House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy elöször ez ugrott be nekem:
Sholan - Can You Feel (Sono's Pelican Remix)
sztem ez mérföldekkel nagyobb zene amugy😄 bár kb 5 éves.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
bazeg ez az a zene amitöl már rosszul vaok mert minden ilyen bulin hallom 😄DDD ÁÁÁÁÁ
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
ÁÁÁ le is szedték😞 nem mentette el vki???
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
nemtom hova tegyem, semmi köze a classic zenékhez, de ez iszonyat:
http://www.youtube.com/watch?v=q62K4_N5D1s
ERÖS IDEGZETÜEKNEK ! :/
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Újra nyomozok egy trekk után.
2006-2007-es viszonylag új...talán.
Egy nõi hang énekli benne a következõt:
"Can you feel? Can you feel?...." Elég jellegzetes dallamban.
Vkinek ismerõs?
Már egyszer kérdeztem egy számot, és kaptam is rá egy lehetséges választ, de sehol nem találtam, így hát bátorkodom újra felenni, hogy mi lehet ez a szám?
Youtube-ra is én tettem fel, de ott sem írt senki h mi lehetne.
Köszi.
Ismeretlen zene
PSN ID: Lord_Mortanius
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
és az eskimos and egyptõl a welcome to the future?
<#eplus2>#eplus2>
Bocs, de tényleg fingom nincs
Ez az!
Amit keresel az Harry Choo-Choo romero!Holnap feldobom valahova a linket privben küldöm majd!
Az eddigiek a legnagyobb örömömre beazonosításra kerültek!!!
Szóval az egyikben semmi mást nem mond egy férfi hang, csak azt ismételgeti hogy "Should be" (vagy vmi ilyesmit),2005-2006 körüli zene lehet.
A másik talán jobban kitalálható ott egy mély férfihang mondja a következõt:
"I just can believe all the things what people say" ez egy régebbi zene talán 2000 körüli.
Ha vkinek bármi ötlete van...
Köszi!
Ez az srácok így tovább, nyomjátok a jó zenéket.<#eljen>#eljen>
Annyi év után újra hallhatom...
Dye Witness - Observing The Earth
Hihetetlen jó zene, szerencsére néha még leadják...na akkor van õrület.
Köszi!
ATYAÚRISTEN!!!!
köszi a tippet. el is feledkeztem errõl
A 2. eltalálva. Köszi szépen!
Nem csak a te nagy kedvenced.
Hihetetlen jó ez a szám!!!
régi nagy kedvencem faxe - i wanna fuck
nice legs. what time to open?
Ennél közelebbit sajna nem tudok. A "lídzsiszt" még ma is játsszák a miskolci egyetemiu Rockwell klubban, de sajna a Dj-t még nem sikerült kifaggatni.
Azért hátha vkinek beugrik!
kicsit közelebbit....
1-2 éve "üldözök" két klasszikus house zenét kb. 1995-96-ból...talán tud itt vki segíteni mi a címük és az elõadójuk.
Az egyikben a "leeges(?)" szó szerepel visszatérõen, a másik refrénje (címe is?) "I wanna fuck (with you)".
Ha vkinek van vmilyen emléke, az segítsen!
Elõre is köszi!
a kérdésedre a választ Lennart chartja adja meg. Fent van vhol, mindjárt megtalálom
Chimo Bayo - Bombas
Esetleg nincs valami lista számcímekkel, hogy mik voltak a 90-es évek legelején az alap techno számok. (olyami cuccok érdekelnének mint amiket tegnap belinkeltem)
a Chimo Bayo-tól a Bombast is nagyon kedveltem, de sehol nem lelem.
Esetleg?
Akkor most egy alap cucc:
LA Style - James Brown Is Dead
nem felejtettem el , ma feltoltom ... vagy holnap 😄