21037
a tema adott:)
-
batanfacudo #11387 Ezek engem is érdeklenek...nagyon jó zene mindkettő. a második tommyboy sh 1-en van az utána lévő percussionos zene is jó lenne. -
kox futár #11386 Na végre , köszönöm a többiek nevében is !!
Nekem ez kicsit gyors az előző mixedhez képest , én inkább a Budai-Zsíros féle Arénás muzsikákat zabálom , de a műfajában ez is szupi !
További jó keverést ! -
Mein Kampf #11385 Ezt is keresem, ennek tudom a címét: Selectah Roadrunna – Boomy Bomb (Griff & Boo Dew Doo Mix)
Ha valaki tudna rá valami linket vagy ha meglenne valakinek, szivesen elfogadnám... köszönöm -
Mein Kampf #11384 Hy
Segítene valaki ennek a két zenének a megfejtésében ? Már annyiszor meghallgattam, mert nagyon tetszenek de csak mixben vannak meg, sajnos.
KERESEM 1.
KERESEM 2.
Segítségeteket köszönöm. -
#11383 Sziasztok.
Örömmel vettem észre, hogy a bányában újra megindult az élet.
Kíváncsi lennék mitől állt vissza a "rend", de ha már így alakult, nem bánom, sőt.
Viszont hoztam is nektek valamit, egy mixet, egy tőlem már megszokott minőségben: Real Retro House Classix 2011
A track-ek többségét még a Sterbinszky is játszotta az ESSO-ban, de talán már BEDROCK volt akkoriban, nem tudom.
De miről is beszélek?
Hát erről:
01. Real Retro House Classix - Intro
02. C-Groove Dj - Hypnotiko 3 (MBG Aural Intro)
03. AWeX - It's Our Future (Carl Cox's Ultimate Mix)
04. Emmanuel Top - Turkish Bazar (Original Mix)
05. Sam Mollison - Cry (Dj Gogo Mix)
06. Woody McBride - Basketball Heroes (Dr. J)
07. Tesox - Prophetic Steps (Original Mix)
08. The Pump Panel - To The Sky (Fred & Lenk Remix)
09. Supreme Truth - The Supreme Truth (Blood Mix)
10. Dave Clarke Present Red 3 - The Storm (ProHasca Vocal Club Mix)
11. Dj Misjah & Dj Tim - Access (Dj Horus Access To Next Stage Edit)
12. Drax Ltd II - Amphetamine (Silent Breed Remix)
13. Emmanuel Top - Acid Phase (ProHasca Club Mix)
14. Mellow Trax - Phuture Vibes (Extended Club Mix)
15. Dj Scot Project - U (I Got A Feeling) (FVV Mix)
16. AWeX - Back On Plastic (ProHasca Club Mix)
17. Real Retro House Classix - Outro
A mix még 3 féle formátumban van:
MICROSOFT WAVE SOUND FORMAT = 826 Mb
MPEG LAYER 3 AUDIO FILE (320kbps)= 187 Mb
FREE LOSSLESS AUDIO CODEC FILE = 526 Mb
Ha kell valamelyik az mp3-on kívűl, szóljatok és viszem a bányába.
Jó szórakozást hozzá, remélem tettszik majd... -
#11382 Rob - Arena music mix
Hallgassátok szeretettel! -
Mein Kampf #11381
-
batanfacudo #11380 http://www17.zippyshare.com/v/20122173/file.html -
batanfacudo #11379 keresem 12 egy roolo sister bliss téma. -
mageska #11378 -
rigoletto #11377 Vazze, ezt nem hiszem el. Mi a fasznak linkelgetsz be ilyeneket ide????Mi köze van a topik témájához?? Jóhogynem már szandit meg zámbódzsimit nem linkelgetnek be egyes pihentagyúak... -
mono7806 #11376 Elviekben mindenki csilléjébe visszakerült a kiborult szén, ha mégsem, keressetek... ;) -
molni81 #11375 -
high life #11374 Minden csoda 3 napig tart sztem már ráfért egy ilyen volumenu ellenörzés az ejszakai szorakozoiparra cs nem ilyen áron ás modszerekkel máshogy is meglehetne oldani mint hogy elcsesszenek egy bulit elötte v utána nem közben -
mageska #11373 Tipikus túlbuzgóság a WestBalkán miatt. Eső után köpönyeg szindróma. Magyar mentalitás. Eddig nem érdekelt senkit, most meg mindenki ezen pattog. -
Freezura #11372 Hát ezt el kell mesélnem. Végre egy év után sikerült eljutnom egy igazi jó classic partyra Szombaton Dunaújvárosba. Épp, hogy odaértünk kikértük a szomjoltót, megjelent kb 10 rendőr, 3 tűzoltó, 3 Apehos, 3 Vámos (vagy hogy a francba hívják már őket :-))2 munkaügyis, 2 ÁNTSz-es. Buli megáll (még jó, hogy az elején jöttek, és nem monduk 1-2 órakkor) full ellenőrzés, igazoltatás stb. Tök beszartam, mert a személyimet anyámnál hagytam a táskámban, de úgy látszik szimpatikus voltam a rendőröknek, mert hozzám nem jöttek oda Annak ellenére, hogy ilyen szarul indult a buli, szerencsére nagyon jóra sikerült, nagyon kellett nekem már a kikapcsolódás, és komolyan mondom endorphin szabadult fel a szervezetemben, pedig csak bort ittam. Hétfő van, de még a bal fülem mindig sípol, remélem nem szenvedtem halláskárosodást :-) -
mageska #11371 Feledés ellen:
KERESEM1
KERESEM12 -
mageska #11370 Mononak a pacsit :) -
high life #11369 "Már valahol pászto közelében jártunk a sivatag permén mikor a ......"
