52
Késő Este Hajós Andrással
 • bubi07
  #52
  Hajós András visszatér a Comedy Central műsorán.

  Első adás: Április 13. 23:00
 • Bandee1987
  #51
  Ja, nekem is nőtt a szememben a csávó :)

  Amúgy nagy humorista, nem is tom miért énekesnek ment :)
 • blackgamer
  #50
  Hajós András: Miniszterelnök úr, kérem, mondjon le! videó is elérhető a HírTV honlapján  eddig nem gondoltam hogy Hajós értelmes is tud lenni, kellemesen csalódtam
 • Tikal #49
  ennyire hulyének azért ne nézzz már
 • Tikal #48
  kollega hallgatta, igy kénytelen voltam én is... de hamar jobb belátásra téritettem :D
 • Cat #47
  minek szidod ha hallgatod?
 • Tikal #46
  köcsög claudia a danubiusbol azt mondja erre a reggeli faszfejkedésukben:
  hááát igen, mindenki maradjon a kaptafájánál

  még van pofája ilyet mondania annak a dagadéknak? szánalmas.....meg az egész danubius, legtrébb rádio az országban
 • Ramore
  #45
  A nemlétező melegsége is nyomós ok lenne mondjuk az rtl-nél, tudván azt, hogy a vezetőségükben több homoszexuális van, de ebben az esetben véleményem szerint az országunkat uraló kisebbség egyik dicső tagja Hajós, ez a magyarázat az állandó foglalkoztatására, és ez a jelenség nem csak rá vonatkozik a médiában.
 • Punker
  #44
  most megy a reklámja
 • Voltan
  #43
  Hát, ez se húzta valami sokáig... Peches gyerek az Andriska...
 • Cat #42
  egyébként nekem ebben a megszüntetésben az a fura, hogy a viasat sajtóközleményekben reklámozta, hogy milyen sikeres a hajós müsor, és nézettségi rekordot döntött, meg megverte az mtv1et is

  pl itt van egy:

  Késõ Este Hajós Andrással - nézettségét is ünnepelhette

  Rekordnézettséget ért el hétfõn a Késõ Este Hajós Andrással (KEHA). A VIASAT3 humoros talk showját országszerte a 18-49-es korcsoportból a tévénézõk közel 5 százaléka, a 18-39-es korcsoportból pedig több, mint 7 százalék választotta. Ezzel a KEHA közönségaránya megelõzte a közszolgálati televízió egyes csatornáját (2,97 SHR – 18-49 és 1,73 SHR – 18-39) annak ellenére, hogy az MTV lefedettsége mintegy kétszerese a VIASAT3-énak. A hétfõi KEHA közönségaránya a mûsor január 12-i indulása óta a legmagasabb.

  ----------------------------------------

  vagy ez, még februárban:

  Viasat3 - újabb nézettségi rekord és Aranyfokozatú támogató Hajós Andrásnak

  Nem csak az Egyesült Államokban, hanem Magyarországon is tarol A helyszínelõk. A sorozat legújabb epizódja rekordnézettséget hozott az amerikai CBS televíziótársaságnak. Közel 31 millió tévénézõ követte nyomon a különleges módszereket alkalmazó bûnügyi szakértõk legfrissebb nyomozását. A rekordadatokkal futó adás mintegy 6 százalékos nézõszám-növekedést jelent az elmúlt héthez képest a 18-49 éves korosztályban. Ezen a héten a helyszínelõket Magyarországon vetítõ VIASAT3 is soha nem látott nézettséget ért el a sorozat aktuális részével. A kábelháztartásokban a 18-49 éves korosztály közel 9,26 százaléka választotta A helyszínelõket, a legfiatalabb, 18-29-es célcsoportban pedig 15,55 százalékra rúg a közönségarány. Szintén a csatornával kapcsolatos hír, hogy A Zwack Unicum Rt. lett a VIASAT3 mûsorán látható Késõ Este Hajós Andrással címû late night show aranyfokozatú támogatója. A Zwack a mûsor és az elõzetesek környékén megjelenõ szpotjainak kreatív ötleteit a VIASAT3 adta, a szponzorszpot kivitelezését (storyboard, animáció gyártása) is a csatorna menedzselte, bonyolította le. Az együttmûködés december 31-ig tart.
 • Cat #41
  nekem sincs elképzelésem, ird már le (max. arra tudok gondolni hogy szerinted hajos meleg, és ismet ott vkit, de szerintem akkor RTLhez ment volna )
 • BaLeeX
  #40
  Nyugodtan oszd meg velünk itt nem nagyon szoktak moderálni (szerencsére!). Én nekem amúgy elképzelésem sincs mire gondolál.

