21038
a tema adott:)
  • thestcal
    Igazad van! Arra is lehetne mondani! Nekem ez eszembe se jutott, soha nem használok effekteket ha mixelek és más szettjébe is zavar. Mondjuk ha jól van eltalálva egy "reverb" egy techno mixben az tetszik. Sven Vath-től vannak olyan liveok amiben a hangszíneket használja, mint effekt! De az Ő mixtechnikája amúgy is egyedülállóan profi.
  • Dundidio
    Asszem értem...A giccses mixelés nálam a sok effekt,technikai trükk...Ilyesmi...
  • thestcal
    Nem tudom, hogy milyen technikára lehetne ezt a jelzőt rásütni. Nekem a zenék azok, a hangminták / hangszerek és ez az egész ibizás stílus. De hangsúlyozom, hogy lehet másnak pont ezért jönnek be! Nem rossz mix!
  • Dundidio
    Milyen a giccses mix? A zenék giccsesek vagy a technika?
  • thestcal
    Ez a mix nekem is megvan. Bár ez az 'ibizás-fiesztás giccs' nagyon távol áll tőlem, de mégis... a maga nemében jónak mondanám! Jó a sorrend, szépen építkezik és a technika sem hagy kívánni valót maga után. Leginkább az abádszalóki bacardi beach-re emlékeztet. Vasárnap délutáni háttérzenének kitűnően alkalmas.
  • 1xtrafabio
    Nemtom volt e már ez, de ha volt is az nemmostanába volt.

Dj Lauer - Club Fiesta (mixtape '96)
    http://rapidshare.com/files/210332205/dj_lauer_-_club_fiesta.mp3.html

Röviden itt a tavasz, dagad a f... lol
  • renton80
    A másik pedig BEDROCK - HEAVEN SCENT
  • VinylToy #4659
    "VinylToy 2008. okt. 20. 17:10 | privát | galéria | válasz erre | #2914
    Sok dologgal gazdagodtam az elmúlt napokban:

1. Danny Tenaglia - Music is the answer remixe a D-Tour Groove, ha nem találjátok majd feltöltöm, ez van rajta a Tommyboy kazin."
    ---> Link hamarosan.

A másodikat nem ismerem. Vagyis a dallamot ismerem, de nem tudom miben van.
  • renton80
    ödv mindenki volna itt egy track ha valaki tudná az elöadot, cimet az hatalmas lenne
    http://www.sendspace.com/file/98lc0g
  • rigoletto
    Akkor egy kis magyar klasszik 1996-ból!
    Hungarian House Only 1
    Bár nem sok köze van a house-hoz...
  • Fatboy Slim
    Clubbers Guide to 99
  • Fatboy Slim

10/10

Ha kéri vki, szóljon. Nem teszem fel.
  • Tetsuo
    lekjobb!
  • rigoletto
    Senkinek semmi ötlet a két zenére. El sem hiszem. Már csak benned bízom, Vinyl nagymester!!!
  • Dundidio
    Remélem a tegnapi Dave Clark link "termékére" táncra perdült a nagymama is a vasárnapi süti mellett...
  • zagar
    Köszi.
  • zagar
    Várjuk nagyon...
  • Dundidio
    Csak JetAudio!!!

A legjobb...
  • Fatboy Slim
    A Mazzo sorozat egyébként Hollandiában olyan Club (volt) mint UK-ben a Ministry, vagy éppen nálunk a Speed. Évente többször is adtak ki válogatást azzal a különbséggel, hogy ez nem holmi gagyi kazikra jött ki, hanem rendes CD.kre
    A 90-es években egy akkori cimborám ajánlotta a klubot, elkezdtem gyűjtögetni, és nem csalódtam bennük.
    A sorozat egyes darabjait igen nehéz beszerezni manapság, de amit megkaptam, megosztom veletek.
  • lemongrass
    hát, én is Winamp párti voltam, de mivel a kocsog Apple termékek nem úgy műxenek, mint egy sima usb kulcs... csak iTunes-szal lehet másolgatni, azóta uninstall... most meg már annyira mexoktam Tunes-t, hogy sztem egyik gépem sem fog winamp-ot látni egyhamar...

Media Player-t viszont felettébb rühellem...

ja, találtam egy aranyos blogot!!! ->

http://classicmixes.blogspot.com/
  • thestcal

Mivel talán én jutottam hozzá leghamarabb fatboy slim barátunk által a lentebb említett ritkasághoz...

