House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Circulation - purple
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
NBG- All or Nothing,
u.e.- mickey and Malloryt
és Angel Moraes- I Like It?
köszi elõre is
A Spectrum meg volt anno bakeliten,de egy gyenge pillanatomban elkótyavetyéltem,szerencsére "RockFm" nevû fórumozó kolléga kitûnõ minõségben kárpótolt vele...
Ezúton is köszönöm neki ezt az mp3-at(is)...<#eljen>#eljen>
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Nem szoktad kicsit masterelni a mixeid, vagy legalább meghallgatni?
link
Tracklist:
01.Blue Room Project-Jezebel.mp3
02.The Soulship feat. V. Scott-Let's Rock (Novy vs Eniac Remix).mp3
03.Olav Basoki-Can't Hold Me Back.mp3
04.Basement Jaxx-Red alert.mp3
05.Sillicone Soul-Right on.mp3
06.Jark Prongo-Shake It (Club 69's Mix).mp3
07.D/A/C-Spektrum.mp3
08.Albert Vorne-Ares (Mac Zimms Remix).mp3
09.Attaboy-Solid State Business.mp3
10.Brutal Bill-Woman Of Angels.mp3
11.Budai & Vic-Mamacoosa.mp3
12.Dave Clarke-Shake Your Body.mp3
13.Didier Sinclair-Lovely Flight.mp3
14.Eddie Amador-House Music (Ian Pooley remix).mp3
15.Exhibit A-G Minor (Soul Avengerz Remix).mp3
16.Mr Jack-Wiggly World (Cool Dub).mp3
17.Norman-Metrum Reflex.mp3
18.Saccoman-The Recall (Picotto Answer Mix).mp3
19.The African Dream-All The Same Family (Awake in Work Dub).mp3
20.The Beginerz-History.mp3
21.Havana Funk-Ahora Si.mp3
<#hawaii>#hawaii>
Hát én valahogy ki nem állhatom a beledumálnak a zenébe.
Kurva sokat nyomatta a Workaholicot, meg a twilight zone-t 😊))))
the work work work work work work workaholic
Kurva kevesen tudják, hogy itthon õ kezdte a témát, nem is akármilyen lemezanyaggal a tarsolyában...
már 91-ben hallottam õt olyan szettel elõrukkolni, hogy megállt az egész diszkó, mert senki nem értette, mi folyik körülötte...
TommyBoy nem egy bulimat b@szarintotta el általam idétlennek vélt szettjeivel,Szelíd-en,Szegeden és itthon is voltam buliban ahol õ játszott,mixeinek 85-90%-át a klubok elõtt ücsörögve töltöttem el mert egyszerûen irritáltak a zenéi...Mint ahogyan a fehérsapkás "izomtibi" image is...Szóval õ számomra nagyon karcsú mint lemezlovas,sosem értettem mit is csinál...
Ez "a tûzzel játszottam volna" ez viszont tetszik...Lehet azzal játszani csak nehogy megpörkölõdjön az ember...<#eplus2>#eplus2>
Egyébként szivesen ottlettem volna én is, még ha "a tûzzel játszottam volna" is...
Egyébként ,mint már mondtam nekem jutasi(94-97) volt a topdj, de már szegény nem lép fel többet sehol,végleg visszavonult. jutasi volt az a dj akinek a setjeiben a zenék 95 százalékát sose hallottad azelött más dj k töl, az igaz hogy nem ugy tálalta fel mint pl tommyboy<#eljen>#eljen> , de nekem akkor is azok az ismeretlen és egytöl eggyig hibátlan acidhouse os 6-8 órás setjei voltak a kánaán! Becsukott szemmel megmondom a mixröl h az jutasi vagy nem😊 jutasi után tommyboy(elöadásmodja miatt) és schulz(jozenék miatt) voltak még akikre szivesen gondolok vissza és hallgatom õket.
http://www.youtube.com/user/salesyl#p/u/2/PNbP5wo7Qfg
http://www.youtube.com/user/salesyl#p/u/1/M2RwmGZHT-o
http://www.youtube.com/user/salesyl#p/u/0/zCHJaiA3j0Y
még ezeket találtam
link
Tracklist:
1.Albion-Air.mp3
2.Armin_van_Buuren_feat_Justine_Suissa_-_Burned_with_desire_(rising_star_vocal_mix)-gaf.mp3
3.Armin_van_Buuren-Communication part one.mp3
4.Sander Kleinenberg - Sacred (Dub).mp3
5.Midway-Monkey Forest.mp3
6.Plastic Boy-Silver Bath.mp3
7.Veracocha-Charte Blanche.mp3
8.Riva-Time Is The Healer (Armin Van Buuren Rmx).mp3
9.Armin Van Buuren-Virgo.mp3
10.LSG-Netherworld 2005 Oliver Prime Remix.mp3
11.Mac Zimms-Lannonce Des Couleurs.mp3
12.Delerium - Silence (Airscape Remix).mp3
13.Sonic Division-Day And Night (Kimito Lopez Remix).mp3
14.Vincent De Moor-Fly Away.mp3
15.Jan Johnston-Calling Your Name(Thrillseekers Remix).mp3
16.Chakra-Love Shines Through.mp3
<#hawaii>#hawaii>
"Known as a half step, but yours is a full climb, you're making me dizzy pumpin the junk into my mind"
Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.
Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.
The Beloved - Sweet Harmony (Kosmas Epsilon & Zorz 'Northern People' Remix)
The Surround Planet : 04.17 : Hangár !