House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legprofibb mixeket is el lehet követni vele,hajszálpontos a motorja ha jó be van állítva.Sosem értettem mikor arra esküdöztek hogy a Vestax jobb mint a Technics...Azt nem értettem hogy mitõl jobb,miben tud többet nyújtani.Mert a Tecnics-nél nem kell jobb/több a mixeléshez...
Bakelitrõl játszani meg iszonyat sok pénz,a lemezek sérülékenyebbek,ha valamelyik bekrepál esetenként baromi körülményes pótolni...
Viszont a feelingje tényleg sokkal frankóbb,és tényleg keményebb dió megtartani vele a pontos ütemet,igazi kézi/agymunka...
Hozzáteszem sohasem volt Technics lemezjátszóm,de elismerem hogy több évtizede õ a legjobb gép ebben a kategóriában...
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Nigel_Snorter_Live_@_Club_Prince_-
_Wild_West_Classic_And_14th_Birthday_Party.MP3
http://www.sendspace.com/file/bjedud
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
a techno orientált országgal azért vitába szállnék... Heves megyében sztem még Techno-t nem hallot a nép sehol... se 99-ben... sem 2008-ban...
de sztem nem ez az egyetlen terület az országban, ahol ez így van (mondjuk én nem bánom...)
amúgy... deep/tech... nehéz különválasztani
annyi stílus (meg stílusjegy, meg stílusötvöztés) van, hogy végül én is 2 zenét fogok felismerni... tetszik / nem tetszik...
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
tudom te nagy deephouse os vagy de amit itt mondanak deep house nak az se az, budaival az élen. dnb kre járkáltam de hát az se olyan amit én élek, it magyarországon az a divat minél keményebb annál jobb😞
a deep nél az kivétel ,ott nem kemény a zene igaz de az nem is deep house amit itt huznak annak nevezve.
a deep house az szerintem a plastic city k nél kezdödött és nem budai németországbol behozott szolidabb technoirol😞((((
elhiszem hogy kilehet fejezni minden féle technikával a zenédet, de... idézlek " ezek csak eszközök a kifejezésre, a mondanivalón nem változtat"
dehogynem változtat, nemmindegy hogy adod elö ennyi erövel johogymánem dekkel tolják mert ö szegényebb vagy hasonló😊 vagy ahoz áll rá a keze ? lol már
a legfontosabbrol nem is beszéltem még. a hangzásrol
a cd ez uj forma teljesen élesebbek a hangok mint mondjuk 1 bakeliten, a hideg kiráz a jóérzéstöl mikor hallom hogy serceg a bakelit a kiállásnál vagy a kezdésnél. kopik igaz de azt mindenki eldönti hogy ki hol és mikor játsza le , nemazért vette meg hogy vitrinbe tartsa azt a lemezt.
a legeslegfontosabb meg hogy én a 90 es évekröl becélek nem a mai szarrol... ma már nincs dj kultura , mindenki dj nek akar menni lol... CD vel !!!
sajna az van, hogy 1 mp3 5 perc alatt úgy elterjed a neten, ahogy az 10 évvel ezelõtt még elképzelhetetlen lett volna... promo-k megjelenés elõttiek...etc... és fõleg -> "ingyen" /most a jogdíjakról tényleg ne essen szó/ míg régen az volt, h a lemezboltban elvolt az ember órákig... válogatott...etc... ma már nagyon nem így van...
én is bakelit párti vagyok... nagyon rühelltem a pájó lovászokat... de mikor david morales, tom novy, eric prydz, roger sanchez... and so on... egész estés szetteket küldenek CD-rõl, akkor nincs mit tenni...
a világ fejlõdik... a teknix is lassan elavul... nem felel meg a kor követelményeinek... tuti, hogy tizen X éven belül újabb technika áll majd a lovászok szolgálatába...
nincs mit tenni...
az meg, hogy emiatt hátat fordítassz a pultnak... lelked rajta...
nekem az a lényeg, hogy mi szól....
hidd el nekem hogy ha bementem 1 helyre annó és cd röl huzta volna volt is ilyen , fordultam kifele. nem vok dj de azt még én is tudom hogy teljesen máshogy kevernek bakelittel meg cd vel.ég és föld a kettö.
