21038
a tema adott:)
-
Mein Kampf #9748 A mappámban találsz majd budai-tommyboy eplay egészestés felvételt, abba még megnézheted, de 95 év végi. -
Mein Kampf #9747 Az nagy munka lenne mindhez összeszedni, pár zenét ismerek névröl, és ennyi :( -
#9746 Hű.. ha ezekhez valahogy össze lehetne vadászni a tracklistát, magamhoz nyúlnék. -
mageska #9745 Azt keresem 1 hónapja hátha benne van valamelyik mixbe. Nem értem. Annak idején annyira szerette valamelyik E-play-be (Budai vagy Tommyboy), hogy minden estén leadta vagy 2x most meg egyik mixbe sem hallom. Ha jól emlékszem 96 ban voltunk minden szerdán és péntek-szombaton E-ben szerintem akkori zene lehet. -
Mein Kampf #9744 Ismerem mind a kettőt , de a címüket sajnos nem. A mért zöldröl semmi anyag nincs ? -
Mein Kampf #9743 -
mageska #9742 És persze a méért zőőőld :D -
mageska #9741 Na szóval: KERESEM 1
És KERESEM 2 -
mageska #9740 :D -
Mein Kampf #9739 Igenis!!! -
Mein Kampf #9738 vol.1 itt a side A de az életben a side B n van,30:01 töl az megy. -
mageska #9737 És ha már megvan neked a selected housework vol 1-2-3 már tolhatnád is fel a mappádba:) -
mageska #9736 Ez hányadik szám a selected houseworks-ről? -
#9735 Valakinek nincs meg Jaydee többi zenéje? Konkrétabban ezekre gondolok:
EP Vol 2
EP Vol 3
EP Vol 4
-
Mein Kampf #9734 komolyra fordítva a szót, azt mondhatja benne szerintem, "music simphony jungle" >>> esetleg így ... -
#9733 The Sampling of Le Knight Club -
Mein Kampf #9732 Itt lenne, kiváncsi leszek ki tudja majd :D -
mageska #9731 "Háholazarészlet?"
-
Mein Kampf #9730 nagyonfontos lenne ... :D
-
Mein Kampf #9729 mageska eszembejutott nekem is van egy keresett zene, ami ugy hangzik mintha azt mondaná benne inkább férfi hang, hogy "kell egy szifon,dzsanga" nem tudod mi lehet az ? :DDD 96 környéki house zene,eddig tommyboytol és kühltöl hallottam csak. tudsz segíteni ? :DDD ellentétbe veled, én tudok mutatni részletet is .
de jo ez a mono féle bedrock... -
Mein Kampf #9728 Mono nagyon komoly a bedrock mix, szép munka :D köszönöm és ha van még hasonló felvételed, ne kímélj vele ... -
#9727 A gépem újratelepítettem tegnap, próbálom a zenéket rendszerezni Soulseekre, és utána körülnézek FTP-n amit nem látok, vagy egyedi és nincs fenn mindenképpen töltöm majd fel. -
Sütifutár #9726 Elkezdtem feltenni a Bedrock bakelitjeimet és egy régen készített bedrock kiadványokból összeállított dj mixemet -
Mein Kampf #9725 SZivesen kepo, -
Mein Kampf #9724 Ugy értem, hogy mondtad 1000el küldenéd fel a zenéket, erre mondtam hogy ez az gyertek minél többen hogy legyen még több zene amiböl válogathatok magamnak.....
-
kepo #9723 -
kepo #9722 Na eljutottam az aurora borealistól a Cyrus & The Joker - Milky Way-ig.Ennek hajtom idestova két órája a remixalbumát,vagy magát a track-et jó minőségben.help me!Mein Kampf mégegyszer köszi -
Sys32 #9721 Ez hogy érted?Én eddig is itt voltam!!! -
Mein Kampf #9720 Ez az gyüljetek ftp re :D -
Sys32 #9719 Üdv:
Valaki megadná az FTP címet?!
Én is küldeném fel 1000-rel a zenéket.
Köszi!:) -
Mein Kampf #9718 Hi Rabij Küldheted a kazikat, ugyanoda jöhet, a deck elvan intézve.
thx -
Freezura #9717 mono7806! Nagyon jó az Excalibur buli, a zenék és a minőség is kiváló! Tök jó hallgatni egy-két "kommerszebb" felvételt is a mixben elrejtve. -
high life #9716 Jo ez az ftp :) este pakolok is rá keményen a data törölte a chriss.trip albumot ftp probára felraktam -
rabij #9715 hello
mein kampf.
ha lesz idöm még a héten feladom a kazikat.Csak kerestem még egy számot,de nem találtam meg.Nincs meg valakinek dj.sneak-specialK maxi?
szereztél már normális decket?
ugyanoda mehet?
mageska,elküldhetnéd nekem is az ftp elérhetöségét.Van nekem is egy pár giga house classicom. -
Mein Kampf #9714 Ezzel a számmal,meg az van, hogy nekem is nagyon tetszik de a címe rejtély. még... -
Mein Kampf #9713 Azzal az a gond mageska hogy nem is tudom mit kell keresnem :D a kepoét legalább hallottam és ugy könnyebb volt :D jóötlet volt ez a ftp thx -
mageska #9712 Erre a számra se jelentkezik senki se??
-
mageska #9711 Fasza lesz köszi! -
mageska #9710 Bezzeg felém nem villogsz hogy tessék magee itt a mééért zőőld :) -
kepo #9709 igen igen igen thx Mein Kampf.