21038
a tema adott:)
-
#4186 Üdv. mindenki! :)
Nem tudom, mennyire illik ebbe a topikba, mindenesetre remélem, örültök majd neki:
VA_-_Real Rave Classics-2006-KLF
Méret:
128 MB
Tracklista:
01. Jam and Spoons - You Gotta Say Yes 03:59
02. Dune - Hardcore Vibes 04:22
03. Mega - Lo Mania - Close Your Eyes 05:14
04. Cherrymoon - The House Of House 03:04
05. RMB - Spring 06:15
06. Loving Loop - Listen To That Fat Bass 03:54
07. Commander Tom - Are Am Eye 03:26
08. Code 28 - Feel My Desire 04:22
09. Gary D and DR Z - Living On Video 06:10
10. Hitch Hinker and Jacques Dumondt - A Ne 03:30
11. Jens - Loops and Tings 03:49
12. Sunbeam - Outside World 05:44
13. DJ Mellow-D - Symphony Of Brotherhood 03:43
14. Cocooma - Virtual Experience 03:49
15. Nexxus - Inital 05:18
16. Axis - So In Love 03:21
17. Yves Deruyter - Calling Earth 03:21
18. Niels Van Gogh - Pulverturm 03:53
Link:
http://www.sendspace.com/file/r36j5h
Enjoy!
-
#4185 szevasztok keresném ennek a zenének a címét aki tud valamit ,azt meghálálnám!overdrive
szerintem dj sandy vs.housetrap-overdrive ,,csak nem tudom milyen remixben és nem találtam sehol. -
1xtrafabio #4184 juj 40:05 nél mit huzzz_???? legelső szám is kéne... -
1xtrafabio #4183 aki tud hozzá tracklistet...
andrew j. - fehérbársony mix
http://www.sendspace.com/file/3zwvrr
kellemes hallgatást .D sztem ezen lesz bata amit keresel.. -
1xtrafabio #4182 lol minden kazit bekajál a decked ? :D -
1xtrafabio #4181 a 2.th ezüst , a 4.th fekete , amit felteszek az fehér bársony, és keresek egy kék bársonytokost ami nincs+ , a többi nemtom mien tokba volt -
1xtrafabio #4180 nemtudom mire gondolsz batanfacudo , annyit mondhatok sztem ez a legjobb mixkazija andrew j nek, engem az első szám érdekel nagyon és a bé végefele 1.
teszem felcsak lassu:
Status: 120.68MB of 158.30MB
Time Left: 00:38:15 (at 16.78 KB/Sec)
Elapsed: 02:02:56
-
batanfacudo #4179 vmelyik andrew j-n van ez az énekbetétes zene "all the system run aground, n'aground n'aground 'naaground...és újból..." ez eredetileg egy pointer sisters számból van, illetve daft punk vs. pointer sisters - undergroundba ugyanez a vágott téma van, a teljes nótát pedig újra énekelte Ultra Naté is mostanság - Automatic címmel. Na ezek csak segítségek lennének hozzá, nekem az Andrew J-s kell!!
Vinyl, Lemon kolléga és a többiek??? tudtok segíteni ? :) -
batanfacudo #4178 1xtrafabio: 2.at az ezüstöt én feltoltam, megvan a negyedik is az nemtom melyik, ha fehér és a kék ami neked meg van nem a negyedik akkor teljes lesz a paletta, meg tolom én is majd fel, amint sikerül kiszedni a deckből. -
1xtrafabio #4177 zozó szerint kitapostam a belét szegény fórumnak,télleg sry
remélem a Fehér-Bársony mix Andrew J val jóváteszem...
töltöm fel. -
1xtrafabio #4176 sry ha van admin törölje :S -
1xtrafabio #4175 ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá de fazsa a Fehér Bársonytokos Andrew J lole........
-ss bányászok kibányászhatják a kincsesbányábol töllem !!!
tyűűűűűűűűűűűűűűűűű de isteni , áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
sry -
mrgaborcz #4174 megvan....! sls vagy.... ??! -
rigoletto #4173 Sajna, nem tudok segíteni, de nekem is bejön. Mint mindegyik, amelyik tetszik neked, Vinyl bátyám... -
rigoletto #4172 Na, akkor majd én tartok egy kis beszámolót. Mi este 10-kor indultunk kocsival Pestről. 1-re értünk oda, pedig hajdú-biharban erősen havazott, hogy csak 80-nal tudtam menni. Mikor bementünk, már Newl zenélt, az őfajta techno zenéit (amiket én is szívesen hallgatok) igényes mixelés mellett. Fél négyig volt, akkor jött utána Zsíros, csodálkoztam is , mert ő elvileg este 10-től zenélt 2-ig. Hát a ruhatárosok mondták, hogy Igor Do'urden a nagy hóesés miatt nem tudott jönni. 6 felé jött Andris is (Schmidt) és onnantól meg ketten zenéltek. De hogy!!! Pár zene az elhangzottakból a teljesség igénye nélkül: The High Tech Child - Tribal Storm, X-Connection - Funky Drive (ezen kettőt már megszoktam, hogy játszák itt :-D), Green Velvet - Destination Unknown, Laidback Luke - Save Da Flava, Hmc - LSD, Energy 52 - Café Del Mar (Nalin & Kane mix). Ezek 9 után mentek, szóval nem tudom 1xtrafabio kollégáék mikor dekkoltak a parkolóban, de ezek a zenék mentek. Nem győztem ugrabugrálni a tánctér közepén, olyan jó volt 9-től!!! 13:20-ig tartott a party. Nekem felejthetetlen volt... Zsíros is ott ökörködött, Andris (DJ.Schmidt) meg hozta a szokásos formáját, amitől Sáránd az Sáránd. Amitől nekünk megéri Pestről lemenni oda...Ez sztem mindent elmonbdott. Aki kihagyta, bánhatja. Kurva jó volt..... -
Z0ZÓ #4171 Axetázis a palaceban 3.