  Mellesleg a tv2-n is nagyon jó volt a műsora de nem kapott elég reklámot és ott is későn volt aztán akkor meg már persze, hogy nem sokan nézik.

  Nekem nagyon tetszik a műsor, bár ez a heti 3x alkalom kicsit sok, talán valamivel laposabb is lett tőle a műsor, nincs annyi poén, mint annak idején a tv2-n mivel be kell osztania.
 • Ramore
  #39
  Én már azt sem értettem, hogy egy bukott műsorvezetőről miért hitték el, hogy majd az ő csatornájukon (viasat3)egyszercsak nézett műsort fog vezetni? A tv2 csatornától is nézetlenség miatt rúgták ki, pedig az országosan lefedett csatorna, a viasat viszonylag kevés helyen fogható jelenleg, nem is értem ennek tudatában miért bíztak benne. Persze van elképzelésem, de az moderálva lenne egy pillanat alatt, talán más is sejti az okot....
 • b-type
  #38
  ezek a Viasat-ék idioták...nem kellett volna 'ilyen' késő estére rakni..jó volt az a műsor, szerettem.
 • Eye-scream
  #37
  Ehh....:(
 • Cat #36
  Péntek este látható utoljára a Késő Este Hajós Andrással című műsor friss adása a VIASAT3 képernyőjén, majd két ismétlő válogatás után végleg lekerül a képernyőről a showműsor. A csatorna a döntést azzal indokolta, hogy a show nézettsége elmaradt a várttól, sőt a hétköznaponként naponta jelentkező műsor nézettsége nem nőtt jelentősen a januári premier óta.

  Megrekedt tárgyalások

  "Januárban induló műsorstruktúránkban kiemelkedő szerepet szántunk Hajós Andrásnak és műsorának. Hittünk, és ma is hiszünk a showman tehetségében, kreativításában. Minden erőfeszítésünk ellenére a műsor nem hozta a várt nézettséget. Nem tagadjuk, egyes technikai hibákért magunk is felelősek vagyunk, ám ezek nem okozhatták a szerződésben rögzített és a megvalósult nézettségi adatok között tátongó különbséget. Az emelkedő tendenciát nem mutató nézettség ellenére a csatorna már-már az üzleti racionalitással is szembe menve újabb lehetőséget kívánt biztosítani a produkciónak egy részben megváltozott struktúrájú, hetente egyszer jelentkező show tervével. Ám az erről folytatott tárgyalások megrekedtek, megegyezés nem született. Így végül kereskedelmi szempontból a legjobb döntést hoztuk: a műsort megszüntetjük" - áll a Viasat 3 által kiadott sajtóközleményben.

  Elkapcsoltak

  Az Index információi szerint a Késő este Hajós Andrással egyes epizódjait átlagosan a hirdetők szempontjából fontos 18 és 49 év közötti lakosság 0,5 százaléka nézte, ami alig több mint harmincezer fős nézőtábort jelent.

  Az éppen tévét nézők között a műsor nézettsége a legjobb estéken elérte az 5 százalékot is, de volt olyan este, amikor a tévé előtt ülő 18 és 49 év közöttiek mindössze fél százaléka választotta a showműsort. Ráadásul a műsor nézettsége nem csak a szerződésekben vállaltaktól maradt el, de a Késő este Hajós Andrással a csatorna többi műsorához képest is rosszul szerepelt, az AGB Hungary adatai szerint a nézők jelentős része általában elkapcsolt a csatornáról a show kezdetekor.
 • BaLeeX
  #35
  Fábryban sajnos tényleg a pénz az első de ahhoz képest még jó a műsor. Pl. amikor 2 résszel ezelőtt a Kordával beszélgetett pl. és minden előzetesben leadták amikor Korda hülye fejet vágott és kérdezte: - Ez benne lesz a műsorban?