cd nél az idöt látod a perceket v másodperceket illetve hallod hogy mit teszel rá, bakelitnél lehet látni a bordázatot, és ez a lényeg. akarod egyböl odateszed ahol beindul a zene belehallgatás nélkül, még cd nél el kell indítanod és akkor tudod hol vagy. tudom vannak okos cd dj k akik fejböl vágják hány perc hány másodpercnél van az a bizonyos rész de majd ha már hoszabb ideje csinálja ezt keveredésekbe ütközik. nem ugy emlékezik vissza stb...
meg mennyivel szebben néz ki amikor forog a bakelit 😊 ez amugy az én egyéni szocreál felfogásom, elnézést attol akit megbántottam.
én imádom a house t ,technot kinem állom, szal nem az a bajom, hogy nem zuzda.
ez mind remix. ilyen stilusu lesz mendén ???
sry
Azt is nehezen képzelem el, hogy mondjuk 1xtrafabio egy nagyobb létszámú partyn arra áldoz idõt, hogy eljusson a pulthoz megnézni, hogy az adott DJ mirõl játszik, merthát ha nem vinyl akkor bizony 5000-es belépõ ide, órás sorbanállás oda... õ biza sértõdötten hazamegy!
Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.
mondtam már párszor nem vok dj ...
Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.
Nigel Snorter - Classic Selection
http://www.sendspace.com/file/09icfv
2 hét múlva, Március 28-án, a Mendén, WILD WEST CLASSIC party.
DJ-k:
- Én 😊 (filter, és muzikálisabb house klasszikusokkal)
- Nigel Snorter (a klub jelenlegi rezidense jókora klasszik ismeretekkel)
- Sm😊e & Rrobi (A két öreg a nagymúltú Wild West rezidensei...ez nagyon jó lesz)
- Benji (a klub jelenlegi rezidense az utolsó órában egy kicsit a 90-es évek "globális" vizeire evez vélhetõleg...
Szóval: filter, vokál house, pumpin témák, ízesebb techno, némi korai de jó trance (jaj ezt félre ne értse valaki😊)
AKI JÖNNE AZ INGYENJEGYÉRT PRIVIZZEN NEKEM!
Kis ízelítõt hamarosan feltolok...
Semmi másért nem akartam netet, csak hogy a nagy kedvenceket minõségben meg tudjam szerezni. Bár az exluzívokról és a promókról rég lemondtam...
Semmi más, csak melódiák
http://rapidshare.com/files/107265975/Max_Power_98_part2.rar
Password: maxpower98cd1
Tracklisting:
1-01 Sex-O-Sonique I Thought It Was You (4:10)
1-02 Camisra Let Me Show You (3:22)
1-03 Rosie Gaines I Surrender (3:35)
Producer - Mentor Productions*
1-04 Double 99 Ripgroove (3:19)
1-05 Da Mob Fun (3:45)
Vocals - Jocelyn Brown
1-06 Martha Wash It's Raining Men '98 (3:35)
Featuring - RuPaul
1-07 M People Fantasy Island (4:12)
1-08 Olive You're Not Alone (4:15)
1-09 Gambadubs Disco Theme (4:11)
1-10 Boston DJ's Move Your Body (4:06)
Producer - Dimas & Martinez
1-11 Nature Blue Ocean (4:07)
1-12 Exir Right (4:07)
1-13 Sara Parker My Love Is Deep (3:20)
Producer - Michael Rosenman
1-14 Constipated Monkeys Cro-Magnon (What About Our Love) (4:50)
1-15 Dimas & Martinez All Night (3:59)
1-16 N.A.S.A. Life (4:12)
2-01 Da Hool Meet Her At The Love Parade (3:15)
2-02 Absolom Secret (3:56)
2-03 O.R.G.A.N. To The World (3:54)
2-04 DJ Scot Project X2 (Time Is Now) (3:19)
2-05 Polaris (2) The Next Millenium (4:00)
2-06 R.O.O.S. Instant Moments (3:45)
2-07 Celvin Rotane Bienvenue (3:26)
Producer - Marc Et Claude
2-08 D-Tune (3) Burning Down (4:03)
2-09 J Daniel Download (3:45)
2-10 Committee Ripping It Up (3:44)
2-11 Der Dritte Raum Trommelmaschine (4:17)
2-12 Nitro (4) Le Plaisir (4:00)
2-13 UF Remixed (4:00)
2-14 Monarch, The I Like The Way You Work It! (Remix) (3:50)
2-15 Various Max Power '98 Megamix
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
más... némi finomság... EBTG-t szeretõknek...
