21038
a tema adott:)
-
greyloop #4426 jaj, nem jó üzire válaszoltam. bocsesz -
greyloop #4425 köszi letin. nekem kazin van meg, már régóta keresem mp3 formátumban. Amúgy a Hot mix 1-hez képest sokkal minőségibb anyagot hozott össze Junior. Jó kis funkyésmindenmásfélevokáloshouse egyveleg lett. -
#4424 nem -
letin #4423 Na megvan a Hot Mix 2!Megosztom veletek:http://www.2shared.com/file/5014430/e7f65578/Dj_Junior-Hot_Mix_2.html
Ultra Naté - Free (Mood II Swing Excended Vocal Mix)
Sole Fusion - We Can Make It (The 1997 Remixes) (House People Varsion)
Morel's Grooves Pt. 11 - Everydody Come Together (Throw Your Hands Up In The Air) (Morel's Groove Mix)
SM-Trax feat. Sweet Pussy Pauline - Climb On Top (S/M In Motion Mix)
DJ Boom - Missing You (Take Me Higher) (Back To Basics Mix)
Sol Brothers - That Elvis Track (Original Mix)
Triple-S - Keep Your Head (Rollercoaster Mix)
Da Mongoloids - Spark Da Meth (Bangin Like A Benzi Mix)
Daisy Dee - Hey You (Open Your Mind) (Dunkdaisy Mix)
Junior & Schulz - Darts (Junior Dafunkhothouseclubjam)
B-Crew feat. Barbara Tucker, Dajae, Ultra Naté & Mone - Partay Feeling (Erick 'More' Dub)
Teh Funk Junkeez - Got Funk (Da Mongoloids Funktastic Funk Mix)
Brooklyn Bounce - The Real Bass (Club Mix)
M.A.S Project - Strings Of Life (Night Of The Living Strings Mix) -
1xtrafabio #4422 Viszek már egy kis szint a forumba ezzel a gyönyörű mixcasette vel, amit 1 barátomtol kaptam én is,1997 ben osztogatták, az elsö 500 ember kapott ilyet a két éves a Club Speed party n.
http://rapidshare.com/files/205799396/Speed_mix_97.mp3.html
-
#4421 összeget azért írtam, mert vmi 2400 volt az eredeti... net ugye még a kanyarban sem... letölteni egyenlő 0... átírni meg csak akkor lehetett volna, ha minimum 1 origi van az ismeretségi körömben... nem volt :D:D -
greyloop #4420 mostmár olcsóbbért írnák meg :-D -
#4419 és ahogy jöttek, úgy el is felejtettük őket... csak a CD miatt tudom, h kik ők... azt meg azért kaptam /karácsonyra/ mert az a club mix isszzonyúan tetszett... meg mert 700-ért írtak akkor még cd-t... :D:D -
greyloop #4418 a két srác Körte és Pepe volt és a soho party-s döme d segítette őket hozzá, hogy megjelenhessen első és eddigi utolsó albumuk a record express égisze alatt -
rigoletto #4417 DNS - Earth Move
Ha már emlegettük a youtube-on... -
rigoletto #4416 Tényleg, kikből állt a DNS? Tudtok valamit a fiúkról? -
rigoletto #4415 Szerintem ahhoz képest, hogy magyar srácokról van szó, a korhoz képest minőségi albumot hoztak létre. Kellemesen keveredik a trance és a house a track-ekben, jó az intro és az outro is. A számok közül, amelyik megfog engem az a DNS, a What about it és (itt csatlakozom Lemongrass-hoz) különösképpen az Eartmove (Club mix) lett eltalálva. Hát az tényleg megmozgatja a földet!!! -
#4414 hásztákúrva ezt az albumot keresem kb. 2001 óta thx thx thx thx ,full fekete boritója volt asszem :DDDDDDD haver megvette Berlinbe hazahozta beleszerettünk éjjel-nappal ez ment aztán 1 hét múlva lenyúlták -
greyloop #4413 én is nagyon csipáztam, főleg a makes U move newl remixét. most találtam a dns-ről egy cikket a freee-ben. nagyon oldskool arcok az tuti -
1xtrafabio #4412 vinyl ,egkaptad már a postát? -
#4411 Hello!
