House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örülök 😊
Ha van valami szólj legyszi! 😉
Sajnos nem tudok egyenlöre érdemlegesen segitteni de ráleltem egyáltalam is keresett trackre
big thx
Hatalmas warm up
Dirty House Crew
Sziasztok Srácok!

Van jópár nagyon komoly hangminta,amiknek nagy részét még titok övezi és nem tudni,hogy pontosan micsoda😊
Tud segíteni valaki?

https://www.discogs.com/group/thread/766964

Köszönöm előre is!
desigo
10 perce azzal játszok,hogy össze-vissza rakom előre-hátra.
Az a durva,hogy az összes zenét hallottam,buliztam rá...

Ha valaki nem hallotta volna még 😊
Sziasztok! Dj Junior - Junior Mix megvan-e valakinek?

Egy kis csöndtörésre 😊
VinylToy
2.:

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

hátha valaki ismeri, tizenéve hiába keresem ezeket a zenéket. eddig nem jártam sikerrel, senki nem vágja...
1997-es Tommyboy live kazettáról van (remix dunaújváros):

1. http://picosong.com/wYMKa/

2. http://picosong.com/wYMKK/

3. http://picosong.com/wYMKQ/

ötletek? 😊
üdv
Utoljára szerkesztette: jaffaz, 2018.07.27. 00:01:42
JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

needee
Atyaúristen! A Károly mit művelt? Elfelejtett mixelni?

needee
Belehallgatva, finom lesz! Köszi

desigo
köszönöm
2007.12.25

desigo
Köszi
mikori mix lehet?
https://drive.google.com/open?id=1WwPjq4ZN5jbRXEJAEsF7ruk_cEWx9GmR

Andry Nalin, Sterbinszky, Slam Jr, Tommyboy, Budai, Dandy - Live @ Flört Club, Siófok
Utoljára szerkesztette: kecsapmester, 2018.07.21. 18:50:29

Köszi a választ!
Ilyen véleményre számítottam. Így valószínű hogy visszatérek a Reloop RP 4000-hez, ebből a tipusból volt már 4 darab is a tulajdonomban, és nekem buliban is beváltak. Úgyhogy inkább az RP 4000 MK2-est választom mint a PLX500-at, sőt az még olcsób is. Drágábbra nincs szükségem, mivel annyit már nem zenélek, hogy megérje ismét beruházni profi cuccra.
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.07.18. 16:48:00
lezli82
Egy havernak az volt ùjonnan vette öket es csak otthon hasznàlta nem nyakra före csak ùgy ritkàbban.neki az egyikben kiègett valami ès szervizelnie kellett.azt tanàcsoktàk neki hogy ne hasznàlja nagyon mixelèsre mert nem annyira bírja a deck a nyùzàst.Egyèbkènt magam is kipròbàltam nàla ,pontosan lehetett vele keverni ,de nem nagyon tetszett rajta az ,hogy müanyag a felsö rèsze...Azòta eladta öket a fent említett baràtom...ezt mint sajàt tapasztalatot írtam le az 500 asròl ,nem lebeszèlès jellegü az üzenet!az 1000es viszont màr többe kerül mint egy nagyon jò àllapotù hasznàlt mk II es..
Ennyi..
Üdv!

Köszönet a megosztásért!!!

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

Üdv Emberek!
Lenne egy kérdésem ami nem kifejezetten ebbe a fórumba való de hátha egy dj kolléga tud tanácsot adni, és talán nem köveztek meg érte.
Kérdésem a következő Pioneer PLX-500-at használt-e valaki és mi a véleménye róla. Kérném hogy ne a Technicshez hasonlítsuk, mert nem egy kategória a kettő, és a Tekát jól ismerem. Az érdekel hogy buliban is megállja a helyét, vagy csak otthoni csörömpölésre jó, és annyit sem ér amennyibe kerül.
Ha esetleg valaki gyűjtené...

Olav_Basoski-Samplitude_Vol._1-13_VINYL-FLAC-1997-EMP

https://drive.google.com/open?id=1eYTbqJohNwYdnEXShwAsM5AEsf6thdos
Utoljára szerkesztette: kecsapmester, 2018.07.08. 12:07:51

Fatboy Slim
köszönöm

addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér

VinylToy
Silvio Ecomo - Tell You Something (Smoke Records)

Download

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Fatboy Slim
Srácok, a DJ Budai 1999-ből.... van ott egy komoly muzsika, visszatérő "let me tell you something"rigmussal"
Mi az?

