House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondtam már párszor nem vok dj ...
Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.
Nigel Snorter - Classic Selection
http://www.sendspace.com/file/09icfv
Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.
2 hét múlva, Március 28-án, a Mendén, WILD WEST CLASSIC party.
DJ-k:
- Én 😊 (filter, és muzikálisabb house klasszikusokkal)
- Nigel Snorter (a klub jelenlegi rezidense jókora klasszik ismeretekkel)
- Sm😊e & Rrobi (A két öreg a nagymúltú Wild West rezidensei...ez nagyon jó lesz)
- Benji (a klub jelenlegi rezidense az utolsó órában egy kicsit a 90-es évek "globális" vizeire evez vélhetõleg...
Szóval: filter, vokál house, pumpin témák, ízesebb techno, némi korai de jó trance (jaj ezt félre ne értse valaki😊)
AKI JÖNNE AZ INGYENJEGYÉRT PRIVIZZEN NEKEM!
Kis ízelítõt hamarosan feltolok...
Semmi másért nem akartam netet, csak hogy a nagy kedvenceket minõségben meg tudjam szerezni. Bár az exluzívokról és a promókról rég lemondtam...
Semmi más, csak melódiák
http://rapidshare.com/files/107265975/Max_Power_98_part2.rar
Password: maxpower98cd1
Tracklisting:
1-01 Sex-O-Sonique I Thought It Was You (4:10)
1-02 Camisra Let Me Show You (3:22)
1-03 Rosie Gaines I Surrender (3:35)
Producer - Mentor Productions*
1-04 Double 99 Ripgroove (3:19)
1-05 Da Mob Fun (3:45)
Vocals - Jocelyn Brown
1-06 Martha Wash It's Raining Men '98 (3:35)
Featuring - RuPaul
1-07 M People Fantasy Island (4:12)
1-08 Olive You're Not Alone (4:15)
1-09 Gambadubs Disco Theme (4:11)
1-10 Boston DJ's Move Your Body (4:06)
Producer - Dimas & Martinez
1-11 Nature Blue Ocean (4:07)
1-12 Exir Right (4:07)
1-13 Sara Parker My Love Is Deep (3:20)
Producer - Michael Rosenman
1-14 Constipated Monkeys Cro-Magnon (What About Our Love) (4:50)
1-15 Dimas & Martinez All Night (3:59)
1-16 N.A.S.A. Life (4:12)
2-01 Da Hool Meet Her At The Love Parade (3:15)
2-02 Absolom Secret (3:56)
2-03 O.R.G.A.N. To The World (3:54)
2-04 DJ Scot Project X2 (Time Is Now) (3:19)
2-05 Polaris (2) The Next Millenium (4:00)
2-06 R.O.O.S. Instant Moments (3:45)
2-07 Celvin Rotane Bienvenue (3:26)
Producer - Marc Et Claude
2-08 D-Tune (3) Burning Down (4:03)
2-09 J Daniel Download (3:45)
2-10 Committee Ripping It Up (3:44)
2-11 Der Dritte Raum Trommelmaschine (4:17)
2-12 Nitro (4) Le Plaisir (4:00)
2-13 UF Remixed (4:00)
2-14 Monarch, The I Like The Way You Work It! (Remix) (3:50)
2-15 Various Max Power '98 Megamix
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
más... némi finomság... EBTG-t szeretõknek...
http://rapidshare.com/files/85824989/temperamental.rar.html
1. Temperamental (Original Mix) (5:17)
2. Temperamental (Hex Hector / Mac Quayle Remix) (7:21)
3. Temperamental (Ralphie Rosario Remix) (8:44)
4. Temperamental (DJ Spen & Karizma Remix) (9:40)
5. Temperamental (Wamdue Project Remix) (14:55)
6. Temperamental (Ananda Project Mix) (10:17)
7. Temperamental (Hex Hector / Mac Quayle Reverse Drum Dub) (5:48)
8. Temperamental (Da Deepah Dub) (5:25)
http://rapidshare.com/files/85821403/five_fathoms.rar.html
1. Five Fathoms (4:17)
2. Five Fathoms (Kevin Yost Everything And A Groove Mix) (9:02)
3. Five Fathoms (Club 69 Future Club Mix) (11:05)
4. Five Fathoms (DJ Sneak Sneak-A-Dub) (7:26)
5. Five Fathoms (Kevin Yost Enlightenment Mix) (9:17)
6. Firewall (5:23)
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
ez melyik is?
Rio rezidens, a legsejeltesebb közönségnek bírt csak elõadni...
Sven Väth:
This Compilation (P)(C) 1998 Hartec(NZ) LTD
Under licence from bellington records.
WARNING: all rights reserved..... etc...
csak mert nekem úgy rémlik , h vmikor 99 elõtt /maybe 98/ keveredett ez a birtokomba...
a svan vath mix :Hyperspace - Sven Vath - 1999.10.03 live
Mi viszont nem véletlenül kanyarodunk vissza a gyökerekhez. Van jó zene és van ügyes diszkós, de összességében nagyon gyatra a felhozatal. Kb Hollywood összehasonlítása egy magyar mûvészfilmmel szemben
Semmi más, csak melódiák
http://www.discogs.com/Various-One-World-One-Love-Parade-The-Compilation-2000/release/126589
Ha érdekel valakit felteszem õket!Vagy hülye kérdés? 😄D
A témátokhoz meg annyit,hogy voltam pénteken egy mezõkövesdi klubban,ahhol két terem van,és a nagyobbikban volt hamvai pg,a kicsiben meg classics house party!a szervezõk a plakáton és máshol nem hirdették meg a classics partyt csak a hamvait!a nagy terem dugig,a kicsiben pár ember lézengett!Akkor gondolkoztam el hogy ez már nem a zenérõl szól,hanem az agyon sztárolt senkikrõl!Ugyanis ha hamwai azt játszotta volna ami a kis teremben ment,akkor is úgy csápoltak volna rá,mint arra a sz..ra!Az áldozat sajnos én voltam meg egy barátom akik megvoltunk hívva a kis termbe zenélni😞((
Ellenben elhúzok melózni,valamibõl élni is kell...
szasztok!