Part 1.
Part 2. -
#4170 Egy ilyesfajta techno mix nincs véletlen vmelykőtök vinyóján? Vagy link is jó lenne. Ezt is régóta vadászom:
Pascal F.E.O.S. - Gazometertraxxx Vol. 13 - Tribute To Gazometer -
mrgaborcz #4169 1xtrafabio... parkolóig jutottál...., csak..., hááát szégyelld magad... :D lol -
#4168 Nekem a Dee Zone Traxx 2 van meg, még eredetiben vettem meg, ha érdekel ezt elég jó minőségben el tudom juttatni hozzád! -
1xtrafabio #4167 csaó bata
valahol láttam, de nemtalálom a linket, keresem... -
batanfacudo #4166 Egy ismerősömnek kellene, nekem is megvolt, de már nem emlékszem, egyúttal már én is kíváncsi lennék rá... DEE ZONE TRAXX ha valakinek megvan esetleg... -
#4165 Köszi ! Leccgo! -
#4164 a latour blue nak ez milyen remixe? -
#4163 Ez kell hamvai mixbe neked?nekem megvan... -
#4162 Köszi, de hallgasd meg hogy ez nem az :D
Az eredeti nekem is meg van :D -
1xtrafabio #4161 Nem mentünk be, csak kivittünk 1 havert,nemugyvoltam készülve sajna...
zene faithles - insomnia , t hallottam ,és olyan classic technokat amiket nemvágtam ,nekem amugy nemtünt classic nak lol... -
#4160 Hello! Tegnap éjjel meló közben bele-belehallgattam egy Hamvai PG mixbe az egyik rádió műsorán. Ebben a szettben volt egy house nóta amiben a vónóshangszerek erősen domináltak (ezt a Hamvai gyerek konferálás közben meg is jegyezte). Ha valaki ennyiből sejti miről van szó és ismeri ezt a nótát az dobhatna egy linket! Nagyon megköszönném! -
#4159 és?sokan voltak?zene?be se mentetek? -
1xtrafabio #4158 parkolóig jutottunk sárándon :) az épűlet mögött a parkolónál nyitva van általába 1 nagy ablak,ahonnan mindent látsz, még az autóbolse kell kiszállni lol... érdekes volt... -
#4157 Várom az m47 klasszik party beszámolót!Sajnos péntek reggelre ágynak nyomott egy rohadt vírus,és így kénytelen voltam kihagyni :-(( -
1xtrafabio #4156 Vinyl ezt neked küldöm :D kék Tommyboy on...
Fog,The - Been A Long Time (original)
http://www.sendspace.com/file/a53dj8 -
#4155 Várom a megfejtését a számnak!
Köszi a segítséget. :D -
#4154 Ezzel most nem tudok betelni:
http://www.discogs.com/Deep-Dish-vs-Doors-Stormy-Dance-Remix/release/474394
Deep Dish vs. The Doors - Stormy Dance (Tommyboy Remix) -
greyloop #4153 B.B.E. - Games
Tracklist:
1. Tales of history (3:49)
2. New romantic (6:17)
3. Symphonic paradise (6:02)
4. The bar the audience and the bird (0:57)
5. Le grand theme (Ouverture No 6) (3:21)
6. Seven days and one week (4:29)
7. Universal flash (2:02)
8. Flash (3:57)
9. First level (Le bapteme) (1:25)
10. Cosmos (2:47)
11. Desire (3:51)
12. Aquatic nebular (1:33)
13. Freetime (4:32)
14. Le nouvea monde (2:32)
15. Rock in the sky (3:55)
16. Second level (La confirmation) (2:13)
17. Exit (8:19)
http://rapidshare.com/files/200499424/BBE_-_Games.rar -
kovix #4152 renton80 & 1xtrafabio :-)
a rangot megkaptátok, bár az első az mixből van de a másodiknak is furin van vége -
greyloop #4151 hát combos kis acid blokk volt a végén. még egy nagy kedvenc befigyelt awex után, mark nrg - don't stop-ja -
1xtrafabio #4150 igen régesrég még ö is tudott... kiképzést s club speed be szerezte ... -
greyloop #4149 én belehallgattam, de nem vágom. azon viszont eldobtam az agyam, hogy junior nyomatta awex - wicked plasticmen-jét :-D -
1xtrafabio #4148 Találtam egy Junior - Mix One - Club Speed '96 ot,aki leszedi mondja már meg ki az elöadója és címe a BBE - Seven Day On The Week utánni számnak(15:03 nál kezdi 19:15 ig tart)
http://www.sendspace.com/file/jbepw5
Nagyon nagy zene volt, Kühl Tomi huzta sokat... ez a szám is rajtavan azon a híres Dj Kühl - Live Mix 1 Techno Club Speed Fever féle mixkazettán amit úgy keresek!!! ha valaki tud rolla ....
-
greyloop #4147 igen, teljes zenék. máshogy engem se érdekelne :-D