21038
a tema adott:)
-
kovix #10188 Slick.
Csak a pontosság kedvéért a Tribal storm előadója a The High Tech Child aki nem más mint Jerome Isma-Ae.
Itt a discogs-os link nézd meg: http://www.discogs.com/artist/High+Tech+Child%2C+The -
speedyboy2 #10187 -
speedyboy2 #10186 Ez sem mai csirke.De nem rossz!! -
speedyboy2 #10185 Bakker de rég óta keresem ezt a kis ari zenét!!Fanky House? Aki járt Calypso-ba annak ajánlom!! -
speedyboy2 #10184 Ez is volt már? -
#10183 Hello. Megoldjuk. Nemsokára fenn lesz . -
speedyboy2 #10182 Nem tudja valaki megmondani mi szól a vidi alatt?http://www.youtube.com/watch?v=UKutBe35MSY&feature=related -
speedyboy2 #10181 :) -
#10180 -
speedyboy2 #10179 Ismét: -
the player #10178 Sziasztok! Fel tudná valaki rakni kühl-instant progression című mixét?
A free magazinban volt melléklet 2005 júniusában.
köszi -
speedyboy2 #10177 Szép napot mindenkinek!!!! -
#10176 Mai utolsó javaslatom a különleges hangzású zenékhez:
Björk feldolgozás -
#10175 AZ összes klasszikus Renaissance itt
Ez is a vesszőparipám. Halgassatok sok régi Renaissance-t, mert soha sehol máshol nem hallható hangzások vannak köztük
Vájtfülűeknek ajánlom, legfőképp közüllük:
Anthony Pappa 1998
Ian Ossia And Nigel Dawson - Renaissance Presents... Volume 1
(Ian Ossia régi anyagait amúgy is mindenkinek ajánlom)
Dave Seaman And Ian Ossia - Renaissance - The Mix Collection Part 4
Sasha & John Digweed - Renaissance: The Mix Collection
Dave Seaman - Renaissance - The Masters Series Part Three: Desire
Deep Dish - Renaissance: Ibiza
Dave Seaman - Renaissance - The Masters Series Part One: Awakening
Mindegyiket rongyosra hallgattam anno, és most is
-
#10174 Ha már nagyritkán itt vagyok, még egy mixet szeretnék veletek megosztani az általam olyannyira kedvelt holland iskolából
Lucetn Foort 2001
Amikor a hardhouse még olyan volt amilyennek lennie kell. Nem a megszokott akkori zenék, pazar hangzás -
#10173 Én is rajongtam a Deep Dishért ameddig át nem tértek erre az új szarra.
ha szereted őket, biztos meg van neked is a nálam legklasszikusabbnak tartott
mixét
Nem tudnám megmondani, hányszázszor hallgattam meg
A legutolsó élvezhető mixük a 2005-ös Dance Valley-es -
high life #10172 Gratulálok Mein Kampf majd mond el nekünk is hagy osztozzunk az örömödben én személy szerint arra is kiváncsi lennék mi az a stilus h jellmeznéd. Végre ismét megvilágosodott vki yesss -
Ricardo Snip #10171 hát elég ritkaságokat keresel te is Mageska :) de hát ezért van ez a fórum, valaki hátha tudja mi az amit éppen nem tudsz
a KERESEM-ek közül a 2-es be volt egyedül egy zene ismerős csak, de abból is gondolom nem erre a SHARP BOYS-ra vagy kíváncsi hanem arra az indiánosra :)
most így hirtelen nem is tudom melyik az a Sharp Boys zene ami szól a 2esbe, mert azokat valahogy mindig keverem, nem vitték túlzásba a számcím választását :)
SHarp Boys -
Mein Kampf #10170 Nem tudom éreztél már ilyet zenétől, mint most. Forgunk itt olyan zenéken amik ezekhez képest csak házi feladat :D
De sok mindent nem tudok még ... -
Mein Kampf #10169 Tulajdonképpen ja, mert örömömben így jött össze most. Rájöttem hogy megtaláltam azt a stílust amit kerestem mindig is a mixekbe, és attól a faszitól megszereztem olyan promo s mix kazettákat, hogy else hiszem. A bányába gyüjtöm öket csak még rendszerezem coverek mappák stb.
