House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most találtam a neten, hogy Mark Spoon már több, mint 4 éve meghalt...Nem is tudtam.:-(
bernardbear:

Erre gondolsz?
Jam & Spoon - You gotta say yes to another excess
link: http://www.youtube.com/watch?v=vqsW__L3mHY

sziasztok. segitségeteket szeretném kérni egy szám megtalálásában. kb 1994-96-os olyasmi mint a mo-do-1,2,polizei csak itt egy mélyhangszámol angolul valami ilyesmit:1,2,3 you come and the beat,2,3,4 walking in the more,5,6,7...................és utána ugyanezz csak pergõs dobütem alatt. nagyon szépen megköszönném aki tud segiteni ebben.
Dundidio
Csõ,

A minap ismét készítettem egy DeepHouse hangvételû mixet...

Tracklist:

1. Jon_Silva- Kevs_Sikrit
2. Roberto Bardini-Splitted Brain (Gangia Mix)
3. YMC Presents Nu Mood-Gibraltar
4. Phunk Diggaz-Whispers
5. The Timewriter-Night Train (Original Mix)
6. Babak Shayan-Seasons (Robert Babicz Remix)
7. ADNY presents Leiva-Afrobeat
8. Babak Shayan-Life
9. David Alvarado-Blue
10. Terry Lee Brown Jr-City Lights
11. Terry Lee Brown Jr-Terry's House (Long Original Version)
12. Roberto Bardini -Ain't No Sunshine (Original Mix)
13. Bioground feat Joeee-Soulful People
14. Dub Taylor-Our Youth
15. Harry Vincent-Rapture
16. Lemon Inc-Sababa Behaviour (Original Mix)
17. Terry Lee Brown Junior-Rake Off
18. The Kelly Project feat. Emma-All About You
19. Bioground feat. Karlyn-Taxing my soul
20. Terry Lee Brown Jr.-Time Out (Extended)

link

<#hawaii>

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

Erre aztán tapostunk Polgáron !
A mai zenék szart se érnek ezekhez képest .
Istenkirály vagy! Azt hiszem ezzel beteljesültek az efféle vágyaim. Persze lehet még egy pár hasonló ha eszembe jut.
VinylToy
Remélem eltaláltam, ez nem volt nehéz.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

De csak ennyi a refrén hogy That's it. Ezt hajtogatja folyton a csaj.
Anno valaki feltette ezt a kérdést:Club speed forever mixtape Clark -b oldalán az "i am ready" után mi szól? 02:10 körül van egy váltás és kb 08:00 ig az megy. A nõ valami olyasmit énekel a refrénben, hogy: "That's my world the beat baby"
Én most megint megkérdem hátha tudja valaki. Errõl a számról még nem találtam infót de nagyon kellene hogy felálljon a szõr a hátamon tõle.
Üdv!
Sziasztok

Tudna vki esetleg segíteni régi Tommyboy housematic mix -ek (szürke,sárga ,kék asszem ami a borítókat illeti)megszerzésében (mp3) vagy vmi forrást ehhez?
köszi elõreis
Kox ,innen, a megszokott módon leszedheted.

Zsíros - Independence Day (Debrecen Repülõtér 1999 07 04)

Kintvoltam én is a 98 as és a 99 es independence day n , de már nekem se ugrik be hogy zsír mit húzott akkor , lehetséges hogy tommyt haljuk , bár zsír elég tommysan játszott 98 tol, ugyhogy a mixelést és váltásokat figyeljétek abbol kilehet nyomozni ki huzza ezt ! nekem van tippem...

techno rob
Sikerült valahogy eljuttatnod a zenéket neki amiket feltettem?

Ja, beszéltem Rickyvel . Mostanság a Club Sevenbe játszik , fõleg szombatonként . Jelenleg régi idõk Funky bulijára invitált .
Szeretném én is magamévá tenni , hogy tölthetem le?
ez nem zsiros az tuti de jók a zenék
Végül is teljesen mindegy. Jók a számok,jó a mix és nekem bejön és remélem h másnak is
Én is így kaptam, számok alapján szerintem Tommyboy.
Nem tudom h az e vagy sem. Én így szedtem le anno
Megvan nekem is ez a mix, de szerintem 100% hogy ez nem Zsíros.
http://hotfile.com/dl/71675455/9c9cabb/Zsros_-_Independence_day_99.mp3.html

Remélem h ez a Zsíros még nem volt fent<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
kpityu79
Sziasztok Srácok. Ezeket a zenéket fel is dobhatnátok, ha megvannak, mert én megpróbáltam leszedni a Youtube-ról de nem az igazi minõségûek .
Elõre is köszi .

]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

pár ismerõs zene tommyboytol 😄

[flash[http://www.youtube.com/v/1W19Ckvt4A8[/flash]

mmmmmm....

house matic volume one )szürke( side A 10. eddig id volt

Rendben kox,itt privátba lefixáljuk jövõhéten.

