21038
a tema adott:)
  • kovix
    Sütifutár v. Ricardo Snip

mondjatok már légyszi valami konkrétat erről a timekódos rendszerrel, hogy kell ezt elképzelni?
    hogyan kötitek össze a pc a lemezjátszóval? kell esetleg hozzá valamilyen speckós bakelit amit feltesztek ? érdekelne a dolog technikai része
  • Sütifutár
    Én is ezért szeretem ezt a time kódos dolgot,mert beletudok nyúlni lehet nyúzni egy kicsit:-))

Pár éve én is agyaltam,hogy eladom,mert nem használtam a cuccokat,mert nem volt hozzá hely.De mióta nagyobb lakásba költöztünk lett egy külön zene szobám és ott minden bevan ikatatva.tisztára mini studió jellege van a dolognak.Örülök ,hogy akkor nem adtam el semmit:-)
  • Ricardo Snip
    én traktorral nyomom és stanton final 2.0 ával + Toshiba laptoppal, de hol cd-vel, hol két technics lemezjátszóval, de én is inkább lemezjátszó párti vagyok hisz úgy az érzés olyan mintha meglenne minden rendesen bakeliten :)
  • ProHasca
    Bár én már bérelni szoktam az ilyesmi technikákat, már évek óta eladtam mindenem...
  • Ricardo Snip

ezt a klippet nézd végig Rigoletto barátom :) és kellemes meglepetés fog érni kik szerepelnek még benne :)
  • ProHasca
    És igen, neked van igazad, én ha nem pioneer cd-kel csinálok bulit éppen, akkor nálam is a Virtual Dj 7 jön be time code-os megoldással, így bakeliten megszereztem minden zenét, egy fillér nélkül ... :)
  • Sütifutár
    Hát nálam nem jött be ez a mixmesisteres dolog,nagyon művi és nem tudok olyan mixeléseket csinálni vele ami az én fülemnek tetszene,szóval szerintem kuka...
    Maradok a virtual dj nél,rákötve 2bakelit lemezjátszót és egy keverőt és így mehet is a time kód renszees mixelés:-))))))
    Nálam ennyi
  • ProHasca
    Engem meg az első érdekelne, az nagyon tuti
  • batanfacudo
    Vinyl a listádból is részemről a legutolsót emelném ki....

Szóval Andrew J 12 fokozott keresés :))
  • ProHasca
    Szia
    Tessék itt találod Josh Wink & Lil Louis - How's Your Evening So Far 2000-es lemezét.
  • VinylToy #11018
    Látom pörög a topik és végre van egy dj, aki képben van a régi zenékkel kapcsolatban, sajnos nekem Tommyboy nem tudott segíteni. Viszont pár AndrewJ mixből kivágtam részleteket hátha meg tudja fejteni, vagy esetleg más, szóval linkelgetek.

AndrewJ - 1
    AndrewJ - 2
    AndrewJ - 3
    AndrewJ - 4
    AndrewJ - 5
    AndrewJ - 6
    AndrewJ - 7
    AndrewJ - 8
    AndrewJ - 9
    AndrewJ - 10
    AndrewJ - 11
    AndrewJ - 12

Ui.: Mageska, ha lennél kedves és rákérdeznél nála ezekre a számokra is akkor nagyon hálás lennék.
  • batanfacudo
  • mozsi71
    Igen elírtam 1995-1999 es időszakra gondoltam
  • Sys32
    Üdv:

Megváltozott a Mix FM Radió Nyíregyháza elérhetősége.
    Új elérhetőségek a BLOG-on.
    Több klasszikus mix-el,jobb hangzással!Non-stop.

