21036
a tema adott:)
  • charly85
    Bedroom Cassette Masters Volume 2

Jó kis kezdeményezés, ajánlanám minden classics rajongó figyelmébe, a 90-es évek album készülőben van:)
  • RockFm
    Youtubra muszáj volt így felrakni, egy-kettőt már meg is súgott a youtube...
  • Sys32
    Free Mix FM Radio playlist:

Sys - Birthday Mix 2013
    Dean Wilson - Millecent House Party 1996 Side A
    Dj Budai - Live at M47 2001
    Dj Junior - Millecent House Party 1996 Vol 2 Side B
    Mark Moore - Millecent House Party 1996 Vol 2 Side A
    Dj Schulz - Live Recorded at E-Play vol 9
    Tommyboy - Live at Club Speed 1997
    Sys - Essential Mix 2013

Non-stop!

Tune in:
    http://freemixfm.blogspot.hu/
  • VinylToy #17263
    Nem gondolom, hogy ezt bárki is végig fogja hallgatni. Inkább trackenként, rövidebb részletek.
  • RockFm
    Sziasztok!
    Lenne egy pár keresendő track összegyűjtve '95-'98-ból,esetleg ha valaki felismerne belőle valamit kérem jelezze, köszi! :)
    TrackID
  • wildhempjr
    Sziasztok

Egy saját szösszenet, kizárólag élőben, bakelitről!!! Letölteni is lehet, ha valaki szeretné!!!

Itt a link:

https://soundcloud.com/wildhemp-jr/ibiza-classics-vol-1-live-mix
  • kpityu79
    Király vagy, köszi szépen :)
  • CohenK
    jó minőség

Eredeti maxiról rippelve, ha kell valakinek óccsón adom :)
  • kpityu79
    Fuuu, ezt de jó lenne valaki feldobná jó minőségben.
  • Runnerfxr01
  • Runnerfxr01
  • VinylToy #17255
    Este nyolctól live mix
  • high life
    Nemkem a Graeme L féle remix van meg sztem jobb mint az eredeti tessék
    Fade Instinct (Graeme L Remix)
  • faek
  • kyozai
    ezt keresem ezer éve, valaki? Nagyon kösz !

http://www.discogs.com/Arcadium-Fade-Instinct/release/127509
  • stcal
    Egy régi, nagyon nagy kedvenc.

The Noizmakers Feat. V.E.G.A. - Electro Boogie Encounter (The Noizmakers Extended Mix)

• Sütifutár
    Sziasztok! Mint régen idejáró,engedjétek meg,h megosszam a legújabb megjelenő remixmet.
    Köszi. és bocs h ez nem CLASSIC :-))

After The Rain
  • jaffaz
    direkt link:
    ID
  • jaffaz
    ezt a régi lemezt nem ismeri valaki? égen földön keresem...
    http://www44.zippyshare.com/v/78159466/file.html
  • VinylToy #17247
    A.G. Allstars - Walking (Rod Terry's Bonus Mix)

Ez valakinek, valahol? :)
  • Eside
    Köszi a segítséget előre is!
  • Eside
    hi mkinek! keresem:

Chris McCormack - Tunnels

DJ Sandy - Bump Stuff

Problem Kids Presents Buddy Booth - What Problems? EP - AA1 Do Or Dance (Use The Filter)

Problem Kids Presents Buddy Booth - What Problems? EP - And Jack (Rocksteady Cut)

• Szabolcs5000
    Sziasztok!Imádom a Club Space Miami felvételeket, amiket 2002 körül rögzítettek!Valakinek ha van valami különlegessége, nagyon érdekelne!!!!
  • high life
    Cserébe itt egy kis kuriozum a progressive house berkein belül 11 évvel ezelötröl
    11 years before
  • Equalizer
    Egy kis finomság! :)
  • narumon
    Ezt én nem is nagyon értem. Még mixnél sem. Mp3-nál ott oké ott azért kellett mert a tömörítési szabványból adódóan mindig volt 1-2 üres frame a track elején, tehát egy pillanatra megakadt a zene akármit csináltál vele. De FLAC-nál ilyen eleve nincs, külön trackből is teljesen folyamatos a lejátszás szóval nem értem minek rippelnek egyáltalán egybe.... engem kifejezetten idegesít.
  • yakin
    foobar tud egytrackes losslessből cue-fájllal darabolt mp3-at csinálni (a cue lehet integrált is, neki mindegy). kipróbált dolog! gyakran használom is, mivel valahogy divatos lett még a nem mixelt korongokat is egytrekkbe rippelni (agyrém kategória!).
  • lemongrass
    ez nagyon nagy favoritom volt még 2001-ben
  • narumon
    Ez klasszikusnak számít :)
    Reactivate Classics vinyl vaterán
  • lemongrass
    iPod-ra akarok feltölteni pár track-et. elfogadható méretben...
    na, de hogy legyen a Topic címéhez méltó komment is ->

• narumon
    Lossless-t mp3-ba? Jujj ez nagyon rosszul hangzik...
  • high life
    Ha esetleg em váltja be a hozzáfüzött igéreteket akkor itt egy másik én is használom ezzel kovertálhatsz rippelhetsz vághatsz egyesithetsz szerkeszthetsz felvehetsz és ezt mid mind mp3-ba : mp3 mindenes
  • lemongrass
    köszi mindenkinek! nagy %-ban olyan programokról beszéltek, amiről az életben nem hallottam :D
    File konvertáláshoz /CD grabbeléshez/ évek óta Easy CD Extractor-t használok. Media lejátszó: iTunes.

kipróbáltam pár APE to MP3 cuccot, de /hiába volt cue file/ nagyon nem akarta szétdarabolni. /MP3-at csinált belőle igaz nem 320-ast, amilyet szerettem volna/ szóval mostantól csak darabolnom kell Forge-dzsal.

f@szé' nem tudnak normális FLAc-ba menteni...? :(

ezt a jet bigyót még tesztelem...
  • narumon
    Foobar?
  • high life
    Minek konvertálgatod a Jet audio plus simán viszi esetleg ha ragaszkodsz hozzá konvertálni is tudod vele
  • kovix
    én a dBPowerAmp-ot használom lehet hozzá sokfajta formátumhoz plugint leszedni és jó is szerintem
  • AdamBast
    mivel lossless, ezért csak flac-ba vna értelme konvertálni. audacity szerintem megcsinálja ha fel van telepítve a monkey's audio a gépre
  • lemongrass
    Monkey's Audio File-hoz tudtok valami használható konvertert?
  • lemongrass
    Gayle igen sűrűn pörgetett Magyaroroszágon :D emléxem a hülye Highlander plakátokra. /99-2001 körül/
    nálam ő az elsőszámú női DJ. utána Mecker viki, és Niki beluccsi :D jajj... hát más kávéház na...

ez a mix meg soxor szólt nálam Füzesabony-Paks távon... meg volt egy sven Väth is, amin egy szemüveget helyez fel a szopottgombóchajú fejére.
    remélem egyszer arról is kiderül, h nem csak egy promo, hanem kiadták, mert a track címek érdekelnének!
  • kovix
    Lemongrass

ez 1 nagyon korrekt kis mix az biztos
    lehet hogy a családban van is valahol belőle 1 eredeti dedikált példány