House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

techno rob
A helyes megfejtést arra érted hogy sikerül e letölteni?Mert ha igen küldheted a hangfalszettet! :-))) A két zenét viszont nem ismerem sajna!:-D

VinylToy
Helyes megfejtõk között citromsárga hangfalszettet sorsolok ki! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Akinek nincs meg a Mixbox Soneec-tõl itt a két keresett zene:

Egy
Kettõ

Le kell tölteni, mert ogg-ban van, de nem hosszúak.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

newl-nek ezen a buliján ott voltam kb 1-órát Nyírtelken tele volt
parasztokkal ........ top gun az ilyen tipikus tanyadiscó volt 😊) mit keresett ott newl?
Igazán nincs mit<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
djsnaz
Köszi a NewL mixet! <#eljen>
VinylToy
Mixbox mixed by Soneec

Side A:

Electric Soul - Wateva
Jovanotti - L'Ombelico Del Mondo (Big Venue Dub)
Lighthouse Family - Raincloud (MARK!'s Tribal Madness Vocal)
Chocolate Fudge - Fixation
Sandy B - Ain't No Need Hide (Sol Brothers Mix)
Unda-Vybe - History Of House Music
187 Lockdown - Gunman
Coco - I Need A Miracle (Sol Brothers Dub Plate Vocal)
Laguna - Spiller From Rio (Mount Rushmore Remix)
Armand Van Helden - Ultrafunkula
id - id

Side B:

The Funkjunkeez - Got Funk?
East 57th Street - Saturday (Sharp Mix)
DM - All I Wanna Do (Sharp "System" Instrumental)
id - id (nagyon jól jönne egy cím nekem is)
id - id (nagyon jól jönne egy cím nekem is)
Shampale Cartier - I'm Talking To You! (French Cartier Mix)
id - id
The Water Chamber - Get Funky
Lustral - Everytime (Nalin & Kane Remix)

Egész jó kis mix ez, szeretem nagyon a hiányzó id-k nincsenek meg, de kellenének. 😄

VinylToy

aki szereti newl-t de ez még nem a techno-s korszaka

http://hotfile.com/dl/72423891/a3979bc/Dj_Newl_-_01_-_Live_in_Top_Gun.mp3.html
Ez a Kasjmir is nagyon komoly , és régen keresem már .
Ennek a Newl-nak valamelyik mixében nincs véletlenül mert nagyon szeretném?!
Egyébként azt a hasonló muzsikát ..."lázálájzánálájzálájzáná.."/ismétlik/,azt is Kasjmir követte el ?
Ez nagyon nekem való , hogyan lehetne lecibálni ?
Köszönöm szépen!Erre volt szükségem (egy kis nyugis zenére)
ez a mix nem zsíros hanem tommyboy 1999.02.19 m47, ezt onnan tom hogy megvan kazettán és anno rongyá hallgattam!
VinylToy

VinylToy
Speed Garage

VinylToy
ÚÚÚÚÚ....mekkora találat

Tommyboy 1998. július Top 8.

VinylToy
Tommyboy 1998. július Top 7.

VinylToy
Ez Tommyboy listájában volt 1998. áprilisában: (az elején van egy kis szövegelés, de lesz zene is.)

VinylToy
Slam Jr. 1998. március Top 2

VinylToy
Új rendszert vezetek be a videó linkelésben, persze nem kötelezõ mindenkinek így csinálni:

NEWL 1998. február Top 7.

annak idején a lõrinci coco-bongó-ba jártam és ott adtak egy zenét: power slam-black betty ezt azóta sem tudom megszerezni abban a verzióban amiben ott játszották. tudna valaki segiteni abban hogy a maxiját honnan lehetne letõlteni? nagyon jó kis zene. elõre is köszönöm mindenkinek.
VinylToy
A Mixbox B utolsó szám ez: (az A oldalit nem tudom)

köszönöm nektek ászok vagytok. ez nem semmi. király a fórum,tényleg jó hogy van.
Sziasztok. Egy újabb kérdéssel fordulok hozzátok. A mixbox mixed by soneec album tracklistája kellene de fõleg az utolsó szám mindkét oldalon. Köszönettel.
ProHasca
Szia.

Hi-Gate - I Can Hear Voices + Caned & Unable (Maxi) 2000

Tessék!

