House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyiik
😄DD

dul a klessziklaz?

....................................................................................................

Dani20
grooveyard - mary go wild
thomas schumacher - ficken

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

jah a TOP-on vannak! 😊
nekem most ez a régi klasszikus gyönyszem került újra a kezembe: team deep - morning light
tuti!

Gyiik
emmanuel top mindenestol😊

....................................................................................................

quench - dreams

új kedvenc:
Sambatucada - El Apostol(Wally Lopez Re-Work)
Nagyon ÁÁLLATTT!!!!
armand van helden - the funk phenomena

Dani20

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Neme.
Hi! Nem biztos, hogy tudtok segíteni, de... Nova Nova featuring Zarathoustra EP-rõl a D.J.G.G Orange (Shazz) remix-hez szeretnék valahogy hozzájutni. Ebbe és az eredeti változatba is bele lehet hallgatni itt. Egyszerûen úgy néz ki, hogy ehhez már szinte sehonnan sem lehet hozzájutni, de hátha valaki mégis hallotta valamikor vagy valahol, pl. a szomszédja unokatestvérének a lakótársánál... vagy ilyesmi.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

commander tom - are am eye

pete lazonby - sacred cycles

Gyiik
epp a tegnapi esten "tettem boldogga" egyik jocimboramat. Elvitt tolem 6 klesszik mp3-cdt, es mar mondta, hogy ne mutassak tobbet, mert kenytelen lesz azokat is elvinni😊
ujra egy ember, akivel nagyokat flesseltunk 1-2 regi notara, dave angel - fever, planet soul - set u free, satobbi

Tetsuo
én tudom.., csak nem találom a DC++ hyperspace-n kívûl milyen helyek vannak még?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Dani20
garniernek voltak jo huzásai ám..
acid eiffel,go to sleep,coloured city..

team deep - morning light

Tetsuo
56k-val leszedtem elsõmet: Laurent Garnier- Wake up !!!!!!!
elõszõr vmi idõtúllépést írogatott, aszt mûködött. 😊)
Igaz csak 3-4 perces szám, de akkor is! 😄

VinylToy
Robin S - Show Me Love...kedvenc

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

MerlinW
Ha jó társaságot és sok jó muzsikát szeretnétek, gyertek az 1 éves HYPERSPACE DC++ hubra:

hyperspace.no-ip.info:3883

Várunk mindenkit sok szeretettel!

[merlinw.org]

jah a stress attack meg a turkish bazar is nagy örökzöld kedvenceim a régmúltbol...most épp a fusion szol 😄

Gyiik
latom, be voltal baszva reggel te is😄

Dani20
na meg acid pahes meg türkish bazááár
😄DDD

Gyiik
na meg persze a tobbi

Gyiik
ha mar emmanuel top:
fusion
so cold
tone
stress
asteroid

legnagyobb zenei

BBE - Seven Days and One Week
Emmanuel Top - Acid Phase

VinylToy
Disco Elements - Vol4.

Ma sikerült a seekrõl leszednem 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
naugye, szep zenek ezek😄
dani, emlekszel, amikor ezeket pakolasztam fel?😄
baszki mar ket eve:\

awex - back on plastic
tom wilson - technocat
virus - sun

Sasha - Xpander

Loál János
Color Me Badd - I wanna sex you up

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Union Jack - Red Herring

Dani20

még1 örökzöld kedvenc:
Space Manoeuvres - Stage One (Tilt's Apollo 13 Mix)

Gyiik
ûûûûûû, mekkora zenek😄
asszem mindegyikuk fent volt anno gyc-n

montini experience - astrosyn 2
bt - mercury & solace
van bellen - let me take you (on a journey)
nalin & kane - beachball
....

BK and Nick Sentience - Noise
Gyiik
FASZA AZ OLDAL ES ORULOK HOGY TELJES MERTEKBEN A TOPIK TEMAJAHOZ KAPCSOLODO ZENEKKEL VAN TELE

http://www.forever-mp3.atw.hu/

Sziasztok!
Létrehoztunk a drumandbass-t kedvelõk számára(na persze másoknak is)egy hubot.Ezen a hubon megoszthatjátok egymással a jobbnál jobb zenéket,filmeket,programokat,stb...,
és persze le is tölthetitek.Nagy örömünkre egyre több ember nézz el hozzánk.
A HUB neve :::: P I O N E E R::::
Csináltunk egy honlapot is ahol a fórumban megírhatjátok a kérdéseteiket(mi válaszolni fogunk rá), megismerkedhettek az userekkel,chatelhetek.
Címe: http://pioneerhub.uw.hu/ ---> a DC++ részben tölthetitek le a progit!!Találtok mellette linkeket ahol elolvashatjátok a pontos beállításokat,szabályokat.
Ha megnyerte teccésedet a hub,akkor nincs más választásod nézz el hozzánk! ->WEB: http://pioneerhub.uw.hu/
->HUB cím: pioneer.servebeer.com
Sok szeretettel várunk minden egyes zenét kedvelõ felhasználót.
És nefeledjétek a hub az usereké!!!
Tetsuo
Azt imádom!!!!!

Dani20
na akkor ime egy hatalmas zene:
Underground Resistance - Electronic Warfare (Aux 88 remix)
ez inkább detroiti electro..

Art of Trance - Easter Island

Dani20
és összeverödtünk? 😄D

Gyiik
te dani, ejjel verodjunk mar ossze slsk-n, fontos, vagy mi!
eheh

VinylToy
Titok 😊

Gyiik
104-ben leirta a kollega, nyisd ki a szemed!!+"!%
eheh

Dani20
és mi a mistadabolina mis dabdabolina cime?? mer én se vagom. de nagy zene volt..

Gyiik
hivatasos profi kurva😄DD

huuu, amugy pont a minap kerdeztek a mistadabolinanak az eloadojat, es nemtuttam, pedig mekkora zene
2unlimited-et utaltam, maxx meg elment. Amugy az akkorabeli zenek nagyok voltak, akkor ment a ize is, reel2real, meg ami meg ma is nagyon oda tud baszni, a capella.
Ez igy bo 10 eve lehetett, nem?

LittleL
Nekem egyébként kedvencem a: 2 Unlimited, Maxx -az jó régen volt
Del funky homosapien - Mistadaboline
Scooter - I'm raving
Scooter : Back in the U.K.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Tényleg Vinyl , mit is dolgozol ? Érdekel.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

VinylToy