http://rapidshare.com/files/85824989/temperamental.rar.html
1. Temperamental (Original Mix) (5:17)
2. Temperamental (Hex Hector / Mac Quayle Remix) (7:21)
3. Temperamental (Ralphie Rosario Remix) (8:44)
4. Temperamental (DJ Spen & Karizma Remix) (9:40)
5. Temperamental (Wamdue Project Remix) (14:55)
6. Temperamental (Ananda Project Mix) (10:17)
7. Temperamental (Hex Hector / Mac Quayle Reverse Drum Dub) (5:48)
8. Temperamental (Da Deepah Dub) (5:25)
http://rapidshare.com/files/85821403/five_fathoms.rar.html
1. Five Fathoms (4:17)
2. Five Fathoms (Kevin Yost Everything And A Groove Mix) (9:02)
3. Five Fathoms (Club 69 Future Club Mix) (11:05)
4. Five Fathoms (DJ Sneak Sneak-A-Dub) (7:26)
5. Five Fathoms (Kevin Yost Enlightenment Mix) (9:17)
6. Firewall (5:23)
ez melyik is?
Rio rezidens, a legsejeltesebb közönségnek bírt csak elõadni...
Sven Väth:
This Compilation (P)(C) 1998 Hartec(NZ) LTD
Under licence from bellington records.
WARNING: all rights reserved..... etc...
csak mert nekem úgy rémlik , h vmikor 99 elõtt /maybe 98/ keveredett ez a birtokomba...
a svan vath mix :Hyperspace - Sven Vath - 1999.10.03 live
Mi viszont nem véletlenül kanyarodunk vissza a gyökerekhez. Van jó zene és van ügyes diszkós, de összességében nagyon gyatra a felhozatal. Kb Hollywood összehasonlítása egy magyar mûvészfilmmel szemben
Semmi más, csak melódiák
http://www.discogs.com/Various-One-World-One-Love-Parade-The-Compilation-2000/release/126589
Ha érdekel valakit felteszem õket!Vagy hülye kérdés? 😄D
A témátokhoz meg annyit,hogy voltam pénteken egy mezõkövesdi klubban,ahhol két terem van,és a nagyobbikban volt hamvai pg,a kicsiben meg classics house party!a szervezõk a plakáton és máshol nem hirdették meg a classics partyt csak a hamvait!a nagy terem dugig,a kicsiben pár ember lézengett!Akkor gondolkoztam el hogy ez már nem a zenérõl szól,hanem az agyon sztárolt senkikrõl!Ugyanis ha hamwai azt játszotta volna ami a kis teremben ment,akkor is úgy csápoltak volna rá,mint arra a sz..ra!Az áldozat sajnos én voltam meg egy barátom akik megvoltunk hívva a kis termbe zenélni😞((
Ellenben elhúzok melózni,valamibõl élni is kell...
szasztok!
Semmi más, csak melódiák
Semmi más, csak melódiák
De amikor végre meg lett az -I'm Ready-<#smile>#smile>
Menõnek éreztem magam hogy a lakótelepet ezzel a muzsikával tudtam az õrületbe kergetni...<#eplus2>#eplus2>
Jó kis idõszak volt az....Na de elég a nosztalgiából...<#eplus2>#eplus2>
Hát errõl ennyit.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
de ja... amit ma nem tudsz mexerezni, az vagy nagyon régi... vagy még nem pattant ki a producerek fejébõl 😄
amúgy, ami azt illeti anno volt vmi hyper sebesség c mûsor... asszem a dió rádión /eléxar volt a vétel... szörcsögött a jóféle house/ onnan vettem fel én is ezt azt...
iskolarádió vezetési jogát a Remenyik Zsigmond Gimnáziumban elvették az elsõ B-tõl, mert a /régebben már linkelt/ Sex Alarm - Siren-jét betettem. /az is vmi radio rip volt.../ osztályfõnök úgy lebaxott, mint a pengõs malacot...
please fuck me 😄😄