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Semmi más, csak melódiák
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Semmi más, csak melódiák
De amikor végre meg lett az -I'm Ready-<#smile>#smile>
Menõnek éreztem magam hogy a lakótelepet ezzel a muzsikával tudtam az õrületbe kergetni...<#eplus2>#eplus2>
Jó kis idõszak volt az....Na de elég a nosztalgiából...<#eplus2>#eplus2>
Hát errõl ennyit.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
de ja... amit ma nem tudsz mexerezni, az vagy nagyon régi... vagy még nem pattant ki a producerek fejébõl 😄
amúgy, ami azt illeti anno volt vmi hyper sebesség c mûsor... asszem a dió rádión /eléxar volt a vétel... szörcsögött a jóféle house/ onnan vettem fel én is ezt azt...
iskolarádió vezetési jogát a Remenyik Zsigmond Gimnáziumban elvették az elsõ B-tõl, mert a /régebben már linkelt/ Sex Alarm - Siren-jét betettem. /az is vmi radio rip volt.../ osztályfõnök úgy lebaxott, mint a pengõs malacot...
please fuck me 😄😄
Semmi más, csak melódiák

én nem is nagyon próbálkozok velük, mint mondtad, éltekortól függ. mi ezekbe bele születtünk
minden + mindenki változik... az meg, h jó, vagy rossz irányba... egyén függõ...
a mai house-ból szelektálni a jót az meg igen nagy feladat, mert napi szinten jön ki X kiadvány... aminek 80-85%-a sz@r...
ezért is maradtam pár általam kedvelt kiadónál... /persze nem azt mondom, h nem lehet 1-1 igazán ütõset elkapni noname kiadóktól... meg 1-1 alapjában véve sz@r számnak is készítenek olyan átiratot, h összex@rom magm tõle olyan jó.../
na, ha vkit érdekel van 2 Mixtape... Gayle San... Sven Väth.../98-as mind2/
képet mindjárt készítek, meg töltök fel...
Sõt ha valami helyi didzsé még vett is fel nekem kazit(esetleg mixet),akkkor még nagyobb volt a happy...
Változnak az idõk,egyvalami tény,amik ma mennek klubbokban,azok számomra érthetetlen zenék,fõként a hangmintáik miatt.Irritálnak...
Persze ez is merõben szubjektív...
És még valami:szerintem kétféle zene van:Sz.r zene és jó zene..Ez mindenki számára egyéni...
de a lényeg... ha 5 évvel késõbb születtem volna, akkor sem hallgatnék grúv kávridzset... a dj wayko-ról meg semminemû információim nincsenek!
(hozzáteszem, h szerencsére... mert tippem van, h kb milyen nagy ultrasz@r lehet...)
Semmi más, csak melódiák
ne általánosítsunk!
Neten még nem láttam ezek közül a sorozatok közül.
A Progressive Attack az nem a gagyi Club Rotation, meg f...m Bravo Hits sorozat féle album. Mikor hallgattam én olyanokat?
Ez is egy olyan sorozat, mint a MOS Session, Renaissance-k, stb, amelyeket neves DJ-k kevertek.
Tán a House PArtykat nem DJ keverte, de attól még a zenei anyaga mindegyiknek kivételes, egyiknek sem slágergyár. Ez sztem lényeges különbség.
a Mennyek kapui-t én is olvastam... nem 1 nem 2 nem 10 alkalommal...
van benne vmi, amit a Palotai mond... 😄
mondjuk ez a 96-98-as korszak... meg a dream dance kiadványok.... hát, hogy is mondjam... nem azt mondom, h 100%-ig a maximumot nyújtják....sõõt... de engem spec egy csomó (jó) emlék köt 1-2-10-20 darabhoz...
persze mellette ment az undor grund-abb vonal is... (az bakeliten... ja a másik az szigorúan cd-n 😄 meg szigorúan úgy, h az egyik full pénzeszsák osztálytársam vett havi szinten 3-4 kiadványt...- hol volt még akkor letöltés...)
mondjuk sztem az topic lényege az, h mindenféle "klasszik"-ról essen szó.
az ízlések különbözõek... megváltozni nem muszáj... max azok a darabok hiányoznak a gyûjteménybõl...
amúgymeg szólásszabadság van 😄
én jókor születtem 😊 jokor kerültem bele ebbe nembirom a technót de a régi acidos members of mayday korszakot igen de a house és annak bizonyos válfajait szeretm a legjobban speedgarage funkyhouse techouse jazzyhouse 2000 ig kb. nem bánom hogy lemaradtam dolgokrol,és azóta is lemaradtam sokmindenröl . fiatal korom legszebb évei voltak azok ...
bármikor ujraélném... és ugyanezeket gondolnám 13 év mulva is....