21038
a tema adott:)
-
batanfacudo #10988 ezt a Sm:)e is játszotta Mendén anno a Csilla acapellával, még megvan kazin is. -
batanfacudo #10987 hi
de ugye nem az emanuel top fusionről beszéltek, mert az könnyen elérhető neten, de ha mégis itt van :)
http://mp3drug.com/get.php?4214-111992-926aa82ae842-feba65fa548b026a3004990732389549&title=Emmanuel_Top_-_Fusion.mp3&valve=ee26e80e2777854d1c0c1bf182ed5264&time=1296920755 -
high life #10986 Azt a leborult szivarvégit de kellett már ez a track köszi Andrew köszi Mageska -
Freezura #10985 Na mageska, hamarosan meglesz a Fusion: Idézet a válaszból: "Szia.
Igen én játszottam.
Akkor csináltam még amikor megvolt bakeliten mind a két korong.
Sajnos már nincs meg külön a két zene, de a mash up-ot így oda tudom adni.
Viszont kicsit várnod kell, mert meghalt a laptopom töltője, és azon van fent.
Amint van új töltőm, vagy fel tudom az aksit tölteni, megy a link.
Remélem jó lesz így.
Sok sikert
Sam"
Szóval hamarosan meglesz!
Egyébként jó a progi, kezdek ismerkedni vele, egy nagy előnye van, este is tudok akár mixet csinálni fejhallgatón keresztül, nem kell asszonytól
tartanom a hangzavar miatt -
Mein Kampf #10984 ? -
Mein Kampf #10983 nem jönnél msn re v skype ra mert kurva hülye vagyok és szerintem betelne egxy oldal itt azzal hogy értetlenkedek... ? -
#10982 Várjál felteszem mindjárt a virtual dj magyarosítást és egy pár db. skin-t. Egyébként ez is virtual dj, a lemezjátszó, az csak egy skin benne.
-
Mein Kampf #10981 Küld el nekem ezt a virtual dj t ez magyar is az enyém másabb és angol is .. thx -
Mein Kampf #10980 Még a traxxxing ról is high life szedte le nekem a zenét, olyan seg vagyok :)
-
Mein Kampf #10979 Ha átállíto ugy hogy 4 hamgfalból szóljon akkor meg nincs mély :) kész vagyok ezektöl a sok hülyeségtöl már, kár hogy ilyen analfa vagyok ezekhez :) pedig olyat kevernék.... -
Mein Kampf #10978 ez a prg olyan mint a zenefelismerő prg. az is :DDDD -
Mein Kampf #10977 mageska köszi de nem teszem fel inkább azt a keverőt amit küldtél, írtad mien és az elég tanulós szerintem. A lényeg hogy én nem tudom előre eldönteni ien zenéket akarok keverni, az mindig utközbe alakul ki, a másik, én akarom összekeverni, ne a prg tegye azt :DDD -
Mein Kampf #10976 Most nézem nekem a hangkártyám is más, 5.1 de ezen nem lehet 4.1 t állítani csak ilyeneket hogy stereospeakers , stereoheadphones , quadraphonicspeakers , 5.1 speakers . Ilyenkor mi van ? Az baj hogy hülye vagyok az ilyenekhez. és kedvem sincs sok megtanulni, de viszont azt nagyon szeretném hogy ugyt udjak keverni hogy fejesen hallom mit teszek rá.
Tudom elég kezdő szinten járok ebben, pedig keverni szeretek nagyon. -
Mein Kampf #10975 Elfogafdom a segítséget pro csak az elsö probléma az hogy az én keverő prgm nem ilyen mint a képeken amit küldtél. nekem virtual dj van.
ez a keverő kellene nekem , és akkor beállítanám ahogy mutatod itt a képeken. Ha meglenne neked tedd fel pls . thx -
guriga30 #10974 Sziasztok valaki elküldené a bánya kulcsát nekem pm-be ? újratelepítettem a gépemet és nem emlékszem már sajnos. előre is kk! -
#10973 Rendes nagyon a csávókám!Nagy zene!
-
#10972 Szia tök egyszerű, amire vágysz.
Először is szükséged lesz, vagy egy 5.1-es hangkártyára,
vagy akár az alaplapra integrált meglévő bármilyen hangkártyára és mellé, egy USB-s hangvezérlőre (amit én egyébként 1.200 ft-ért vettem a kínaiaknál, úgy néz ki, mint egy pendrive)
Ha az 1 db 5.1-es hangkártyás változatot használod, akkor át kell állítanod a driver-t 4.1-re.
