21038
a tema adott:)
-
high life #11148 Na itt Az elsö cd Renaissance-bol tuti jo
cd1 -
mageska #11147 Nem gond csak reklámoztam már egy csomót a zippy-t se regisztráció se email semmi nem kell hozzá, fel is megy 1000el le is megy 1000 el és csak mostanában kezdenek átszokni rá az emberek. -
#11146 Hy. Az elöfordulhat hogy hiányzik a 2. lemez a 3-ból? -
Sütifutár #11145 Mageska átdobtam zipys-re az gyorsabb
1. Delerium - Silence (Sanctuary remix)
2. Miro - Paradise (Miro Dub)
3. C.M. - Dream Universe (Original)
4. Three Drives - Greece 2000
5. Energy 52 - Cafe Del Mar (Three & One Remix)
6. Trance Atlantic Air Waves - Crocett S Theme (Killer Lop Mix)
7. Kamaya Painters - Endless Wave
8. Blank & Jones - Cream (Long Version)
9. ATB-9PM (Sequential One Remix)
10.BBE-Seven Days And One Week (Original Club Mix)
11.BBE-Flash (Original Club Mix)
12.Kai Tracid - Liquid Sky (Eternia Audio Lab. Mix)
13.Schiller - Das Glockenspiel (Mike Scandle Remix)
14.Lange - Bieleve
ElClassico Mixed By Hammer 79:55 320kb/sec -
#11144 Audió-ban nem fontos, megtudnám csinálni ha kellene, de a Tracklist érdekelne, mert nem volt kedvem gondolkodni rajta. -
gbtech #11143 jó estét mindenkinek!
zippy-n kívül honnan tudnék zenéket húzni?csomó dolog nincs fent.
-
Mein Kampf #11142 tessék life
Fathers Of Sound - Renaissance - The Mix Collection Part 3. -
Sütifutár #11141 Én csak feldobtam valahova,bocs ha lassú:-) -
Sütifutár #11140 Kösönömszépen.
ugyanez van audióban is trackekre bontva ha estelge érdekel feldobom valahova traclistel együtt:-) -
Mein Kampf #11139 akkor felteszem ide, de egy kis félreértést tisztázok, ugyanis nem flac hanem mp3, de sajna a cd3 nem találom : ) -
high life #11138 oksa este az is megy fel a többivel egyetemben
-
high life #11137 Ja és megleltem Az Acid Attack albumokat is ( 96,97,98...) ha valaki savasodni szeretne az elsö három nagyon szigoru rájuk is ficcentem -
Mein Kampf #11136 a frankie bones meghallgatnám ha megosztod. -
high life #11135 oksa bár mostanában a franc se tudja de nem tudok belépni pedig minden ok a tc-m nem kapcsolodik -
Mein Kampf #11134 Rendben beteszem a bányába life. -
Mein Kampf #11133 Felismeri valaki ezt a zenét, meg van valakinek, esetleg tudja a címét ?
http://www26.zippyshare.com/v/47455544/file.html
köszönöm a segítséget. -
high life #11132 Na ezt köcce jol jönne nem találom sehol viszont van naon franko Frankie Bones Global House Culture , United DJs Of America szintén töle
-
high life #11131 Sztem az elsö cd-t nem szinkronizálta a data de a másik kettö jo kiprobáltam az elsöt ujra töltöm este bocs srácok -
high life #11130 Azert mert ez a The Mix Collection sorozat több futott -
mageska #11129
Ez miért jó nektek?? Nem értem. -
#11128 Köszi!!!!Hatalmas zene!! -
mageska #11127 95-96-97es Eplay mixeket keresek! Budai-Tommyboy Az se baj ha nem Eplay-es :) -
mageska #11126 nekem 0 méretű fájlt tölt le :( -
#11125 Szia.
Végre egy IGÉNYES ZENÉKBŐL ÁLLÓ TÖKÉLETES MUNKA, TÖKÉLETES MINŐSÉGBEN.
Nem szoktam mixeket megtartani, de ennek megírom a tracklist-jét és ez lesz az, amivel kivételt teszek. Köszönöm. -
Mein Kampf #11124 The Mix Collection sorozat 94 es 95 96, a tieid későbbiek valami 99 vagy 2000 1 . -
Sütifutár #11123 Sziasztok!
