52
Késő Este Hajós Andrással
  • b-type
    jah-ja, nehéz zavarba hozni a faszit....magyar zászló :DD
  • VinylToy #11
    Tegnapi műsor nagyon tetszett, Havas Henrikkel beszélgetett...jókat röhögtem...ennyi.
  • Bucser
    suliból=városból:))))))
  • Bucser
    Van reggel egy órám meg este egy órám és addig nem megyek haza hanem nővéremnél vagyok és akkor meg tudom nézni. Ugyanis ott van Viasat.... És akkor nyomják asszem az ismétlést. Ugyanis egyetemre bejárok másik suliból.

Csakhogy ne köss belém:))
  • FREAK
    lol
  • Laalee
    de hogy nézed ha nincs v3? :D
  • Bucser
    Mondjuk úgy, hogy tetszik a stílusa... Hogy nem a szegény drogos szánjuk meg című műsort adja elő, hanem nagyon keményen a fejükhö vágja, hogy mit és hogyan kell csinálniuk és nem érdekli a kamera a stílusválasztásban...

Ez legalább valós és nem a nevében... Nekem tetszik....
  • b-type
    ??!, ezt nem gondoltam volna....
    a bemutatók alapján eldöntöttem, hogy nem nézem ezt a Csernyus izét....mi benne a jó?
  • Bucser
    A Tv2-n imádtam annó a Hajós András műsorát. Sajnálom, hogy vége lett. Viasat 3-am nincs:(((( A másik qrva jó műsör a Csernus műsora....
  • Laalee
    jó műsor, élvezhetöbb mint a szulák :D

a viasat3 nálam a nézettségi index csúcsán van, ugyhogy a napi 1-2 óra tv bámulás 90% itt történik.
  • b-type
    hát.. a múlt heti, az valami oriási volt...autogramm meg ezek.
    besz@rtam ezen a palin, meg ezen a kifacsart előadásmódon..nagyon jó volt.
    de a dundi csaj is, nagy szinészi alakitás volt az a sikongatós rajongó..heh-heh.
  • VinylToy #1
    Szerintem nagy szükség volt már egy ilyen műsorra, nagyon tetszenek a részek...ez az ember pedig egy...izé :)