A Virtual Dj Programban beállítod, ahogy a képeken látod, annak megfelelően, melyik változatot használod.
Feltöltöttem
ide a képeket, hogy egyszerűbb legyen. Remélem tudtam segíteni, ha nem boldogulsz, szólj nyugodtan. -
mageska #10971 A progival nem csak élesbe lehet keverni hanem a lényege az, hogy van egy timeline, arra berakosgatod a számokat, amiket már egyből meg is próbál valahogy beállítani, (összelövi a bpm-et stb) és azt te tudod a szád íze szerint ide oda tologatni, halkítani hangosítani. Ráadásul nem is kell "felvenned" a végén, csak nyomsz egy export playlist to file -at és már ki is köpi neked mp3-ba. Nekem nagyon bejött, bár nem egy vérprofi dolog de el lehet vele szórakozni. -
Mein Kampf #10970 Rendben mageska, tulajdonképpen az a gondom ezzel az egésszel hogy nem tudom hogy csináljam hogy fejhalgatón belehalgassak abba amit ráteszek az éppen futó zenére, hogy ne hangosan keljen kevernem és vakon, ezt hogy lehetne megoldani, erra várok segítséget.
a prg t meg letesztelem mageska és köszi...
-
Mein Kampf #10969 Van egy nagyon hasonló változata a faithles - insomnia nak, de ez nem az , ez valami más lesz. -
mageska #10968 Hát nem tudom most hogy mondod, rá lehetne fogni de nem hiszem. Azért megnézem azokat a remixeket... -
#10967 Átnézem a vinyóm ha lesz 1 kicsit több időm mert sztem ott lesz,nagyon isemrős... :) -
mageska #10966 Mein rakok fel neked a bányába egy keverő progit. Beszarsz annyira egyszerű. Az elején elmagyarázza mit hogy kell csinálni. Nekem bejött, nagyon jó. -
#10965 Hy. Ez nem valami Faithless - Insomnia remix. Olyasmi hangzása van. -
mageska #10964 Azaz hozzászólása...
RockFm ez nem ismerős? : KERESEM1 -
mageska #10963 Áhh végigtúrtam az egész winyómat, mert tudtam hogy megvan ez nekem valahol :D Mielőtt még a youtube-on kerestem, még akkor sem volt itt RockFm linkje :D -
Mein Kampf #10962 Ez is hatalmas találat, tényleg rendes volt endrutol hogy segített neked,
úgyhogy ezt én is leszedtem. thx -
Mein Kampf #10961 Neked is mageska :D -
Mein Kampf #10960 Nagyon szépen köszönöm RockFm !!! -
mageska #10959 BAKKER MEGELŐZTEK!! :D Szép találat RockFm :) -
mageska #10958 -
#10957 Szia!
2 Bad Mice - Bombscare (DJ Sneaks Bomb Mix)amit keresel.
Üdv -
mageska #10956 Hát srácok ANDREW megint villant: !!!!!!!!!!KERESEM2!!!!!!!!!!
Hihetetlen de már csak 2 számra vagyok a tökéletes listámtól, hála Nektek is és Andrew-nak is. KÖSZÖNÖM! Fasza kis szülinap :) -
mageska #10955 Nekem az a fusion is jó lenne, én mindig csak abban hallottam E-playben. -
mageska #10954 Jaj elfelejtettem megköszönni ne haragudj. BIG THX. -
#10953 Szia, feltettem neked a Sono-t, kicsit lejjebb. -
Freezura #10952 Mageska, batanfacudo! Írtam a fellépőknek Facebookon a Csilla ügyben, remélem lesz eredménye, bár szerintem már a Fusionra előre rákevert verzióba játszhatta (szerintem Vida Sanyi DJ SAM lehetett), de lehet olyan szerencsénk, hogy megvan neki külön csak az Acapella. -
kox futár #10951 Húúú de szerettem , ezt Zsíros nyomta kőkeményen .
Én is magamévá tenném ha lenne mp3 !!??
THNX ALL ! -
Phat Smoker #10950 ennél rosszabb vendég ne legyen! ;) -
Mein Kampf #10949 Kérdeztem már de, azóta hátha valakinek rémlik, mi lehet ez?