VinylToy
Semmi gond jó lenne ha teljes lenne végre a lista, sõt a gépemen tudhatnám az összest mp3-ban az lenne az igazi 😄

A zene (Give Me The Bass) is meg van, a listában tényleg nem szerepel, és az A3 se jó.

tommy nyitány acapella

VINYL sry hogy még mindig finomítom a house matic tracklistet , de találtam valamit 😄 a volume two side A n ahogy te irtad a 6. a runaways és ami azután jön az kimaradt a 7. ez :

tehát a számozás elcsuszott eggyel, ami nállad 7. az már a valoságba 8.
remélem nem volt meg ez a cím még neked 😄

Nekem egybõl beugrott a címe! <#duhos2><#gonosz2>
a keresett zenéd, igaz végig kellett hallgatnom hogy rájöjjek de mikor a dallam bejött egybõl tudtam hogy mi az, bár nincs meg nekem se, de még jó hogy van ez a fórum és így most már én is kutakodok utána😊

Hi-Gate
VinylToy
Ezek nagy részét soulseeken is meg lehet találni!

sziasztok. ha valaki meg tudná mondani mi ennek a számnak a cime azt megköszönöm. már próbáltam keresni mindenhogyan de semmi. megvolt régen de az istenért sem akar az eszembe jutni.elõre is köszönöm.
köszönöm mono7806. több mint 10 éve kerestem. ha van valami amiben segithetek irj. köszi

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Most találtam a neten, hogy Mark Spoon már több, mint 4 éve meghalt...Nem is tudtam.:-(
bernardbear:

Erre gondolsz?
Jam & Spoon - You gotta say yes to another excess
link: http://www.youtube.com/watch?v=vqsW__L3mHY

sziasztok. segitségeteket szeretném kérni egy szám megtalálásában. kb 1994-96-os olyasmi mint a mo-do-1,2,polizei csak itt egy mélyhangszámol angolul valami ilyesmit:1,2,3 you come and the beat,2,3,4 walking in the more,5,6,7...................és utána ugyanezz csak pergõs dobütem alatt. nagyon szépen megköszönném aki tud segiteni ebben.
Dundidio
Csõ,

A minap ismét készítettem egy DeepHouse hangvételû mixet...

Tracklist:

1. Jon_Silva- Kevs_Sikrit
2. Roberto Bardini-Splitted Brain (Gangia Mix)
3. YMC Presents Nu Mood-Gibraltar
4. Phunk Diggaz-Whispers
5. The Timewriter-Night Train (Original Mix)
6. Babak Shayan-Seasons (Robert Babicz Remix)
7. ADNY presents Leiva-Afrobeat
8. Babak Shayan-Life
9. David Alvarado-Blue
10. Terry Lee Brown Jr-City Lights
11. Terry Lee Brown Jr-Terry's House (Long Original Version)
12. Roberto Bardini -Ain't No Sunshine (Original Mix)
13. Bioground feat Joeee-Soulful People
14. Dub Taylor-Our Youth
15. Harry Vincent-Rapture
16. Lemon Inc-Sababa Behaviour (Original Mix)
17. Terry Lee Brown Junior-Rake Off
18. The Kelly Project feat. Emma-All About You
19. Bioground feat. Karlyn-Taxing my soul
20. Terry Lee Brown Jr.-Time Out (Extended)

link

<#hawaii>

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

Erre aztán tapostunk Polgáron !
A mai zenék szart se érnek ezekhez képest .
Istenkirály vagy! Azt hiszem ezzel beteljesültek az efféle vágyaim. Persze lehet még egy pár hasonló ha eszembe jut.
VinylToy
Remélem eltaláltam, ez nem volt nehéz.

De csak ennyi a refrén hogy That's it. Ezt hajtogatja folyton a csaj.
Anno valaki feltette ezt a kérdést:Club speed forever mixtape Clark -b oldalán az "i am ready" után mi szól? 02:10 körül van egy váltás és kb 08:00 ig az megy. A nõ valami olyasmit énekel a refrénben, hogy: "That's my world the beat baby"
Én most megint megkérdem hátha tudja valaki. Errõl a számról még nem találtam infót de nagyon kellene hogy felálljon a szõr a hátamon tõle.
Üdv!
Sziasztok

Tudna vki esetleg segíteni régi Tommyboy housematic mix -ek (szürke,sárga ,kék asszem ami a borítókat illeti)megszerzésében (mp3) vagy vmi forrást ehhez?
köszi elõreis
Kox ,innen, a megszokott módon leszedheted.

Zsíros - Independence Day (Debrecen Repülõtér 1999 07 04)

Kintvoltam én is a 98 as és a 99 es independence day n , de már nekem se ugrik be hogy zsír mit húzott akkor , lehetséges hogy tommyt haljuk , bár zsír elég tommysan játszott 98 tol, ugyhogy a mixelést és váltásokat figyeljétek abbol kilehet nyomozni ki huzza ezt ! nekem van tippem...

techno rob
Sikerült valahogy eljuttatnod a zenéket neki amiket feltettem?

Ja, beszéltem Rickyvel . Mostanság a Club Sevenbe játszik , fõleg szombatonként . Jelenleg régi idõk Funky bulijára invitált .
Szeretném én is magamévá tenni , hogy tölthetem le?
ez nem zsiros az tuti de jók a zenék
Végül is teljesen mindegy. Jók a számok,jó a mix és nekem bejön és remélem h másnak is