21036
a tema adott:)
-
#17306 Hát ránéztem , de sajnos mégcsak nem is ismerős :/ -
jaffaz #17305 nem tudom volt-e már ez itt, de inkább kétszer mint egyszer sem...
Tommyboy live at Warsaw Techno Cup - 1997
http://soundcloud.com/pirxthepilot/tommyboy-warsaw-techno-cup -
#17304 -lé = képen -
#17303 én meg még mindig ezt kutatom (Tonka nyomta kecskeméten, 12 éve. kérdeztem mi ez... fingja nincs)->
a kélépen Kid Alex /aka Boys Noize/ , Én, Tonka, /meg aki leszervezte.../ -
#17302 Most egy AM:PM es lemezt keresek kb 97 bol, ami narancssarga es szurke volt. nem tudom mar hogy mi volt, csak annyit hogy 3 Track vol azthiszem rajta, es a 45 os oldalan egy nagy jo remix volt nagyon jo dallammal, amiben semmi enek nem volt . Ez megin sok info tudom :) -
#17301 Eloszor is koszi hogy raneztel te is. Masodszor en is ezen nevettem pont, amikor is rajottem hogy nincs is koze hozza :) Amikor 1 db kepet sem talaltam a lemezen talalhato keprol :D Ekkor kezdtem vakarni a fejem , hogy nem jol emlekszem. En 2006 ban porgettem ezt a lemezt. ekkor jott a google kep evszammal es szinnel:) -
#17300 azért az Undergroove és az ADRENOGROOV között van némi különbség :D
pedig hidd el, kerestem :D
mondjuk azt hittem, h ennyi a felirat össz-vissz a label-en... de az A oldal tele info-val. -
kecsapmester #17299 Sander Kleinenberg & Tommyboy -
kecsapmester #17298 Deep Dish & Tommyboy Part 3 -
kecsapmester #17297 Deep Dish & Tommyboy Part 2 -
kecsapmester #17296 Deep Dish & Tommyboy Part 1 -
AdamBast #17295 na köszi szépen -
#17294 Hát 3-4-nap nagyon keményen rámentem google haverunkra , és íme : fel is dobáltam : -
#17293 Ez a kép volt a lemezen! Csak annyira kicsi , hogy nem tudom a szöveget elolvasni [IMG][img=http://www50.zippyshare.com/thumb/77059591/file.html][/img][/IMG] -
Szabolcs5000 #17292 Valakinek esetleg meglenne ez a track?
Silverlining - Fill the gaps -
#17291 A teljes mix : Techno mix Vol.3 mixed Zsolt VINYL Ha gondolod hallgass bele. Még 2 van a lemezekböl ilyen :) -
#17290 Ja és ezen a lemezen 4 ilyen track volt ... :) -
#17289 Igen azok .. És nagyon megbántam hogy eladtam a lemezeimet , főleg hogy nem irtam le hogy mik voltak .. Akkor nem volt kedvem 600 db-ot leírni sajnos , és most emlékezetböl kezdtem el keresni őket.. -
#17288 Nagyon szivesen! :) -
#17287 Köszi szépen a segítséget! ;) -
AdamBast #17286 uhh pedig ezek mocskosnagy zenék! ha sikerül kideríteni én is kíváncsi vagyok! -
#17285 Én meg keresek 1 volt lemezemet de sajnos nem találom sehol sem ..
Arra emlékszem hogy "Undergroove" volt ráírva a lemezre és egy csontváz térdelt rajta kék volt a lemez. Ez milyen kiadó lehetett? Undergroove-ra saccoltam de sajnos semmi :( A lemez Techno volt 2001 2002 es. 2 Track ugy megvan hogy kivágtam saját mixemböl ezekröl lenne szó : Undergroove Track 1
Undergroove Track 2
Ha valakinek ismerős lenne vagy lenne ilyen kiadótol lemeze legyen szives jelezze már hogy mi az .. Köszi előre is! :) -
#17284 Safarival nem tudtam elsőre... váltottam Chrome-ra az leszedte! :D -
#17283 ja jo megvan :D -
#17282 Lebirtad szedni? -
#17281 ezt most leltem! hosszabb! ;) (bár túl mainak tűnik a bassline...) meg ahogy látom ezt 2009-ben kiadták Negro neve alatt...
na majd utánajárok jobban. irány a TV készülék elé való ülés...
Snooker time -
#17280 Igen sajnos nem tudtam megszerválni rendes track-ben :/ Csak az elsőt Z-factor-t -
#17279 na leszedtem őket.. a mashup tuti setrip /i'll b waiting-et kevernek rá/ :(
a J.Negro meg rövidnek tűnik...... :( -
#17278 OMG! you make my day! thx
emléxem 2001 nyarán, amikor vettem a westendben /MusicDome volt asszem az üzlet neve.../ eközött meg a De-Phazz Death By Chocolate albuma közt vacilláltam /árban 6500vs7000 a tripla CD javára!/ aztán mégiscsak a mixlemez győzött. /következő hónapban azért meglett a heidelbergi illetőségű PHuture jAZZ banda soron következő albuma is/
amúgy Angel Moraes - Turn it Up-ja mindent visz, meg a Lil Devious Come Home...
ez akkora csavarós funk bomba, h hhuuuuhhhhhhhh!! szomszédaim szerintem nem szeretik!!! :D
-
#17277 PMT - Deeper Water (Sander Kleinenberg's Caffeine Remix) -
#17276 Mashup - Do it, Do it -
#17275 Minnyá jön a többi is -
#17274 Z Factor - Ride The Rhythm (Joey Negro Club Mix) (2001)
Tessék uram! :) -
#17273 srácok meghallgattam tegnap a Renaissance Ibiza tripla CD-met, és pár muzsika érdekelne teljes hosszában. /pár régi nagy kedvencet beszereztem róla CD-n meg 12"-esen, meg töltés is volt/
ez a 3 nagyon hiányzik a kollekciómból.
Joey Negro Presents Z Factor – Ride The Rhythm (Joey Negro Club Mix)
Mashup - Do It, Do It
PMT – Deeper Water (Sander Kleinenberg's Caffeine Remix)
szóval, ha valaki rendelkezik velük és meg is osztaná eme gyöngyszemeket, nagyon hálás lennék...
/ja inner city - good life ian pooley's buena vida en notas remix lemaradt!/
-
davepapa1 #17272 Egy óra kellems és dinamikus techon! Nem nézni hallgatni ;) köszi!
http://soundcloud.com/kardosd/dtech-session-01-mixed-by -
faek #17271 -
Még 1 ! :) -
#17269 Kellemes kis mix ! Köszi! :) -
Még egy : Sj Gogo - Sativa -
Az egyik amit keresel a videorol : DJ Gordon - Moonshine Boogie