HBO TV-tuner decoder software
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem van hasonló dekóderem,még abban a korszakban vettem mikor nemvolt csillagpontos rendszer. Akkoriban 2 ezerért árulták illegálba. Ezt a leirást megnéztem és nagyon hasonlit arra a dekoderre ami nekem van. Namost az itt nálam nem kódol ki semmit,mert csillagpontos a rendszer és semmi jel nemjut be,esetleg icipici ami szürõn átjön. Ami most érdekelne,hogy ez a dekóder jó a csillagpontos rendszerekhez is? Bár jel iszony kevés jön be HBO-bol de azért ha sokáig hangolgatom a tunerem akkor pillanatokra iszony mákosan de megáll a kép egyhelyben,aztán elmászik. Szín nincs annyira jol nemjön. Régi szép idõk mikor még csíkokkal kódolták le az HBO-t. :) Mondjuk azt könnyü volt kitisztítani.
http://hbo.try.hu
Nem tom kicsinálta de nálam mûködik. Meg is köszöntem neki. 1000 x kattintottam a hirdetésére! :D
Mindenféleképpen két külön kábelre kell csatlakoztatnod a gépet a net + tv hez. ( hacsak nem online adásokat akarsz nézni )
*hihi ** *
Én most költöztem albérletbe ahol régen bent volt a UPC kábeltv most padig ki van kötve! Meg lehetne oldani valahogy hogy egy kis ügyeskedéssel újra lehessen fogni a csatonákat? A vezeték még bent van csak nincs benne jel!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Szóval elvileg a gépen lehetne hbo-t nézni? Tunerkártya, meg vmi decoder prg? Vagy pontosan mi?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Valaki lophatta a dolgot. :D Csak mostmár ez sem nagyon mehet neki, mert pl. HBO-hoz is konverter kell, azt meg a központban állítják be, hogy a te konverterednek van-e lehetõsége dekódolásra. :)
A régi bérházaknak ugye van a belsõ szellõzõrendszer, ami egy luk végülis a házon belül. Ha mázlid van, a padláson osztják, hozzák be a fõvonalat. Goto padlás, ha megvan a fõvonal, csatlakozz rá, és vezesd le a szellõzõaknán keresztül be a tv-hez a kábelt, és dekódold. Soha nem jönnek rá, hogy vanantennád, mert a lépcsõházat nézik, hogy ki van-e osztva neked a jel. Nekem így volt, csak nekem hivatalosan!!! Utólag csatlakoztam rá a rendszerre, és a szolgáltató így oldotta meg. Aztán jött vagy 3 szolgáltatóváltás, végül bekebelezte az egészet a UPC, és szépen kiépítette a csillagpontos rendszert. Ekkor én már 2 éve lemondtam az elõfizetésrõl, és az újból sem kértem. Be se vezették, és mindenki meg volt gyõzõdve róla, hogy nincs antennám+TV-m. A padlásra senki nem ment fel, és évekig néztem minden adót. Sok sikert!
Mission Impossible 2010: PRO Class
RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
2) parabala antenna passz, viszont ha ez a lehetõség felmerül esetleg nézhetsz Sat-os tvtunert ( ami digitális mûholdas dolgokhoz jó, de többet nem tudok róla, nézdmeg a prohardver.hu -t talán ott olvastam róla cikket )
A mûhold szétosztásánál ugye azzal tisztában vagy, hogyha pl. 2 helyre akarod szétosztani, akkor mind a két helyen csak ugyan az az egy csatorna fogható, amit beállítasz a beltéri egységen.
*hihi ** *
Az analóg már gagyi, igaz? Érdemes cserélhetõ kártyás vevõegységet venni?
A tunerkártya tutin mûködik a vevõegységgel?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
El van osztva a nappaliba bejövõ UPC kábel, megy oda helyben egy tévéhez, aztán megy pár méter kábel onnan a te szobádba?
Tévétunerrel nem fogsz tudni annyi adót fogni mint egy tévével!!!! Mivel azoknak nagyobb jelszint kell. Próbálj meg egy antenna erõsítõt beszerezni, és az elosztás elé berakni. Esetleg egy Videó közbeiktatása segíthet.
*hihi ** *
Nálunk itthon UPC Direct van és ugye csak a nappaliban van minden csatorna,tehát az én szbámban csak pár csatorna jön be?Lehet-e több adót fogni egy TV-tunerrel?És ha igen milyet ajánlotok?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Ugyan az mint PetruZ.-nak. Sima, alap UPC elõfizetés, és van HBO, persze kódoltan. De ezt lehet visszafejteni géppel.
Hajrá Dózsa György!
shit happens
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
persze ez megalapozatlan nem hivatalos agyszülemény |én szóltam|
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
shit happens
Tehát, még egyszer, csak a tiszta kép érdekében: a kábelbõl semmi sem jön, ha nincs kábeltévé elõfizetésed, ellenben ha van már akármilyen, akkor ott van a többi is, csak kódolva. Na. :)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Én állítom: abban a debreceni lakótelepi házban, ahol én lakom, *van* HBO jel is a kábelben (kódoltan), holott nincs és soha nem is volt elõfizetésem. Pont.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
azért azt senki se gondolta hogy ott van egy félméteres kábele a tévében meg az utcán megy a kábeltévé akkor majd a tvben is lehet fogni
Hajrá Dózsa György!
így ha nem vagy elõfizetõ, elgalább valami alap k.tévére/amivel ESETLEG együtt, de kódoltan jön HBO is/ akkor ott a büdös életben senki nem fog jelet kifacsarni a rendszerbõl.
Ámen
nem vagyok nagy szakértõ de sztem nincs minden elõfizetõ felé külön kábel kihúzva.. kicsit drága lenne. csak az elágazásoknál lehet vmi MAX.
*hihi ** *
__|__ ________(*)________
ha meg zavaros akkor tisztitani is tud a jelen a program
The World is Yours