House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keresek két zenét, mindkettő bakelitről lett felvéve jó régen. 😊 Kb. '96-'97 körüli kazettámon van meg. Nagy kedvenc mindkét zene a mai napig.
1. Kranz - Din da da remix. Sehol sem találtam, hogy melyik lehet.
2. Nálam Licht Controller - Licht Controll néven van, de ilyet nem találtam Discogon sem.
Nem én vettem fel a kazettát anno, elég sok elírás van benne.
Van valakinek ötlete, esetleg megvan mp3ban?
Utoljára szerkesztette: eb2004, 2018.06.20. 12:03:09
Szükségem lenne onnan egy-két mixre...
Sajnos a hosszabb mixekből csak egy órányit tudok letölteni.....
Aki szereti az igazi tecno zenét és a brutal ütemeket merüljön bele ebbe a mixbe .Szigoruan csak fasza füles vagy komoly hangrendszeren halgatni a sub bass-ok miatt über no1
industry
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
mind1 már ez is több mint amire számítottam nosztalgia ftw
Utoljára szerkesztette: vdanee, 2018.05.28. 23:39:19
épp bújtam a keresőt itt, találtam is pár linket de halott volt
köszike érte
Ez ismerős valakinek? Keresek egy számot kb 20 éve, azt hittem ezen a kazettán volt, most találtam meg költözés után. Gyorsan belehallgattam meg áttekertem de úgy tűnik nem ezen van. Gyanítom az OUTZONE MIX I-en volt, de azt nem találom.
Valakinek nincs meg esetleg? A szám címe amit keresek szerintem "Nasty", a csaj valami olyasmit énekelt benne, hogy ...blablabla... Where is the beat baby? Nasty!" és jött az atom kick meg a bass 😄

Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.05.28. 20:00:30
Van valami jò kis klasszik mixed esetleg?meghallgatnàm szivesen...biztos töltöttèl fel nèhànyat màr az oldalra,csak èn van hogy idöröl idöre eltünök itt ,aztàn igy lemaradok sokmindenröl ,de aztàn valamièrt mindig visszatalalok ide...Nanà hogy a zene miatt ;D
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.05.27. 21:08:49
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.05.26. 12:51:16
Must - Gotta Get (Loose)
Cabrini-Greens & Cornbread - Why U Tryin' To Hustle Me?
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
Nalin Inc-planet violet (original mix)
The African Dream-All The Same Family
Spacer IV - Arc 3
Natural Born Grooves - Universal Love (Original Radio Edit)
Al-Faris & Andrew Wooden - Housefreund
kezdésnek
Keresem ezt a maxit vagy albumot! Bolland & Bolland - In the army now (96 remix)
Ha meglenne valakinek és feltenné az jó lenne!
Köszi előre is!
Nem ismer valaki olyan mixet, vagy válogatást, ami a 90-es 2000-es évek zenéit újra feldolgozva tartalmazza?(Persze nem a gagyi stílusban gondolom) Pár muzsikát találtam már, ami bejön. Ilyesmikre gondolok:
Federico Scavo - Bug (Original Mix)
DJ S.K.T 'Must Be A Reason' (Club Mix)
Depeche Mode - Enjoy The Silence (Extended House-Dance Remix)
Hoxton Whores -Everybody Dance Now (Original Mix)
Segítenétek? köszönöm
Valaki tudja mi lehet ez?
<#nemtudom>#nemtudom>
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8