House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igazábol INNEN van kivágva az a kis részlet, nagyon megtetszett tomytol.

VinylToy
Fogalmam nincs sajnos.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

vinyl benned bíztam, te se tudod mi lehet az ?

zotya10002
Akkor neki is köszi!!

Lehet még találok 1-2 zenét a kazik között!

Jönnek megint a vicces felvételek:-))

Ui: az asszonykám is csak nevet rajtam...

De ha egyszer ezek a zenék ma is top1:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

jogos 😄

zotya10002
Lehet nekem sem tetszene!!Csak az élmények ,emlékek akkoriba....!

Valamiért megfogott!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

VinylToy
Még szerencse hogy különbözõek vagyunk, és mindenkinek nem ugyanaz tetszik.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

kpityu79
Szívesen, de ne nekem köszönd hanem Dundido-nak, mert szerintem én is tõle szedegettem le 😊

le le
én ilyentöl nem félek,

ü 😄 nekem nemtetszik ez a zene zotya.

Ez milehet ha már így itt vagytok? 😄 párszor már kérdeztem,de semmi😞

zotya10002
Naaaagyooon nagy emberem vaaagy!!!!Köszönöm neked!!

Na meg a többieknek is!!
Mennyit tapostunk erre flört-be:-)

VinylToy
Tanulságot is levontad? 😄

VinylToy
Eltaláltad! 😄

ezzel a fórummal már régen szemezgetek és jopárszor végigolvastam már elejétöl a végéig 😄 mindenröl tudok ami itt történik😄

kpityu79
Hali, én tippelnék egyre, hallgasd meg ezt!
http://www42.zippyshare.com/v/79996571/file.html

VinylToy
Jobb minõségû felvétel kell!

zotya10002
DJ HMC-LSD A mixben ez meg elötte!

VinylToy
Honnét tudnád, itt se voltál még akkor, jó gyerek az! 😄

zotya10002
Ne máá:-)))Tök reménykedtem!:-(

Ne fabionak adjátok már , régen se digizte be , inkább olyannak aki megis csinálja.

VinylToy
Mert nem a jobb minõségû és hosszabb 7622-est hallgatod 😄DDD 😄

ÚGYSZINTÉN

😄DDDDDDDDDDDDD jot mulatok ezen zotya😄DDDDDDD ebböl én semmit nem hallok...

VinylToy
A minõség elég gyér, nekem lövésem sincs

VinylToy
Én a Loveboots-ot imádom a mai napig, Sylvie elõszeretettel játszotta, remek felvétel szerintem. Anno a Water Wave Schulz kaziján is szerepelt, tényleg elkommerszesedett, de ettõl függetlenül jófajta szerintem.

zotya10002
Hallgassátok meeeg!Hátha:-)

köszi fatboy, '94 jo év volt.😄

VinylToy
Magnódeck - rca-jack kábel - számítógép line in bemenet.
Zeneszerkesztõ program: Sound Forge, Goldwave, Audacity.

Másik lehetõség elküldöd olyannak aki megcsinálja, például a "fábiógyerek" ilyen volt 😄

zotya10002
Na csináltam egy talán jobb és hosszabb felvételt!Tuti valami feldolgozás!!

ascii
mielött leirsz valamit gondold át elöbb😄 attol hogy neked nem tetszettek anno(nekemse)a fatboy linkei , attol még azok telibe classicnak számítanak. kérdésedre válaszolva az elkészülésük évjárata teszi öket klasszikká. Utolsó kijelentésed is meredek számomra, nem kell megálnia ma is a helyét a klassziknak, akármien fos zene is klasszikusnak számít ha elég régi már. béke van.

zotya10002
Na csináltam azért egy elég rossz minõségû felvételt!Talán ez segít?!

Már vagy 15 éve keresem:-)

zotya10002
Sziasztok!!

Van nagyon sok féltett régi kazim!!

Ma elõvettem mindet(kb 20 cipõs doboznyi,mûsoros és felvett)!Megtaláltam azt a zenét amit mindig nagyon szerettem volna!

Olyan kérdésem lenne hogy kazettáról hogy tudnám gépre vinni a zenét??? Amit megosztanák veletek mert ti tuti hogy tudnátok segíteni!!

Milyen progi kellene és a menetét hogy mit csatlakoztassak hova?!!

Egyébként a szám egy jó tiprós muzik ami kicsit rockos feldolgozás(country-s beütés van benne)és végig egy eltorzított hang beszél,ismételget benne!

Elõre is köszönöm a segítségeteket!!

Üdv

Ezt én is nagyon szerettem!!
Fatboy Slim
Mein Kampfnak ajánlva, a hõskorból....
Plexus - Autoshutter

addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér

ascii
hol ölelik át ezek a classic house kategoriát fatboy slim? Ezek ma is és anno is a stilus szégyenei voltak ... klasszik ház fogalmába beletartozik az is azon kivül, h nosztalgia, amik ma is meg tudják állni a helyüket!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Fatboy Slim

Fatboy Slim
meg ezek is ilyenek voltak
Love BootsPart II

Fatboy Slim
ezt is kedveltem, bár nagyon populárisra sikeredett anno

Mark van Dale - Water Wave

AZ összes feltöltésem él cs a data jo szokása szerint ujitott tehát a link végéröl a html -t törölni kell ez minden datás feltöltésre igaz.

nézegettem ezt a rave olimpiás videót a youtube-on, s ez ragadta meg a figyelmem: .... De jó is lehetett...<#hehe><#crazya>
Dundidio
Íme:

01.andrew_grant-molly-emf.mp3
02.Terry Lee Brown Junior - Outback.mp3
03.the_timewriter--reachin_out_(dave_spoon_mix)-dh.mp3
04.soda_inc._-_tropicana_(pure_plastic_dub)-emp.mp3
05.Lukas Greenberg - Relations.mp3
06.Future Funk - Black classical music.mp3
07.The Timewriter - Lion steps.mp3
08.Phunk Diggaz - Silverlights.mp3
09.jon_silva_-_lovin-emp.mp3
10.Fonka Delix - My life.mp3
11.babak_shayan_-_believer-emp.mp3
12.tan_atalar-trip_to_anadolu__original_mix.mp3
13.phunk_diggaz--whispers-dh.mp3
14.future_funk--funky_clave-dh.mp3
15 The Timewriter - So Free (Sasse Remix).mp3

<#hawaii>

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

Fatboy Slim
ez tényleg kurva jó
ez is vhol meg volt nekem, de tökre elfelejtettem ezeket
mega thanks

Fatboy Slim
köszi haverok, sokadszor segítettetek
de rég hallottam ezt a tracket

tracklistet kapunk? a The Timewriter - Reachin' Out (Dave Spoon Mix) elõtti zene bejövõs! thx

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Dundidio
Készítettem egy DeepHouse alaptémájú mixet pár hete...Akit érdekel,leszedheti...<#hawaii>

link

<#hawaii>

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

VinylToy
Köszönöm mindenkinek, most nem állok valami jól, de június 30-ig még van idõ, mindent elkövetünk, köszi mégegyszer, és többet nem írok ezzel kapcsolatban a topikba, kérem ti se tegyétek.

Szép napot!

Sypho
Kolléga ott a 92. <#zavart1>

Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL

pombear
Kolléga!91.-nek szavaztam.SOK SIKERT!

Az biztos.....Szét pörögtem magam rá az arénában!😊