[IMG][/IMG]
Ezen ott voltam :D érdemes megnézni a Dj listát nem volt tulspirázva mégis mindig teltház volt. Hmm -
high life #11368 Amint idöm engedi felteszem vhova de legkésöbb szerda estig
atom!! -
Sys32 #11367 Ma este 10-11-ig ismét Mix FM Classics Live!
Érdemes lesz csatlakozni...
BLOG
Tune IN -
Phat Smoker #11366 ...hamár a techno szóba esett, egy-két számomra tetszetős darab a régmúltból:
-
Mein Kampf #11365 hol lesz elérhető ezek a videok life , nagyon várom már !!! :D -
biztoshmunkas #11364 Hi Mindenkinek!
Egy Carl Cox remek : http://www2.zippyshare.com/v/59111779/file.html
Ha tetszik, akkor van még...csak arra várnak, hogy felkerüljenek
üdv: biztoshmunkas -
high life #11363 Most konvetálom a Club Speed videot nagy királyság 97 böl remélem hamar kész lesz -
Mein Kampf #11362 Örömel tapasztaltam hogy helyre álltak a mappáim, ott:D igazán köszönöm mono vagy aki volt :D -
Mein Kampf #11361 Már elkezdtem sys, köszi. -
high life #11360 Olyan régen esett szo egy jo kis technorol pedig abban is vannak ám classicok -
molni81 #11359 Sziasztok
Csináltam 1 mixet ami remélem h elnyeri a tetszéseteket! Igaz nem profi és van benne hiba de remélem h elnyeri a tetszéseteket és örömötöket lelitek benne. Jó hallgatást
http://www6.zippyshare.com/v/66137349/file.html -
high life #11358 Mi az hogy!! Jöhet ezerre
-
mageska #11357 Privit olvass Guriga! -
mageska #11356 Fasza:) Club Acid ! -
mageska #11355 high neked nem kell az új passod? -
guriga30 #11354 sziasztok,most akkor mi van a bányával üzemel vagy már nem fog???Úgy hiányzik....... -
high life #11353 [IMG][/IMG]
link
Találtam régi videocamos felvételeket Club Speedböl és a Bedrockbol mindenképpen megosztom öket nagy flash -
Sys32 #11352 Üdv:
Feltoltam FTP-re a GLOBAL UNDERGROUND PACK 1-38-ig mixeket.
Akit érdekel lehet tölteni! -
high life #11351 És itt a hiányzo 3 part szal igy teljes
Acapella collection
Egészségetekre! -
high life #11350 Na itt volna az Acapella Collection elsö 14 partja az utolso hármat a zippzárra teszem mert a data szarakszik a szinkronizálással addig ezeket szedhetitek aki veszi a fáradságot és letölti komoly acapella gyüjteményhez jut a partok külön külön is tölthetök abc sorrendbe vannak bennük a dolgok a link egy txt fájlt tartalmaz ami tartalmazza a feltett 14 part linkjét kiprobálva müxenek. Jo idötöltést
Acapella collection -
high life #11349 Lemongrass thx az összes tesoxot jövök egyel -
mono7806 #11348 Nagyon komoly, köszönjük! ;)