HBO TV-tuner decoder software

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evil
azt megneznem hogy egy olyan jelbol hogyan csinalsz hbo adast ami elve el se jut a lakasodba.vagy felreertettem valamit?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

A helyzet a következõ: csillagpontos rendszereknél a még a kódolt jel sem jut el hozzád, ha nincs igényelve...magyarul ha nem jut el a kódolt jel hozzád, nincs mit dekódolni.

PetruZ
De nem ezt írtad, hanem: "Ilyen program nincs, vagyis én nem tudok róla." 😊

ZoRaL
hi
hát igen, ezt a progit kipróbáltam én is és ezért nem ajánlottam. De ha valaki film helyett hangyafocit akar nézni akkor mindenképpen töltse le 😊

SaWo
Simán lehet kódolni minden adást tv kártyával. Pl a Cablescrypt nevû progival. Bárhol beszterezhetõ. Ugyan nem lesz tökéletes a kép, de nézhetõ. DC-n biztos fenn van.

PetruZ
Márpedig van ilyen. Erõs gép ajánlott mellé, mert szoftveres a dekóder. A neten a cablecrypt nevû csodát kell keresni. Bár sok jóra nem lehet számítani, mert a behangolása nagyon szenvedõs (nincs rá általános recept, nincsenek fix értékek, amit lehetne másolgatni), és sajnos a dekódolás minõsége sem túl jó (többnyire fekete-fehér, néha ugrál, néha elmászik), egy óra múlva garantált a fejfájás, úgyhogy nem igazán ajánlom. De gondoltam szólok, hogy van ilyen. 😊
nem csillagpontos az UPC? és akkor õk tiltják le bentrõl, vagy én vagyok hülye... vagy nem is? 😉
ricsi1
csak...

ZoRaL
szia
ilyen program nincs, vagyis én nemtudok róla. UPC-t nem kikódolható szoftverileg egyelõre. De ha számítógépen szeretnéd nézni esetleg mégis, akkor kell hozzá:
0. Szatelit antenna universal LNB fejjel
1. Szatelit kártya
2. Kártya olvasó
3. UPC kártya eredeti...hamis nincs is 😊
ennyi...

Szeretném, ha valaki egy valóban használható, jól mûködõ programot ajánlana, amely képes WINTV PCI-FM 878-as chipes TV-Tuneren kikódolni az HBO-t, HBO2-t és társait. Köszönöm!
[email protected]
← ElőzőOldal 2 / 2