Az jó, megkíméllek az utazástól . Kereslek majd jövõhéten , mert úgy is leszek Debrecenben akkor odaadom a kazettákat ha gondolod .

üdv
Dundidio
Szerintem egy 8-10 éves track bõven belefér a classic kategóriába...<#eljen>

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

Sziasztok!

Most kaptam vissza pár db house dvd-met gondoltam megosztok belõle pár db-ot igaz, hogy ezek még nem annyira klasszikusok mert 2000 utániak, de hátha érdekel valakit.
üdv

C-Mos-2_Million_Ways-CMOSDJ1-VLS-2005
http://www37.zippyshare.com/v/41236891/file.html

-House--- Unknown_Artist-Nova-VINYL-2002
http://www37.zippyshare.com/v/50455048/file.html

VA-Billie_Jean__Walking_Saw-Whitelabel-Vinyl-2005
http://www37.zippyshare.com/v/60991858/file.html

Ian Pooley - Missing you
http://www37.zippyshare.com/v/35031329/file.html

Hard G
http://www37.zippyshare.com/v/20260414/file.html<#wave><#wave>
VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy

VinylToy

VinylToy

VinylToy

VinylToy

VinylToy

VinylToy

VinylToy

VinylToy
Pár videó következik:

hi koksz nem ott lakom már vagy 15 éve debrecenbe élünk.
De ha gondolod kimehetünk oda is 😄

Ha jól tudom akkor Hszoboszlón oda tudom adni a kazikat én is neked?
ok mein.
de csak akkor,ha fel is dobod õket valahova,mert rengeteg jó buli és rengeteg szép emlék fûz hozzájuk.
de még egy pár hét mire nálam lesznek(mikor elköltöztem otthonról a kazik maradtak)
küldj e-mail címet és jelentkezek.
djsnaz
Hi! Engem pedig NewL (pumping house)érdekelne de nagyon.
Apropó! Nem tudja valaki, hogy az augusztus 19-i studios szettjét nem tették közzé?
VinylToy
House Matic Vol. 1 (szürke)

B2 Dj Pierre - Music Takes You Higher

hi rabij
most szereztem egy decket mert rámgyültek már nagyon a digiznivaló kazetták, és már kaptam 1 havertol is párat,idõm mint ba tenger, szoval szivesen megoldom neked mivel engem is érdekelne mien zenék azok. ha mehet a dolog , akkor privátba címet cserélhetünk.
remixes felvételem még ugysincs😄DD a tommyboy és a garfield különösen érdekelne, de a kühl is ha még nem a trancet erölteti...

Szia!

Én voltam, hálás köszönet!

Üdv,
Dundidio
Csõ,

Valaki keresett Hoschi tracket...

Hármat találtam a gépemen...

Innen leszedhetõ...

<#hawaii>

Hali Kox. Elõször is szerezz egy jó tömörítõ progit, én az audiograbber-t használom, tõkéletes audió cd-k mp3-ba való mömörítésére. Ha ezzel megvagy és egy számot akarsz csak feltölteni, akkor kiválasztasz egy feltöltõ oldalt (hosting site). Elég sok van, célszerû itt is az egyszerûbbeket használni, pl. mediafire.com vagy zippyshare.com. Az utóbbi talán a legátláthatóbb. A 'Select and upload you files' felirat alatt van egy 'tallózás' gomb, ott megkeresed a vinyódon a zenét, majd a 'start upload'-ra klikklesz. Ha feltette a zenét a végén látsz majd egy linket, amit megosztva más is meg tudja hallgatni, illetve le tudja szedni azt. Ha több fájl-t, pl egy egész albumot akarsz feltenni célszerû töümöríteni, amire a 'winrar' progi az ideális. Ha becsomagoltad a file-okat a feltöltés menete nem változik. Remélem tudtam segíteni.

Semmi más, csak melódiák

hali
egy ideje nézegetem ezt a forumot és nagyon tetszik.
nekem is van egy jó pár mixem a '90-es évekbõl.
szívesen megosztanám veletek,de se idõm,se kedvem nincs
kazettáról bedigitalizálni õket.
De szivesen felajánlom a kazikat annak aki bedigitalizálja és
feltölti olyan helyre ahonnan én is le tudom szedni.
a kazik:kb.96-2001,dunaújvárosi Remixben,bonyhádi Atlaszban és a szelidi-tó Fregattban lettek felvéve.
Dj-k:chriss,kühl,tommyboy,budai,garfield,newl,sterbinszky,szeiftver
és még egy páran.
szóval valaki?
Lenne pár cd muzsika amit szeretnék feltenni nektek , csak iskoláztassatok lépésekben hogy csináljam!?
Rob Classic mix /78:08/ volt már fenn ?