21038
a tema adott:)
-
guriga30 #9788 és hogy kell nekem feltőlteni mert látom a te mappádat is te is látod az enyémet? -
#9787 most már csak a passzív módot kell beállítani -
guriga30 #9786 vazeg te tudsz valamit:)) most ezt írja 226 Transfer complete
150 Opening ASCII mode data connection for MLSD
Letöltés
Várakozás a szerverre... -
guriga30 #9785 megpróbálom:)) -
high life #9784 háát sajna pedig tisztán ki lehet hallani belöle :P -
#9783 Lehet hogy azt kellene beírni hogy guriga30 mind a két helyre?! :D -
mageska #9782 Próbáljátok meg az ékezetes betűket és a !?/| jeleket kerülni ugyanis a linux nem szereti a fájlnévben az ilyeneket. -
mageska #9781 :) Nagyon jó ez a groovyard de el kell hogy keserítselek: Nem ez a mééértzőőld. :) -
mageska #9780 :D:D:D Ne csináljam újra a számot?? Nem gondolod hogy énekelgetni fogok a fa hangommal ?? :D:D:D Nem vagyok én Király L Norbi... A szám olyan mintha azt énekelnék benne egyfolytában hogy méértzőőőőld mértzőőőld, (vagy kéékzőőőld) így is hívta ezt a számot mindenki E-Playben nem én találtam ki hogy úgy hangzik, mindenki így hallotta. -
guriga30 #9779 így már működne,de kér felhasználónevet meg jelszót beírok egy nevet meg egy jelszót és kiírja hogy hiba ennyi nem küszködök mert mér széttudnám ilyenkor ütni a gépet:)) -
high life #9778 Akkor mégegyet proszálj ki a sajátgép böngészö sávjába másold be a kapott cimet igy kell kinéznie ftp://és a számok ez tuti müködik
-
guriga30 #9777 az exploler nem találja, a firefox már 1 perce tölt de nem jött be semmi
-
guriga30 #9776 én firefoxot használok de kipróbálom:)) -
high life #9775 guriga30 itt egy 1szerü megoldás: jó öreg explorer bemásolod a böngészösávba a kapott cimet és hopp
-
#9774 Kezdem én is unni.
Állandóan: átviteli hiba és szétkapcsol.
Amit meg másolt, azt kezdhetem újra, mert nem megy végig... :(
(A total Commanderem elvileg jó) -
guriga30 #9773 530-login incorrect ezt írja nekem állandóan
-
mono7806 #9772 FTP-re amúgy javallom a Filezilla FTP kliens progit, elég jópofa, fel, letöltési sebességet lehet neki állítani, hogy mellette még maradjon szabad internet sávszélesség odahaza, ha a háttérben megy a forgalmazás. Ingyenes, mi kell még? :)
-
mono7806 #9771 Én is benéztem egy alapvető hibát, passzív módban próbáltad? -
mono7806 #9770 -
high life #9769 ASSZEM A MÉÉÉ ZÖÖLD MEGFEJTVE !!!! (méé zöööld= feel the groove)
és az elöadó: GROOVEYARD - WATCH ME NOW
cs ez lehet az :) vazze :D -
guriga30 #9768 tököm kivan nekem nem jön létre ez az ftp-kapcs -
rabij #9767 ok müködik az ftp kapcsolat.
egy pár zenét el is inditottam. -
mono7806 #9766 Mageska: most már talán dúdolhatnál nekünk mikrofonba abből a "mértzöldből" valamit, hátha úgy... :)
Örülök, hogy tetszetősek a mixek (Bedrock és Excalibur), van még két 90 perces Bedrock kazim 98-ból, jövő héten kapok dekket, digizem, tolom fel.
És nagyon örülök, hogy egyre több anyag kerül fel az FTP-re, csak így tovább!
Egy kérdés, döntsünk róla közösen: amit nagy valószínűséggel innen a fórumról szereztem meg régebben, toljam fel az FTP-re? Illetve ti hogyan csináljátok? Feltettétek azt, amit már régebben rapid/zippy,stb módon is megosztottatok? - szívem szerint feltenném, de ti miként vélekedtek erről?
-
#9765 Sziasztok.
Elkezdtem a maxikat feltenni, nagyon kell válogatnom...úgyhogy ma csak az "A" betűvel végeztem, az megy fel. Holnap a "B" és ahogy haladok... -
high life #9764 Trackek fent (mivel sok fent volt már megprobáltam szelektálni) -
Freezura #9763 Szia mageska!
a keresem 3 (már megfejtették :-))és a 4 szerencsére nem volt nehéz. Itt a 4:
http://www.youtube.com/watch?v=pRhR7HfbqZk
Rakom föl a könyvtárba, meg feltoltam ide:
http://www.mediafire.com/?p9c376v4pd821sl
Üdv. -
Sys32 #9762 Sziasztok!
Rave Mission összes és
Trancemaster összes érdekel valakit?:)
Szép Napot! -
kovix #9761 Szia mageska
Nekem megvan szinte a teljes x-trax label ha gondolod dobj meg 1 fötöpö címmel -
#9760 Sziasztok!
Mindenkinek boldog karácsonyt!
http://rapidshare.com/files/437775688/Dj_Tiesto__Just_Be.zip
320Kbs -
mageska #9759 Már nem kell,találtam :) -
mageska #9758 oksa holnap meglesem :) THX -
mageska #9757 Hát sajna ebben sincs a "mértzőőld". 96-os Eplay felvétele nincs valakinek véletlenül? (Budai Tommyboy) az se baj ha nem Eplay-es :) -
high life #9756 Remélem hamarosan felmennek a trackek az ftp -re sokat olyat találsz közöttük amit keresel ez utobbi kettöt is. Ha majd idöm ngedi felteszem a progressive attack és a kickin house tunes teljes sorozatát is -
mageska #9755
Ez az a szám megvan valakinek jó felvételben? -
mageska #9754 Zsír vagy :) Esetleg valakinek megvan ez valami normális felvételben? -
mageska #9753 HOPP találtam még egy klasszikot! És a címét is megfejtettem! : George Acosta - Fever Express (100% Vocal Fever) vagy csak Fever még nem tudom. Ha valakinek megvan kérem jelezze! -
Mein Kampf #9752 a keresem 4 ezt is ismerem de a címe nincs meg sajna, de a többieknek ezt tudnia kell . -
Mein Kampf #9751 a keresem 3 itt lesz ez könnyü volt :D
-
mageska #9750 És még: KERESEM 3
és lehet hogy megvan nekem csak nem ugrik be a címe KERESEM 4 -
mageska #9749 oks