DJ. Cellie - Mazzo Mixup (1998)

01.- Humate: 3:2 (Digweed & Muir's Bedrock Mix) (9:09)
    02.- Arrakis: Medusa (Part Two) (Evolution Dub) (6:34)
    03.- Viridian: Sunhump (Mijk Van Dijk Remix) (7:27)
    04.- DJ Gogo: Sequenza (Vers. 2) (5:49)
    05.- S.O.L.: Pollenflug (5:35)
    06.- X-Cabs: Cut To Zero (5:29)
    07.- Christopher Lawrence: Shredder (5:08)
    08.- DJ Cellie: Can You Hear It? (5:21)
    09.- Don't Stop (3:44)
    10.- Snakemen: Medicine (Gobiman Mix) (6:04)
    11.- Soulful Distortion: Silver Bullit (6:03)
    12.- Nüw Idol: Free (6:07)
    13.- DJ Angelo: Do You Like The Way It Feels? (4:58)
  • thestcal
    Én sem használom ezt a funkcióját. De arra kiváncsi lennék, hogy miért nem szeretik sokan a winampot? Én ezt használom amióta csak gépem van.
  • lemongrass
    isten vagy!!! THX!

#4643 sajna ezt a lépést csak iTunes-ban tom elgagyogni... /winamp már egy jóideje felejtve.../
    ID3-at keresd...
  • Fatboy Slim
    A technikailag képzett kollégáktól kérdem, hogyan lehet a Winampban olyan letöltött anyagokra albumképet beilleszteni, amelyeknek nincsen albumcíme, vagy éppenséggel semmi bejegyzés nincs a címén kívül...
  • Fatboy Slim
    nyomjad
    lesz egy pár cd-m, amiért pénzt adtam, és külföldről vannak, és csak veletek fogom a SS-en megosztani. az lesz a kérésem, hogy ezeket ne toljátok fel fájlcserélő portálokra
    Főleg a már említett Pete Tong féle Essential Selection albumokról van szó
  • thestcal

Puretone - Addicted To Bass (John Creamer & Stephane K Remix)

• lemongrass
    ha vkinek vhol porosodna, akkor pls... /ma jutottam el a mixmag gyűjteményemig, és a Winter Warmer-ről ez volt anno 2002-ben az egyik legnagyobb favoritom!/
    Puretone - Addicted To Bass (John Creamer & Stephane K Mix)
  • thestcal
    A sebesség változatlan, lassan, de biztosan jön (ha erre gondolsz). Engedelmeddel feltenném sendspace-re, így a többieknek nem kell várniuk. Sok zene ismerős róla, kösz szépen!
  • Fatboy Slim
    Mester, bocsi a reggeli kavarért. Éppen beléptem megnézni hogy tudok-e tölteni munkába indulás előtt, de aztán le kellett lépnem
    megegyeztetek a dolgokban?
  • thestcal
    Az eredeti music is the answer-t nem Danny Tenaglia követte el? Talán ennek kellene a remixeit keresni (persze lehet nem kevés van, ebben a verzióban még nem hallottam). Az az "elektro szerű" is nagyon ismerős. Ez is egy remix. Megvan az eredeti, de nem jut eszembe se az előadó se a számcím...ha felébredek biztos beugrik.
  • Fatboy Slim
    Újabb nagy beszerzése, a SoulSeekre feltettem. Töltsétek, kurva jó trance, 13-ból 8 techno himnusz.
    Mazzo Club Mix Up by DJ Cellie
  • rigoletto
    Ezt a két zenét biztos be tudjátok azonosítani, és feltenni ide: Music is the answer - ezt Tommyboy sokszor játszotta, de én nem találom sehol sem ezt a remixét, pedig igen jó
    electro szerű - ez meg eléggé ismert zene, nem éppen klasszikus, de nincs meg nekem s kellene.
    Köszönöm mindenki közreműködését előre is!!!
  • Dundidio
    Na meg egy NBG lemez:

NBG - Kinetic Energy.mp3
    NBG - Universal Dub.mp3
    NBG - Universal Love (Club Mix).mp3 <-az egyik legjobb zene ami létezik számomra!