Új vagy itt? Miért nem mész máshová a hülyeségeiddel! -
#4410 ezt én is akartam, de nem tudtam mennyire illene ehhez a topic-hoz...
az earth move club mixe (track 13) az vmi isteni... anno 97-ben rongyosra hallgattam a CD-t... most meg megint előtérbe került, mert pod-ra pakoltam fel az original CD-imet...
tube-on van egy video... még Z+ logo-val... úgy fest 2 7e találtam rá, ahogy a comment-emet nézem... -
mrgaborcz #4409 érdekelne engem is..... -
#4408 humm...
a house-t nem szeretem.... a tachno-t se.. a klasszikust már inkább. -
greyloop #4407 na egy igazi magyar gyöngyszemet találtam a zeneállományomban.
http://rapidshare.com/files/205708074/DNS_-_Dezoxiribonuklensav.rar -
#4406 Da Hool - Meet Her At The Love Parade (New Mixes) -1997
http://www.discogs.com/Da-Hool-Meet-Her-At-The-Love-Parade-New-Mixes/release/8525
Da Hool - Meet her at the Love Parade (New Mixes)
Ha összeállítanék egy listát az 1000 kedvenc classic house kedvencekből, akkor az ezen található "A1- Nalin & Kane Remix" lenne az első helyen. Bár bakelitről adja vissza a 100%-os masterelést, de így, rippelve is messzemenően szebben szól korabeli társainál. -
#4405 Staxx - Joy (mix) -
Shockerone #4404 Grayloop jo pakkajaid vannak most nézegetem őket, nagyja megvan de találtam pár hiányzó darabokat amiért special thanx! ilyenkböl zenélünk pénteken -
Shockerone #4403 Baltique - Joseph Otten-t keresem ha vkinek megvan megköszönném -
#4402 És ezzel nem találkozott véletlenül valaki?
Mr. Jack - I Know (Piano Junkie Mix) -
greyloop #4401 Shockerone, nekem mükszik a link. A Dave Angel-t pedig szívesen -
greyloop #4400 mrgaborcz: nem vagyok fenn sls-en -
Shockerone #4399 oké sikerült uhh.. -
Shockerone #4398 Bocsi segits lécci a pakott amit föl raktál nemtom letölteni ami linked van arra nem jön be semmi. köszi -
Shockerone #4397 Greyloop köszi a Dave Angel Fevert már csak az hiányzott a classicjaim közül csak nem vágtam az előadót -
Shockerone #4396 Pénteken Ecseren a Galéria clubban Oldskool Techno Party!!! Dj's: Shocker, Francesco K, Gatex Belépés ingyenes! Akit érdekel jöjjön el ha tud, jó kis nosztalgia est lesz! -
mrgaborcz #4395 greyloop : láthatnám a zenéidet sls-en.... szeretném......! -
#4394 Kell ám!!
TENKSZ! -
#4393 Ha már Hooligan-t említetted,esetleg ez is kell valakinek...:
DJ Hooligan-Sueno Futuro (I Love The Way Mix).mp3
DJ Hooligan-Sueno Futuro (Pink Clouds Mix).mp3
DJ Hooligan-Sueno Futuro (Vocal Mix).mp3
http://www.mediafire.com/file/ymvwoxj2kww/Hooligan Sueno Futuro EP.rar -
greyloop #4392 Vinylnél láttam pár igazi csemege zenét.
Huff and Herb - Feeling good (epic mix)
Dj Hooligan - I want you EP
HOG pres Groovelines - Gotta dance disco (Navigators rmx)
Continental Trash - Everydrumbeat
Ha nem nagy kérés fel tudnád pakolni nekem ezeket a track-eket? Előre is köszi -
greyloop #4391 Stcal. A Some fun-t már az OBG vol 23-as pakkomba már beletettem -
greyloop #4390 kösz stcal, örök hálám -
Silvio Ecomo - Tell You Something
http://www.discogs.com/Silvio-Ecomo-Some-Fun-Tell-You-Something/release/85375
Engem pedig az EP-n lévő többi zene érdekelne! Ha megvan vkinek please... -
greyloop #4388 nincs meg véletlenül valakinek Silvio Ecomo - Tell you something-ja? Levi - Mix to the milleniumon hallottam először és a mai napig nagyon tetszik -
#4387 Apropó MOS, további albumok kerültek fel a keresettek listájába nálam:
meg
Akinek meg van, az ne kíméljen!!!!