BLOG
  • ProHasca
    Megvan a maxija (bakelit - RIP) :)
    De csak holnapra, mert már alszok
  • kpityu79
    Nem tudom ez a fajta jó lesz -e:

http://www51.zippyshare.com/v/51668820/file.html
  • ProHasca
    Holnapra jó lesz?
    Ma már nincs kedvem kotorászni...
  • kox futár
    Valakinek meg lenne eme muzsika , és esetleg feltenné??
    JOSH WINK & LIL' LOUIS-HOW'S YOUR EVENING

kössszi!!
  • Freezura
    Készítettem egy Rave hangvételű mixet ezzel a számomra új mixmeister progival:

1. The Dam - Miss Rave
    2. Jens - Loops & Things
    3. DJ Crack - Follow me
    4. Drax Ltd II - Amphetamine (Original)
    5. Hallucinogen - LSD (Oliver Lieb Remix)
    6. CJ Bolland - The prophet
    7. Cygnus X - The Orange Theme (Bervoets & De Goeij Mix)
    8. DJ Quicksilver - Bellissima (Original_12')
    9. Members Of Mayday - The Day X
    10.Marusha - Over The Rainbow
    11.Westbam - Celebration,Generation
    12.Commander Tom - Are Am Eye?
    13.Montini Experience - Astrosyn (My House Is Your House Club Mix)
    14.Aurora Borealis - The Milky Way
    15.Yves Deruyter - Calling Earth

http://www.mediafire.com/?ixn7w4njcvy47jx
  • kox futár
    Fel is tennéd nekünk mp3-ba??
  • Freezura
    Szia Meinkampf! Én PC-s mixelésre az ATOMIX programot használom. Elég egyszerű, de ami kell van rajta, hangszín, loopok, néhány effect. Én úgy mixelek, hogy átállítom 5.1.-re a beállításnál: master+ füles. Ekkor a hangkártyán a fronton fog menni a fő kimenet, a rear kimeneten, pedig a belehallgatás. Természetesen ez a gépemre kötött 5.1.-es Genius hangrendszeremen totál anarchiát okoz, ezért a frontot rákötöm a Genius sztereo bemenetére, ekkor szól, mind az 5.1 hangfal, persze sztereóba, a rearbe bekötött fülesen meg szól a belehallgatás. Ha végeztem visszakötök mindent eredetibe. Természetesen soha nem nyújt ez olyan élményt, mint eredetibe nyomni, de azért elmegy, főleg, ha öcsémtől néha kölcsönkapom a Hercules konzolt!

A mixmaisterrel kapcsolatban, valóban nem realtime mixre való, teljesen más mint a Virtual DJ, Atomix és egyebek. Viszont most miközben írok, csinálok éppen egy mixet és nem kell félnem, hogy lejár a track, a DJ meg elalszik....... Haláli pontosan lehet mixeket csinálni vele, persze nagyon más, mint amit megszoktam. Igazán ilyen studió mixek készítésére való szerintem. Egy Rave szerű mixet csinálok, amint feltöltöttem megosztom, hogy hallani lehessen mit lehet vele csinálni. Mondjuk még jó effektet nem találtam benne.
    Ja itt a kép az Atomix beállításáról:

• Mein Kampf
    Azt szeretném mintha tényleg olyan folyamatbol állna a mixelés mint régen a lemezjátszó+keverö. De amit ti mondtok az teljesen más folyamat mint...
    Ehez nekem eddig a virtual dj volt technics skinel 3 sávos keverövel, bevált.
    Az a baj hogy amit nem értek azt meg se akarom,:DDD
  • mageska
    Különben kb 1000 oktatóvideó van, csak keress rá tecsőn hogy: mixmeister tutorial video
  • mageska
    Telepítsd fel és az elején elmeséli mit kell csinálni!! :)
  • mageska
    Örülök hogy segíthettem :)
  • Mein Kampf
    Mit segít mageska?
    elindítom kiválasztom másikat ráteszem és felhangosítom. ennyi nem???
    vagy valamit még csinálni kell ? :DDD
  • mageska
    Ha nem próbálod ki nem ismered meg :) Látod Freezurának is bejön :)
  • mageska
    jaj Mein ne idegenkedj tőle. Próbáld ki és meglátod hogy jó lesz. Szerintem valamit félreértesz. Véleményem szerint kenterbe veri a virtualdj-t. És én is a mixmeister-ről beszélek. Te döntöd el mit mikor hogy keverjen nem ő találja ki hanem TE! :).
  • fretyusz
    Sziasztok!

Keresek Global Underground és Renaissance albumokat!
    Csak eredeti, hiánytalan és megkímélt példányok érdekelnek.