http://www.mediafire.com/file/y4dtm0mtmh4/Natural Born Grooves.rar
  • Dundidio
    Egy Dave Clark korong így vasárnap délutánra:

Dave Clark-No One's Driving (Chemical Brothers Mix).mp3
    Dave Clark-No One's Driving.mp3
    Dave Clark-Wisdom to the Wise (Robert Hood Mix).mp3

http://www.mediafire.com/file/uhjlmxqnzwi/Dave Clark.rar
  • rigoletto
    Örülnék, ha meg is osztanád velünk ezt a maxit, mert ez a 2 perc bár igen jó, de nem elégített ki teljesen...
  • rigoletto
    Nálam meg egy ilyen hármasfogat lenne: The High Tech Child - Tribal Storm, Green Velvet - Flash és D-Tune - Burning Down. Dehát ízlések és pofonok...
  • 1xtrafabio
    nyugi s t c a l :). ez az én maszek véleményem volt a millenium rol.
    De mint látom nem csak én érzem így :)
    ahány ember annyi ízlés és ez így fasza :)
    továbra is tartom magam a #4622 gondolathoz...
    :) az hogy legmegharározobb zene az tudod mit jelent? mindenkinek mást, illetve a bevételt belölle :))) a jó zenét nem szavakkal mérik , hanem eladás szempontjábol. Namármost mivel én vok annyira olyan hogy amit sokan szeretnek az nekem nem kell, és ezt éreztem már akkor a BBE.Greece2000.Robert Miles mikor elösször meghallottam öket,nemakarok ebbe belemélyülni de én így érzem,sok ilyen zene van, és nekem biztoshogynem ezek a korszak legmeghatározóbb zenéi. Sokkal inkább Father & Professor - Housematic e vagy Paperclip People - Throw ja :) !
    De ez is az én maszek befordult véleményem, és az is hogy majdnem ebbe a korszak legmeghatározobb csapdába esett a Samba DiJanero és a Faithless - Insomnia is mikor már a végén a petőfirádiobol is ez szolt :( iconyat gagyi remixekben lol. Valahová ide rangsorolom a hármasfogatot is (BBE.Greece2000.Robert Miles).
    És P E A C E jaja. :)
  • Dundidio
    Még egy Emmanuel Top-ra mixelt Mousse T. illett volna rá...
  • Dundidio
    Véleményem szerint ez a mix akkor is olyan mint a "lakodalmas okádék"...Van benne mindenféle ami külön-külön egész kafa lenne,de így együtt rémesen undi...
    Nem beszélve a sorrendiségről...Összevissza,ahogy esik,úgy puffan...

Borzalmas!
  • greyloop
    Oldies But Goldies Vol 31

Tracklist:
    A.T.F.C. feat Lisa Millett - Sleep Talk(Junior Jack Club Mix)
    Basement Jaxx - Red Alert (Club mix)
    Brothers Love Dubs - 1-800 Ming (Rui Da Silva Remix)
    Congasquad - Icky chicky (Richard Grey rmx)
    Dave Clarke - Southside (Dj Sneak remix)
    D'Menace - Deep Menace (Spank)
    Fellowman - Feels like running
    Ian Pooley - Celtic Cross
    Mac Zimms - Make Me Wanna
    Ruff Drivers pres. Arrola - Dreaming
    Soul Providers - Rise
    Whirlpool Productions - From Disco to Disco

http://rapidshare.com/files/207317099/OBG_Vol_31.rar

Tech-lover vol 9

Tracklist:
    Ben Sims - Oblivion (Smith And Selway Remix)
    Bryan Cox - Set It Off (Joey Beltram Road To Destruction Remix)
    Daniel D - Modern Disco
    Dave Clarke - Compass
    Fusionmen - Tri-phase
    Green - Poison
    Henrik B - Kompressorkanonen
    Hoschi - Is What It Is
    Koenig Cylinders - 99.9 (John Selway acid remix)
    Model 500 - The Flow (Underworld MK.2 Remix)
    Nick Beat - Technodisco (Heckmann Remix)
    Samuel L. Session - Central Afrique
    Samuel L. Session - Psyche part 1
    Secret Society - Stolen (Smith And Selway Remix)
    The Spider - Body Rocker (Speedy J Remix)
    Wasserman - Manson soup

http://rapidshare.com/files/207323411/Tech-lover_vol_9.rar

Már régen frissítettem :-D