Fatboy Slim
Oldskool rajongóknak csemege - itt is nagyon sokat kerestem anno

Meg is válaszolom, a Deezer is jóbarát, nem csak a Google. 😊
1. Din Daa Daa (Exklusiv Remix 1996) itt a második track.
2. szám pedig: Light Controller - Light Controller (DJ Groovehead Mix)

Pedig mióta kerestem már mindkettőt! 😊
Sziasztok,

keresek két zenét, mindkettő bakelitről lett felvéve jó régen. 😊 Kb. '96-'97 körüli kazettámon van meg. Nagy kedvenc mindkét zene a mai napig.

1. Kranz - Din da da remix. Sehol sem találtam, hogy melyik lehet.

2. Nálam Licht Controller - Licht Controll néven van, de ilyet nem találtam Discogon sem.

Nem én vettem fel a kazettát anno, elég sok elírás van benne.

Van valakinek ötlete, esetleg megvan mp3ban?
Utoljára szerkesztette: eb2004, 2018.06.20. 12:03:09
Én nem tudom ki lehet, de köszi az infót. Kb nem térek magamhoz, akkora kincsesbánya😊
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni abban,hogy Mixcloudon a Classic Live Balaton feltöltő kit takar??????
Szükségem lenne onnan egy-két mixre...
Sajnos a hosszabb mixekből csak egy órányit tudok letölteni.....

lezli82
Ujratöltve a link bocsi

Himnuszok

Fatboy Slim
Letiltva

Hát ez nagyon odab@szós mix, Hyperspace feeling.
1993 óta kedvelem és szertem az elektronikus zenét és külömbözö válfajait de ez a techno mix nagyon a csúcs top-on van
Aki szereti az igazi tecno zenét és a brutal ütemeket merüljön bele ebbe a mixbe .Szigoruan csak fasza füles vagy komoly hangrendszeren halgatni a sub bass-ok miatt über no1
industry
kár, pedig elég jó lett 😊

már abba se vagyok biztos, hogy "nasty"... lehet "that's it"?

VinylToy
A szerző nem adott neki címet!

igen, de sajnos untitled :<

VinylToy
Ez az eredeti szám címe, ennek a lemeznek az A oldalán van.
The Sharp Boys - Sharp Tools Volume Two

de ezaz 😄 de, hogy még itt sincs feltüntetve az eredeti előadó meg számcím... gugli se talál tracklistet
mind1 már ez is több mint amire számítottam nosztalgia ftw
Utoljára szerkesztette: vdanee, 2018.05.28. 23:39:19

VinylToy
Nem ezt keresed?

beszarok 😄 ez jo gyors volt, nem gondoltam volna
épp bújtam a keresőt itt, találtam is pár linket de halott volt

köszike érte

Tessék
outzone 1
Hát igen, soha nem ragadtam le egyetlen stílusnál. Ami tetszik azt tolom lehet az deep house, progressive house, dub techno, trance, acid house vagy akármi.
Hali,
Ez ismerős valakinek? Keresek egy számot kb 20 éve, azt hittem ezen a kazettán volt, most találtam meg költözés után. Gyorsan belehallgattam meg áttekertem de úgy tűnik nem ezen van. Gyanítom az OUTZONE MIX I-en volt, de azt nem találom.
Valakinek nincs meg esetleg? A szám címe amit keresek szerintem "Nasty", a csaj valami olyasmit énekelt benne, hogy ...blablabla... Where is the beat baby? Nasty!" és jött az atom kick meg a bass 😄

lezli82
Làtom azèrt több stilusban is èrdekelt vagy 😊 a classic progik is bejönnek nagyon..

lezli82
Jòk a mixek nagyon sok zene tetszett rajta

Majd rakok még fel mixeket a mixcloudra , régi és új zenékből is.
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.05.28. 20:00:30
lezli82
Fu jò neked 😊 èn technics lejàtszòt 2008 ban làttam testközelböl elöször ugy hogy ahhoz màr hozzà is èrhettem ,nem csak szemmel mèregettem. na de azòta elèg jò viszonyba vagyok vele napi szintü a kapcsolat 😄
Van valami jò kis klasszik mixed esetleg?meghallgatnàm szivesen...biztos töltöttèl fel nèhànyat màr az oldalra,csak èn van hogy idöröl idöre eltünök itt ,aztàn igy lemaradok sokmindenröl ,de aztàn valamièrt mindig visszatalalok ide...Nanà hogy a zene miatt ;D