Kb 5 percenként üvöltök fel a gép elött a család azt hiszi hogy hülye vagyok, és ez már így megy vagy 3 napja, nagyon ráfeszültem most..... -
mageska #10168 Na látod ez már inkább ide való... -
mageska #10167 Te most magaddal beszélgetsz?? :D -
mageska #10166 KERESEM 1
KERESEM 2
KERESEM 5 -
mageska #10165 ÓÓÓ úgy könnyű lenne ha lenne belőle részlet :D De sajna nincs. Viszont visszafelé van 2 KERESEM mindjárt belinkelem újra őket. Ha ezekben tudnál segíteni az is nagy segítség lenne. -
mageska #10164 Azám! :) Még mindig az :D -
mageska #10163 Én 6 évig COD 1 eztem hiába jöttek ki az új COD-ok mostanában kezdtem el COD 6 COD 7-tel nyomulni.. -
mageska #10162 Szia!
Pc játékos vagyok, a konzol nekem csak gyerekjáték... :) -
Mein Kampf #10161 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MEKKORA ZENE !!!!!!
Ezeket befogom tenni a bányába... Miket??? -
speedyboy2 #10160 Asszem talán ez is ide való.Most bukkantam rá. -
speedyboy2 #10159 Megvan!Köcke a fáradozásért!!!
-
jks179 #10158 a 4. track cime amit keresel A.W.E-X - Our future /Carl cox's ultimate mix/ -
speedyboy2 #10157 Srácok!Segítsen nekem v.ki.Az előbb hallgattam a Budai Techno House Classics videót.És a 4. számot már rég óta szeretném megszerezni de nem vágom az előadót!!!HELP!!!!! -
speedyboy2 #10156 -
high life #10155 Uraim azért ne feledkezzünk meg arrol h a forum cime House,techno klasszikusok és nem játék v trance topic .Szép napot mindenkinek
-
#10154 A trance fénykora...
Astronuts - The Nasa EP - Voyager
Scooter - Rhapsody in E
Age of Love - Age of Love (Watch out for Stella Mix)
Sven Vath - L'Esperanza (Visions Of Shiva Mix)
DJ Joe T. Vannelli feat. Csilla - Play With The Voice In Germany
-
#10153 Elektric Suedehead - Micklefield Skyline -
speedyboy2 #10152 -
Ricardo Snip #10151 Hy Mageska
Igen DJ-nek vallanám magam :) egy ideje űzöm ezt a dolgot, de ha véletlenül találnál egy mixet amibe azt a bizonyos "mééééért zőőőd" :) zenét játszák Imiék akkor biztos megmondanám mi a címe, így sajnos nem tudok mire következtetni, rengeteg zene volt amit mindegyikőjük játszott.
azt javaslom ha ráakadsz valami mixbe arra a zenére töltsd fel zippyre belehallgatok és már megy is a cím:)
Visszakanyarodva a csajos témához, hogy igen én se nagyon láttam ezen a fórumon csajszikat, de ha partyra elmész akkor meg ugye vannak. vajon miért? hát gondolom azért mert a pasijukkal mennek ki szórakozni, egyedülálló nőket meg ugye ilyen bulikon nem sűrűn lehet találni. az ilyen fórumozást meg sztem unalmasnak találják, de lehet csak olvasgatják és nem akarnak beírogatni.
-
speedyboy2 #10150 Ezt a számot azt hiszem még nem láttam: -
speedyboy2 #10149 Nagy káár!Járt innen valaki közülete Trance Maschin-be,Vagy Rush House-ba?