21038
a tema adott:)
-
#4626 ...
p e a c e! -
#4625 Ez a mix kibaszottul nem arról szólt, hogy újat mutasson Schulz! Nem azt hivatott bemutatni, hogy mennyire is tud zsonglőrködni. Ha vetsz egy pillantást a címére akkor talán leesik: house* matic millennium (best of 1990-2000). Tehát inkább egy válogatás lemezről van szó, amit összemixeltek. Mivel e két lemezlovas jeleskedett akkor legjobban ebben a műfajban hazánkban, ezért nem véletlen az sem, hogy ők mixelték. Ennek az overground / underground szarságnak semmi köze a koncepcióhoz, mellesleg sehol nem láttam a borítókon, hogy ez underground címszó alatt készült volna. Az általad említett B.B.E és Greece 2000 korának legmeghatározóbb darabjai. Robert Miles sem véletlen került fel a lemezre, annak a zenének igenis ott a helye. Meggyőződésem, hogy nagyobb rálátása van 10 év klasszikusaira, mint neked vagy bármelykőnknek. -
#4624 A foris mixekkel kapcsolatban egyetértünk -
zsua26 #4623 Sziasztok!
Keresném storm-we love című számát a video edit verzióban.
Ha valakinek megvan, légyszi tegye fel! Köszike! -
1xtrafabio #4622 a millenium mixe az a mix lol szerintem ahol semmi ujjat nemmutat schulz csak olyan zenéket tesz fel amik nem is rá illenek,kivéve a la tour - blue t , a B oldal meg már teljesen overground volt(BBE.Greece2000.robert miles)nevetséges:)Amióta felvette a dan von nevet teljesen elvesztette eredetiségét magyarul kitisztult , máshogy látta már:( >>> a fortunás mixeinél nincs jobb!!! -
1xtrafabio #4621 s t c a l
a nevében is benne van ebédhez van készítve , nem pedig kivagyok mivagyok ra.
schulz ezt már megtehette akkoriban :) -
#4620 Essential Selection 98
és
ES 97 Winter -
A klasszikus sorozat eme két nagyon régen elvesztett darabját pótoltam be. Isteniek
-
#4618 Armand Van Helden - Old School Junkies - Allright
Szeressétek eme remeket -
#4617 Annak meg aki kefreste a Klubbhopping "clubos" változatát, erre gondolt -
#4616 Klubfejek - Mágnes
rettenet minőségben, emlékeztető gyanánt -
#4615 Egy nagyon rendes pali vagy te
köszi szépen -
Nem sikerül a mediafire...akárhányszor akartam még oda feltölteni pár százaléknál hibát jelzett. Maradt a sendspace.
Dan Von Schulz - House*Matic Millennium (best of 1990-2000) -CD2 -
#4613 Nem olyan régen sikerült beszerezni ezt:
http://www.discogs.com/C-Groove-DJ-Hypnotiko-3/release/173065
Cj groove dj - hypnotiko (intro)
Remélem ízleni fog nektek! -
#4612 Sajnos nincs meg!De a hypnotiko érdekel? -
#4611 Oké, megy fel mediafire-re! Így egyszerre is tudjátok szedni, mert soulseeken problémásabb az 50kbps sebességem.
plase wait a few minutes... -
#4610 nem baj, nem sietek
-
#4609 Eloindítom akkor
egy mix a SoulSeekend kb 4 nap -
rigoletto #4608 Nem ismerem, de nem rossz fajta! -
#4607 Igen, megvan a Schulz. 320kbps-be ha jól emléxem. Gyertek soulseekre vagy ha problémás akkor feltöltöm vhova. -
#4606 Az utóbbi Schulz mix (house*matic millennium) meg van? esetleg másnak? szeretném aztat én is -
kovix #4605 techno rob
ez jöhet ha megvan fullban
fatboy slim
a jaydee rhythm masters féle verzió a a Budai 1es mixlemezének 1 trackjével kezdődik (C Groove DJ* - Hypnotiko 3 (MBG Aural Intro)) -
#4604 Selected Works - Pimphouse
Ez is nagy zene!Ismeritek?
