n-e alaplapomba vennék új procit. nézegettem az asus oldalát, ott azt írta, hogy támogatja az athlon 64 x2es procikat. a problémám az, hogy a lap 939es foglalattal van megáldva, az x2esek meg am2-vel. ilyenkor mi van? keressek s939es duplamagos procit? segítsetek plíz. előre is kösz -
nem egy jó dolog, Core2Duo-t vegyél -
Mit akarsz tudni róla?
Ilyet már nem érdemes venni, mert nagyon lassú. -
Mit akarsz, mit mondjumk?
Én akkor se vennék celeront, ha hiánygazdálkodás volna, és csak azt lehetne kapni. Ezt a konkrét procit nettó 10Kért vesztegetik, 13-ért már E2140-est is kapsz, két maggal, és kurvajó tuningpotenciállal. Meg minden finomsággal, ami a Core2 architektúra velejárója. -
voodoo77 #153 helló tudna valaki mondani erről a procirol valamit?
Intel Celeron 3300/533 LGA 775 IEM64T D356 BOX -
Mi lehet a baj a gépemmel? bekapcsolom a gépem (XP Prof.) bejön a 4 felhasználó belépek az 1ikbe és kb. 3 másodperc múlva újraindul (mind1ik felhasználóban ezt csinálja). előre is kösz a választ. -
www.depo.hu-n -
izb #150 hol olcsóbb? -
tuggya vlk h mit jelent? -
má csak azt nem tom h a dobozos mé olcsóbb mint az OEM (nem tom mit jelent) -
Inquisitor #147 Felőlem azt is vehetsz, de sz 50e körül van, a GST meg sokkal kevesebb :)
Vagy vehetsz esetleg M2N4-SLI lapot is, az olyan 27e, de szerintem az SLI nem ér fabatkát se hosszútávon. Meg nem kell sietni kétmagossal, ha veszel egy AMD 64 3700+ procit, akkor az még húzás nélkül is szépen meghajtja a videokártyádat. -
egyébként ezzel megoldottad az összes gondomet a választásban
nagyon kössz -
v inkább egy Radeon X1800GTO-t? -
kössz akkor veszek egy Asus M2N-E lapot meg egy AMD X2-4000/4200-es procit meg Kingmax DDR2 512Mb 677MHz RAM és egy GeForce 7600GST videó kártyát és 80Gb-os SATA merevlemezt és ez jó lessz, ugye? -
Inquisitor #143 Nem valószinű. hogy ilyen régi foglalatos P4 procit kapnál még újonan, másrészt ha igen, akkor nagyon drágán. -
celeron processzort ki lehet cserélni P4 re h ne kelljen alaplapot(ASUS P4P8X) cserélni? -
Inquisitor #141 "meg celerom helyébe jó egy pentium 4 processzor?" - Mi a kérdés? -
Inquisitor #140 A Kingamx jó, HA nem olyan lapot veszel alá ami allergiás rá. Azért elmondanám, hogy olyan ram meg nincs, amire egyik alaplap sem allergiás :) -
Inquisitor #139 A Core 2 proci bizony az sokkal jobb, viszont sokkal drágább is. :)
Azt hiszem a legkisebb Core 2 (E6300, a T4300 még nem jött ki) is olyan 54.000 legalább, és elég kevés alaplapot kapni hozzá itthon, 20.000 körül meg kb. semmit, max. 2-3 féle AsRock-ot.
Akkor szerintem vegyél Asus M2N-E lapot, ami ugyan kicsit több mint 20.000, és mellé egy AMD X2-4000/4200-es procit, azok meg 50.000 alatt vannak ;)