  Erre a műsorból meg nem kivágták?? Akkor mi a f*sznák reklámozzák ezzel a show-t? Miért, miért, a pénzért meg a nézettségért...
 • Cat #34
  tv2n muszáj volt populárisabbnak lennie, különben a producerek elküldik a fenébe
  de a tv2nek még ez is sok volt, ezért rakták ide oda, majd majd késő esti után megszüntették

  viasaton ilyen nyomás nincs rajta, de nem is vezeti senki, egyedül kell kitalálnia mindent

  fábrynál tulságosan pénzkérdés az egész, és előre nagyon letárgyalt dolgok mennek, pont a nagy nézettség miatt
 • magus
  #33
  Én nem bántani akarom, de erőltetett, gyenge, féllábon álló egy műsor. Persze lehet hogy csak kiforratlan
 • Cat #32
  ilyen variáció nincs ;>
 • BaLeeX
  #31
  Az elején kicsit erőltetettnek tűnt Hajós műsora a V3-on, míg a TV2-n abszolút bejött. De aztán fokozatosan kezd belejönni de még így is vannak gyenge/erőltetett/ismétlődő poénjai de a magyar átlagnál még mindig bőven jobb a műsor. Mondjuk örülnék ha nem 22-től menne hanem 21-től akkor ugyanis semmi értelmes nincs a többi adón simán tudnám nézni de 22 után nem sokszor maradok fent sajnos. :(

  De a Fábry nálam még mindig az abszolút best.
 • Laalee
  #30
  vagy te nem érted és azt hiszed hogy nem vicces :D
 • Cat #29
  a végén zárójelben az ujságok szalagcimeire gondoltam
 • Cat #28
  sztm se
  valamit ki kell találniuk, hogy vegyék a szennylapjukat, és manapság siralmasan kevés kártéritést osztanak ki ilyenekért, ugyhogy a bulvárlapok bármit leirhatnak
  belekalkulálják hogy legrosszabb esetben -2-3 milliót kifizetnek büntetésre, de a példányszámot hetekig meg tudja dobni, ha néhány számon át elcsámcsognak rajta (xy buzi, xy tiltakozik, xy barátja szerint sem az, xy akkor most buzi vagy sem? stb.)
 • zaki
  #27
  hmmm, miért lenne az, mert a sok szemét újság ezt írja? na ezen ne veszekedjünk, sztem az nem igaz
 • Ramore
  #26
  Fábry-val csak annyi a baj, hogy meleg, már akinek ez baj! Az országos nőfaló a buzi.
 • Cat #25
  sztm csomoan azért nézik, hogy utána elbüszkélkedhessenek munkahelyen, hogy mi volt benne tegnap, mert ők ilyen okosak - közben poénok felét nem értik (de nem jönnek rá hogy azért nem értik mert nem is vicces...)
 • b-type
  #24
  ez viszont tetszik csak sok× elfelejtem megnézni, már a topic müsor.
  nagy ez a pali.
 • zaki
  #23
  1ébként még nem láttam ezt a műsort, majd belenézek vmelyik nap
 • zaki
  #22
  Fábry-val mi bajod? Szulák tényleg mehetne már a levesbe, nagyon gyenge
 • b-type
  #21
  megnéztem, egy nagy semmi sztem, 1× néztem meg mert volt benne 1 ismerős csaj, azt kész...amikor meg elmesélte hogy ment az egész akkor meg pláne.. :(
  de az előitéletről igazad van, az egy szar dolog, de mindenkinek van sajnos.
 • Tikal #20
  előitélet rulez!

  nézz meg egy musort, és utána dönts
 • Ramore
  #19
  Férjek gyöngye valóban rulez!
 • Laalee
  #18
  a hangositással mostanában nincs baj.
 • VinylToy #17
  Férjek gyöngye tényleg állat...
 • Botond #16
  Férjek Gyöngye a csúcs,csak kezd a mi házasságunk is úgy kinézni ^^
 • Cat #15
  másrészt ezt viszont nem kapcsolok el azonnal, mint pl szuláknál, az olyan nőstényszuka mint a klaudia volt anno
  fábry szvsz kibirható, de tul felszínes
 • Cat #14
  szerintem túlságosan erőltetett a fickó, "értelmiségiek vagyunk, mások nem értik azokat a poénokat amiket mondok" stílusa van, ami még nem lenne baj, ha nem játszana rá túlságosan
  amit meg index irt róla fő negativumot, maximálisan egyetértek, a hangmérnök katasztrófális. Egyszeruen van hogy tul hangos, másszor tul halk, sokszor egyáltalán nem érteni amit mondanak, utána meg szinte ordít
 • VinylToy #13
  Elmehetnek a Fábry, meg Szulák félék a sunyiba...

  Hajós Andrást minden csatornára főműsoridőben!