Továbbá keresem a következő albumokat:

Chriss & Moonline - Live
    -------------------------
    Dj. Budai - Techno-Logic Vol. 1
    Dj. Budai - 2002 (CD1 & CD2)
    Dj. Budai - Ilovedeep 01
    Dj. Sylvie - Progressylvie
    Kühl - Liquid Trance - Mix For The Millenium
    Slam Jr. - Terra
    Slam Jr. - Xtra 1.
    Slam Jr. - c.S XXI
    --------------------------
    Tommyboy - House*Matic Classics
    Tommyboy - House*Matic Club Hits Vol. 02
    Tommyboy - Roxy*Matic - Volume One
    Tommyboy - Boat Party 2000
    Tommyboy - Boat Party 2002 / Party CD1 & Love Mix CD2
    Tommyboy - JustMusic003
    ---------------------------

[email protected]
  • mageska
    Anti-Hotlink error :-/
    Hack attempt?
  • rigoletto
    Egy számomra kellemes zene:
    Signum
  • Mein Kampf
    Öszintén megmondom utánna se jártam, mi lehet az, csak abbol amit irtál róla ezt gondolom.
    De mit segít benne? ezt nem értem :D
  • mageska
    Ez az amiről beszélünk csak nem akartam a szoftver nevét írni :D
  • Mein Kampf
    2005 be már a speed és az eplay, fogalom volt. Lehet elírtad ?
  • mageska
    :) Mondtam hogy fasza kis progi, szerintem Mein nem értette a használatát pedig pofonegyszerű. Nem a program dönti el a keverést csak nagyon sokat segít benne.
  • Mein Kampf
    batan, nekem nem ilyen keveröre van szükségem, ami magátol kever :D már mageska is ajánlott valami hasonló szuper teknikát, én megmaradnék a hagyományos (kiválasztom, amikor kedvem van, lehet hirtelen mást akarok feltenni inkább, ) mixelésnél. Erre tökéletes lenne a virtual dj nekem, használom is csak nem tudok fejesen belehallgatni abba amit rátennék.
    Ebbe kellene segítség,
    Az a prg. amit ti mondtok az nekem tul bonyolult és el is veszne a keverés varázsa, ha egy gép keveri össze :D
  • mozsi71
    Sziasztok most léptem be és kérdéssel(kéréssel) fordulok hozzátok ,egy komolyabb mennyiségű (min 30db)kazettával rendelkezem a 2005-2009.-ig terjedő időszakból (speed,e-play,flört) mind live mix és többnyire dj pultból felvéve! Segítséget szeretnék kérni hogyan tudnám megoldani a digitalizálást és természetesen utána megosztom a fórum tagjainak :)
    (rave nation live speed R-damsky,Steve Mason,stb...) köszi a segítséget.
  • batanfacudo
    Byron Stingily - Get Up (Derrick Carter's Red Nail Dub) Tommyboy Selected Houseworks vmelyik kazi utolsó track
  • batanfacudo
    Egyébként én lemaradtam ehhez a bizonyos bányához hozzá lehet férni? :)
  • batanfacudo
    Mein!
    Ha szép mixet akarsz készíteni, nem liveban géppel szórakozni akkor a mixmeistert ajánlom.

Behúzod a zenéket, playlistet variálgatod akkor úgy mixeli össze. A zenék végén és az elején is van egy kurzor és ott beállíthatod egyszerű húzogatással, hogy honnantól keverje rá a következő zenét, és azt is hogy a következő zene honnatól induljon rá. Emellett élőben ahogy meg lehet állítgatni az eq-t, ha nem sikerült visszaugrasz és megint csinálod vele, vagy pedig mérnöki precizitással egy vonalat állítgatva is lehet.
    Ha nem stimmel a szinkron a mixnél akkor kinyomod a patkó ikont és ránagyitasz és az ekg vonal kicsúcsosodó részeit összeilleszted a másik zene ekg vonalanak kicsúcsosodó részével. Merthogy az az dob a legerőteljesebb hang a zenében. így lehet hogy kinai volt de ha megnézed rájössz tök egyszerű és nagyon profi program.