21036
a tema adott:)
-
charly85 #17266 Bedroom Cassette Masters Volume 2
Jó kis kezdeményezés, ajánlanám minden classics rajongó figyelmébe, a 90-es évek album készülőben van:) -
#17265 Youtubra muszáj volt így felrakni, egy-kettőt már meg is súgott a youtube... -
Sys32 #17264 Free Mix FM Radio playlist:
Sys - Birthday Mix 2013
Dean Wilson - Millecent House Party 1996 Side A
Dj Budai - Live at M47 2001
Dj Junior - Millecent House Party 1996 Vol 2 Side B
Mark Moore - Millecent House Party 1996 Vol 2 Side A
Dj Schulz - Live Recorded at E-Play vol 9
Tommyboy - Live at Club Speed 1997
Sys - Essential Mix 2013
Non-stop!
Tune in:
http://freemixfm.blogspot.hu/ -
#17263 Nem gondolom, hogy ezt bárki is végig fogja hallgatni. Inkább trackenként, rövidebb részletek. -
#17262 Sziasztok!
Lenne egy pár keresendő track összegyűjtve '95-'98-ból,esetleg ha valaki felismerne belőle valamit kérem jelezze, köszi! :)
TrackID -
wildhempjr #17261 Sziasztok
Egy saját szösszenet, kizárólag élőben, bakelitről!!! Letölteni is lehet, ha valaki szeretné!!!
Itt a link:
https://soundcloud.com/wildhemp-jr/ibiza-classics-vol-1-live-mix -
#17260 Király vagy, köszi szépen :) -
CohenK #17259 jó minőség
Eredeti maxiról rippelve, ha kell valakinek óccsón adom :) -
#17258 Fuuu, ezt de jó lenne valaki feldobná jó minőségben. -
Runnerfxr01 #17257 -
Runnerfxr01 #17256 -
#17255 Este nyolctól live mix -
high life #17254 Nemkem a Graeme L féle remix van meg sztem jobb mint az eredeti tessék
Fade Instinct (Graeme L Remix) -
faek #17253 -
kyozai #17252 ezt keresem ezer éve, valaki? Nagyon kösz !
http://www.discogs.com/Arcadium-Fade-Instinct/release/127509 -
#17251 Egy régi, nagyon nagy kedvenc.
The Noizmakers Feat. V.E.G.A. - Electro Boogie Encounter (The Noizmakers Extended Mix)
-
Sütifutár #17250 Sziasztok! Mint régen idejáró,engedjétek meg,h megosszam a legújabb megjelenő remixmet.
Köszi. és bocs h ez nem CLASSIC :-))
After The Rain -
jaffaz #17249 direkt link:
ID -
jaffaz #17248 ezt a régi lemezt nem ismeri valaki? égen földön keresem...
http://www44.zippyshare.com/v/78159466/file.html -
#17247 A.G. Allstars - Walking (Rod Terry's Bonus Mix)
Ez valakinek, valahol? :) -
Eside #17246 Köszi a segítséget előre is! -
Eside #17245 hi mkinek! keresem:
Chris McCormack - Tunnels
DJ Sandy - Bump Stuff
Problem Kids Presents Buddy Booth - What Problems? EP - AA1 Do Or Dance (Use The Filter)
Problem Kids Presents Buddy Booth - What Problems? EP - And Jack (Rocksteady Cut)
-
Szabolcs5000 #17244 Sziasztok!Imádom a Club Space Miami felvételeket, amiket 2002 körül rögzítettek!Valakinek ha van valami különlegessége, nagyon érdekelne!!!! -
high life #17243 Cserébe itt egy kis kuriozum a progressive house berkein belül 11 évvel ezelötröl
11 years before -
#17242 Egy kis finomság! :) -
#17241 Ezt én nem is nagyon értem. Még mixnél sem. Mp3-nál ott oké ott azért kellett mert a tömörítési szabványból adódóan mindig volt 1-2 üres frame a track elején, tehát egy pillanatra megakadt a zene akármit csináltál vele. De FLAC-nál ilyen eleve nincs, külön trackből is teljesen folyamatos a lejátszás szóval nem értem minek rippelnek egyáltalán egybe.... engem kifejezetten idegesít. -
yakin #17240 foobar tud egytrackes losslessből cue-fájllal darabolt mp3-at csinálni (a cue lehet integrált is, neki mindegy). kipróbált dolog! gyakran használom is, mivel valahogy divatos lett még a nem mixelt korongokat is egytrekkbe rippelni (agyrém kategória!). -
#17239 ez nagyon nagy favoritom volt még 2001-ben -
#17238 Ez klasszikusnak számít :)
Reactivate Classics vinyl vaterán -
#17237 iPod-ra akarok feltölteni pár track-et. elfogadható méretben...
na, de hogy legyen a Topic címéhez méltó komment is ->
-
#17236 Lossless-t mp3-ba? Jujj ez nagyon rosszul hangzik... -
high life #17235 Ha esetleg em váltja be a hozzáfüzött igéreteket akkor itt egy másik én is használom ezzel kovertálhatsz rippelhetsz vághatsz egyesithetsz szerkeszthetsz felvehetsz és ezt mid mind mp3-ba : mp3 mindenes -
#17234 köszi mindenkinek! nagy %-ban olyan programokról beszéltek, amiről az életben nem hallottam :D
File konvertáláshoz /CD grabbeléshez/ évek óta Easy CD Extractor-t használok. Media lejátszó: iTunes.
kipróbáltam pár APE to MP3 cuccot, de /hiába volt cue file/ nagyon nem akarta szétdarabolni. /MP3-at csinált belőle igaz nem 320-ast, amilyet szerettem volna/ szóval mostantól csak darabolnom kell Forge-dzsal.
f@szé' nem tudnak normális FLAc-ba menteni...? :(
ezt a jet bigyót még tesztelem... -
#17233 Foobar? -
high life #17232 Minek konvertálgatod a Jet audio plus simán viszi esetleg ha ragaszkodsz hozzá konvertálni is tudod vele -
kovix #17231 én a dBPowerAmp-ot használom lehet hozzá sokfajta formátumhoz plugint leszedni és jó is szerintem -
AdamBast #17230 mivel lossless, ezért csak flac-ba vna értelme konvertálni. audacity szerintem megcsinálja ha fel van telepítve a monkey's audio a gépre -
#17229 Monkey's Audio File-hoz tudtok valami használható konvertert? -
#17228 Gayle igen sűrűn pörgetett Magyaroroszágon :D emléxem a hülye Highlander plakátokra. /99-2001 körül/
nálam ő az elsőszámú női DJ. utána Mecker viki, és Niki beluccsi :D jajj... hát más kávéház na...
ez a mix meg soxor szólt nálam Füzesabony-Paks távon... meg volt egy sven Väth is, amin egy szemüveget helyez fel a szopottgombóchajú fejére.
remélem egyszer arról is kiderül, h nem csak egy promo, hanem kiadták, mert a track címek érdekelnének! -
kovix #17227 Lemongrass
ez 1 nagyon korrekt kis mix az biztos
lehet hogy a családban van is valahol belőle 1 eredeti dedikált példány