House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
mind1 már ez is több mint amire számítottam nosztalgia ftw
Utoljára szerkesztette: vdanee, 2018.05.28. 23:39:19
épp bújtam a keresőt itt, találtam is pár linket de halott volt
köszike érte
Ez ismerős valakinek? Keresek egy számot kb 20 éve, azt hittem ezen a kazettán volt, most találtam meg költözés után. Gyorsan belehallgattam meg áttekertem de úgy tűnik nem ezen van. Gyanítom az OUTZONE MIX I-en volt, de azt nem találom.
Valakinek nincs meg esetleg? A szám címe amit keresek szerintem "Nasty", a csaj valami olyasmit énekelt benne, hogy ...blablabla... Where is the beat baby? Nasty!" és jött az atom kick meg a bass 😄

Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.05.28. 20:00:30
Van valami jò kis klasszik mixed esetleg?meghallgatnàm szivesen...biztos töltöttèl fel nèhànyat màr az oldalra,csak èn van hogy idöröl idöre eltünök itt ,aztàn igy lemaradok sokmindenröl ,de aztàn valamièrt mindig visszatalalok ide...Nanà hogy a zene miatt ;D
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.05.27. 21:08:49
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.05.26. 12:51:16
Must - Gotta Get (Loose)
Cabrini-Greens & Cornbread - Why U Tryin' To Hustle Me?
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
Nalin Inc-planet violet (original mix)
The African Dream-All The Same Family
Spacer IV - Arc 3
Natural Born Grooves - Universal Love (Original Radio Edit)
Al-Faris & Andrew Wooden - Housefreund
kezdésnek
Keresem ezt a maxit vagy albumot! Bolland & Bolland - In the army now (96 remix)
Ha meglenne valakinek és feltenné az jó lenne!
Köszi előre is!
Nem ismer valaki olyan mixet, vagy válogatást, ami a 90-es 2000-es évek zenéit újra feldolgozva tartalmazza?(Persze nem a gagyi stílusban gondolom) Pár muzsikát találtam már, ami bejön. Ilyesmikre gondolok:
Federico Scavo - Bug (Original Mix)
DJ S.K.T 'Must Be A Reason' (Club Mix)
Depeche Mode - Enjoy The Silence (Extended House-Dance Remix)
Hoxton Whores -Everybody Dance Now (Original Mix)
Segítenétek? köszönöm
Valaki tudja mi lehet ez?
<#nemtudom>#nemtudom>
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A következő számokat keresem jó minőségben:
1. Pulse vs. Enegry 52-cafe lover
2. SIL-Windows'98 (Olav Basoski 98 remix)/(The Sharp Smash and Grab remix)
Ezer hála és köszönet, ha esetleg meglenne valakinek és megosztaná.<#worship>#worship> Köszi<#vigyor2>#vigyor2>
Itt a link hozzá ha ez segít! 😊
Kérdezném hogy nem sikerült-e még valakinek megfejtenie a Schulz live house mix vol. 6 A oldal 7 számát ami a Joy - Feel My Heartbeat (Klimax Mix) után jön?
Köszönöm előre is!!
Üdv!!
Keresem ezt a maxit vagy albumot! Bolland & Bolland - In the army now (96 remix)
Ha meglenne valakinek és feltenné az jó lenne!
Köszi előre is!
speed_clacsic_2016_12_28
A minősége nem a legjobb, de Schulz így tette fel, ami egyben volt. Junior mixe megvan külön jobb minőségben, de az csak 70-80 perc.
Utoljára szerkesztette: Sinci, 2018.04.12. 19:14:13
Jó zenehallgatást!