Itt az én classic mixem,time code rendszerben és egy kis bakelites tevékenységben érlelődött....kellemes hallgatást hozzá
ElClassico -
#11122 Valószínűleg igazad van :) -
Mein Kampf #11121 Mert az Renaissance presents volume... amire te gondolsz, de amiket life tesz be azok meg Renaissance The Mix Collection Part... Két külön mix sorozat a Renaissance névvel. Szerintem -
#11120 Hy srácok. Nem tudom hogy van ez, de nekem a Renaissance pressents volume two van meg amit Anthony Pappa, és Rennie Pilgrem mixelt.
A Rennaisance Pressents Volume One-t meg Ian Ossia és Nigel Dawson mixelte. -
Mein Kampf #11119 Bocsánat a DOM 2szer volt ez a harmadik cd ait keresek.
Heiko M/S/O - Neuhouse - Slightly Different Vol.01
bármien infot megköszönök. -
Mein Kampf #11118 Utána tudnátok nézni 3 db cd nek,? amin szerintem, elég fontos zenék vannak és más válogatásokon mixeken nem szerepelnek amiről én tudok. Azt, hogy lehet szedni valahonnan, vagy vegyem meg? :D Hátha megvan valakinek...
Various - DOM
we proudly present: mail.DOM
Various - House Couture Vol. 1
1997 utolsó 98 as és germán névtelen kiado ::: \ -
#11117 pöpec. jaja a jelszintmérő led az eléggé hiánycikk sok vezérlőnél!(bár mondjuk a programban látható...szóval.)
végigböngésztem én is pár vezérlőt. YT-on is lesegettem video-kat használat közben. az a numark mixtrack pro még elég barátinak tűnik. használhatóságilag is... meg az ára is bőven a megfizethető kategória.
úgyhogy sanszos, h mégse cseszek el majd 3kilót...
mondjuk ezzel a módszerrel áttudnék melózni egy húzós szombat estét :D
-
Mein Kampf #11116 Köszönöm Phat Smoker ,nem keresem tovább. -
Mein Kampf #11115 lezli82 most nézem a mixed, azonnal érdekes lett ahogy elkezdődött, az elsö két számnál keveseltem a bpm t de az offshore ra már beállt. Szól a környék örömére, egyszóval tetszik. köszi Tracklist jólenne márcsak a remixek miatt hogy pontos legyen. köszi -
Mein Kampf #11114 life nekem flac ba megvan a part 3 ja, amin Fathers Of Sound tesz fel. Szolj nyugodtan, ha kell felteszem. -
batanfacudo #11113 Lemon
Reloop Digital Jockey 2-t
Néztem én is, így összegezve az alábbiakat tudom elmondani.
A reloop ugyanúgy a traktor programot használja, bár itt kevesebb a gomb meg csak két csatorna van nem négy, ugyanúgy lehet vele mindent vezérelni, csak sokszor egy gombnak két funkciója van. A második funkciót a shift gombbal lehet aktiválni. Keverni ugyanolyan szépen lehet vele. Hangkártya minőség ugyanaz, mert én a Master Edition-t vettem. A gombok műanyagok nem gumírozottak.
Alapjában véve ami nekem ténylegesen hátrányos itt a reloopnál:
- Négy csatorna helyett kettő van
- Filter funkciót, csak a SHIFT gombot lenyomva tartva a csatorna magas potiját tekergetve lehet használni. És a looop ütemhosszúságának kiválasztása is hasonló.
- És a leginkább hiányzik, hogy nincs ledes jelszint a csatornák mellett.
De jön ki a Reloop Digital Jockey 3 ott már lesz jelszint a csatornáknál. (Igazából látod a programban, de nem olyan jó ott nézegetni)
Kb ennyi -
molni81 #11112 -
#11111 -
#11110 ennek van klippje? ...
-
#11109 batan. milyet vettél? már jóideje agyalok én is egyen... szerintem egy Traktor S4 lesz a megoldás... /igaz addig még némi pénzt félre kell tennem! :D/