House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Külön kiemelném az általam készített két "zenét".
MrVinyl - Deep In My Soul
Tracklist:
Blue Amazon - And Then The Rain Falls (Angel Garage Dub)
Cevin Fisher - Work It Out (CF's Original NYC Mix)
Voices Of Life - The Word Is Love (Say The Word) (Silk's Original Mix Of Life)
Ralphi Rosario - Take Me Up (Original Remix)
Big Moses Feat Kenny Bobien - Brighter Days (Mousse T. Fierce Vocal Mix)
MrVinyl - Fired Up (Twenty-ten Mashup Edit) --> MrVinyl - Fired Up (Twenty-ten Mashup Edit)
Cheap Knob Gags - Feel It With You
Peace Division - Eh Oh Um (Original Mix)
Chiapet - Tick Tock (War Of The Worlds mix)
Continental Trash - Everydrumbeat
MrVinyl - In And Out Of My Life (Twenty-ten Mashup Edit) --> MrVinyl - In And Out Of My Life (Twenty-ten Mashup Edit)
St. Germain - Rose Rouge (Spiller Rouge Mix)
Jay Williams - Testify
ATFC - The Voice (Shirts Off On The Podium Full Vox)
Jestofunk Feat Jocelyn Brown - Special Love (Joey Negro Disco Fusion Mix)
Ultra Naté - Free (Illicit 'free To Preach' Mix)
Retro Rhythms - Everybody's Singing
Herbert - People That Make The Music
Download
<#wave>#wave>
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
http://www.youtube.com/watch?v=xIAoKREBRIM
http://www.youtube.com/watch?v=zsSSA91ZG64
Ennek a zenének örültél:
HMC - 187
http://www.youtube.com/watch?v=fyuayTREL8g
De ez a zene még fut ilyen néven is:
The Mole People aka (Armand Van Helden) - break night (Strictly Rhythm 1995)
http://www.youtube.com/watch?v=3TbBod7drRM
Minden jót.
7th Gate - Route 4
http://www.youtube.com/watch?v=fa25cN4Ac1g&feature=related
http://www.discogs.com/7th-Gate-Route-4/release/22733
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
a mixet még nem hallgattam meg de jónak tûnik
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ha jól emlékszem még szagolgattam is amikor kicsomagoltam otthon...<#hehe>#hehe>
Eleinte furcsa volt hogy sokat kellett utánállítani a sebességnek,de késõbb már rutinból ment,és több perces "együttfutást" is sikerült beállítanom.
Az életvitelembõl adódóan azonban évekig bedobozolva álltak a pincében,mire rendeztem soraimat és végre megint "felszínre" kerültek...Sõt 2001-ben el is adtam õket,majd fél év után visszavásároltam...
Ma már nem vagyok annyira megszállottja,de még mindig szeretem ezeket a gépeket az összes koronggal együtt...
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.
Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Engem is zavart ez régen, hogy akinek van egy 30e forintos pio 100asa az már DJ(nek hiszi magát). Teljesen igazad van, a bakelitnek van egy olyan feelingje, amit a félmilliós pioneer cdj sem tud nem hogy felülmúlni, de a nyomában járni sem. Imádom mixelés közben, hogy nem egy gombot nyomok, hanem "megfogom" a zenét! Maga a látvány, ahogyan a lemezek pörögnek, a kiállásnál hallani a régebbi lemezeim sercegését. Ez egy olyan érzés amit semmilyen digitális eszköz nem tud utánozni😊
A bakelitekrõl még csak annyit hogy hiába is bánkódunk,sajna "kipusztulófélben" vannak mint a dínók anno...
Ez a sok digitális kütyü(amitõl sok alapból seggfej,zenéléshez korántsem értõ fazon "didzsé"-nek képzeli magát)egyszerûvé és elérhetõvé teszi a mixelést szinte bárki számára.Ezzel azonban megölik a dolog kuriózumát,azt amitõl régebben különbnek érezted magad,ha néhány bakelitet cipeltél haza a buszon egy börzérõl,vagy egy lemezboltból.
Engem vhogy nem nyûgöz le annyira ez a carl cox. Sokkal jobban tetszenek jeff mills 3 lemezjátszós mixei, ahol nem csak néha lép be a 3.lemez, hanem szinte mindig 3 zenét hallhatsz egyben.
Zenélgetek már pár éve, de ilyen egygombnyomásos technikával még nem találkoztam. Sokan azt hiszitek, hogy egy virtual dj vagy traktor dj mennyivel könnyebb, mint mondjuk 2 lemezjátszó + keverõ. Mivel mindkettõn van némi tapasztalatom így elárulom, hogy messzemenõleg könnyebb lemezjátszón mixelni. Nincs programhiba, latency probléma, nem zavar be a bpm számláló. Egy jobb Dj cd lejátszó majdnem úgy viselkedik mint a bakelites, ott sem hagyatkozhatsz a bpm számlálóra, mert nagyon kevés kivételével használhatatlanok. Nekem kész megváltás volt, mikor végre megvettem a lemezjátszóimat és azokon mixelhettem.
Remelem meg nem volt.......
jean-philippe - sexy thing
Seal-I'm Alive (Sasha and BT's Atraxion Future Mix).mp3
Seal-I'm Alive (Atraxion Future Radio Edit).mp3
link
<#hawaii>#hawaii>
7 20 nál a harmadik lemezjátszón elég pazar a filc!
Tényleg nem támadásnak írtam, csak vannak szerintem íratlan szabályok.
Béke!