Itt bele lehet hallgatni
-
#4603 Köszíííí! -
rigoletto #4602 És ehhez mit szóltok? Ez sem rossz darab!Lambda - Live Together (Club mix) -
#4601 music launch:
house*matic millennium:
Ha arról a mixról van szó (house*matic millennium 2000) akkor azért egészen más a felállás. Mert az a legjobb mixe Schulznak. Ergo az ellentéte annak amit a music launcról írtam. Még kazettán volt meg szinte a megjelenéstől egy pár hét múlva. Szó szerint széthallgattam, már nem is tudom hány helyen volt ragasztva és a magas hangok is eltüntek.
Nálam az a dubla mix (stílusában) a mai napig a legjobb magyar mixalbum. Sőt, hogy mégnagyobb szavakkal illessem: enélkül szürkébb lenne a magyar house szcéna. Kötelező darab!
-
#4600 La Tour - Blue (Nush me Club Mix ) -
#4599 Köszi srácok a helyesbítést!
A latour blue milyen verziója akkor ami ezen a lemezen van,azt tudjátok? -
#4598 Egyetértek, a Music Lunch a legszarabb Schulz mix, ami valaha napvilágot látott -
#4597 Hali Rob
sajnálom hogy el kell hogy szomoritsalak, de ez nem a music launch, hanem a HouseMatic Millenium 2. lemeze.
A music launch kicsit szerintem mássabb stilus -
#4596 Ha azon az albumon a 2. zene LaTour: Blue, akkor az nem a music launch!
Én anno eredetibe vettem meg (de kár volt), és a 2. zene az: Cevin Fisher - It's A Good Life (X-Press 2's Bad HouseVocal)
http://www.discogs.com/Various-Music-Lunch/release/314517
Nekem ez a mix tipikusan az a hangulat amit én is szoktam mixelni, unalomból, semmi különösebb technika, ötletesség vagy szépen ívelt építkezés... Semmi extra, semmi különleges feeling. Zenék, egymás után... -
#4595 na gyerekek... látom már, h mi volt a múltkori data-s letöltések gyíkja... oldalátalakítás volt.... rapidshare rendszerre állt át a magyar megosztóportál... a különbség csak annyi, hogy data-n 1 év 1600HUF
rapid-nál egy hónap 2400 /mondjuk hozzáteszem a data kicsit magyar.... ergo külföldi napi megjelenések tuti nincsenek fenn :D:D/ -
#4594 Nem emlékszem hogy volt e már,de hozzám került egy Schulz mix,és megosztom veletek!
Schulz music launch mix
Bocsi hogy a sendspace re tettem,de 100 mega felett van,és a megauploadra valamiért nem ment fel!
A mixen a második zene az latour blue!De milyen remix?Tudja valaki? -
#4593 A Harlequin? Úgy a topik közepébn kezdtem el zargatni a népet a Beauty and The Beast és a L'Esperanza (Hope Will Move Any Mountain Mix) miatt, majd vami fél évnyi kutatás után találtam meg őket
Techno alapok! -
#4592 Mix egy olyan lemezlovastól aki igazán művészként éli meg ezt az egészet.
Nem sztároskodik,mégis sztár,nem mutatja magát mégis látszik...
Bár sohasem volt igazán kedvencem de tisztelem és őszintén elismerem.
Laurent Garnier
http://www.mediafire.com/file/zzjm4zzd2zt/2000.01.30 - Essential Mix - Laurent Garnier.part1.rar
http://www.mediafire.com/file/5gkki5yiykm/2000.01.30 - Essential Mix - Laurent Garnier.part2.rar -
#4591 Azért abban megegyezhetünk hogy korszakalkotó zene a ebben a stílusban... -
#4590 hát, nem rajtam múlt... most találtam a linkeket :D:D -
#4589 Végre valaki a Harlequin-t is említi a klasszikusok között...
Dicséretes! -
#4588 SM Trax Climb on Top
A jónevű Sweet Pussy húzta alá a talpalávalót -
#4587 Megvolt fekete korongon de elpasszoltam amikor beparáztam a techno zenétől...Ezzel együtt ment el Frankie Bones és egy Adam Beyer maxi is....Soha nem bántam,pedig nem rossz zenék...