21037
a tema adott:)
-
mono7806 #11427 Köszönöm :)
A Bedrockosról néhány szót tudsz mondani? Mikor készült, milyen hosszú, megamieszedbejut :) -
high life #11426 Pontositok: 1998 club speed nosztalgia party ez az olyan amilyen bár mindent megprobáltam h élvezhetö legyen dj ultbol lett felvéve
-
mono7806 #11425 Köszi, személy szerint tűkön ülök, nagyon várom őket.
Nem teljesen veszem ki sorodból, 98-ban melyik készült, a Speed vagy a Bedrock? -
high life #11424 A Club Speed-es most megy fel a 98 nosztalgia party a Bedrockost még digizni kell lesz vele melo -
mono7806 #11423 "Találtam régi videocamos felvételeket Club Speedböl és a Bedrockbol mindenképpen megosztom öket nagy flash "
Mikorra várhatóak? Nagyon érdekelne! -
mono7806 #11422 Én nagyon várom a folytatást... -
mono7806 #11421 Sajna nekem sem megy már, az első 4 nincs meg, a többi lejött... -
high life #11420 a txt fájlokat valoban törolték de a collection fent van itt van ujra egy zene mellé csomagolva h ne töröljék
busy child + acapella linkek
a zippzáros linkeket még be kell szereznem -
biztoshmunkas #11419 hát ja, bár a saját véleményem szubjektív .... -
funtom #11418 nekem már azt írja, hogy nem találhatóak a fájlok :( nincs meg ez az acapella collection máshol? -
Mein Kampf #11417 most hallgatom :D biztos hogy lesz benne számodra, KERESEMyx :DDD add át neki is a home alone t , biztos elfog mosolyodni rajata :D -
Mein Kampf #11416 jah és még lesz mellette 3 mix amiket, ugyszintén a figyelmedbe ajánlok mageska!!! -
Mein Kampf #11415 mageska találtam neked valamit :D
(egy embernek készítette, otthon andrew j még 95 elején,afféle home mix)
azért gondoltam, hogy tetszeni fog mert olyan számokat tesz fel ,amiket neked az andrew megfejtett(leftfield - afro ride). még nem osztottam meg eddig sehol , de most beteszem a bányába. -
mono7806 #11414 Köszönjük, nekem nagyon bejövős, szeretem ezeket a zenéket!
Egy tracklistát nem tudnál mellékelni? - nagyon sok számnak nem tudom a címét, de mind ismerem, sokat segítenél. -
mageska #11413 Na jó feladom, nem találom azt a mixes oldalt -
mageska #11412 -
mageska #11411 Gyó lett a séród? :D -
mageska #11410 ühüm: Keresem7 = Sybil - Still A Thrill (Sharp Dtpm Dub) -
biztoshmunkas #11409 mageska
KERESEM7 az megvan már, hogy micsoda? -
deepin #11408 szerintem nem ezt keressük, de azért kiváncsi lennék Vinyl barátom véleményére is, de tényleg ez a bakelit van csak semmi más... -
Mein Kampf #11407 ugyan biztos, dehogy szoltál be, semmi gond, én örülök, hogy segítesz nekem :DDD akkor deepin szerint nem is ezt keressük? :( -
Sütifutár #11406 Prohaszka!!!
K.jó az anyag :-) -
biztoshmunkas #11405 nagy köszi deepin.... ezer hála
Mein nem akartam én beszólni, csak az az igazság, hogy ennek semmi nyomát sem láttam, hogy ez megjelent volna más verzióban....
sajna...
de, ha lesz lehetőségem, hogy letöltsem akkor megy fel a bányába
apropó: most megyek fodrászhoz, de délután mennek fel Carl Cox mixek...meg előkeresem a két Dave angel mix cd-t is, ami ac3 formátumban van -
deepin #11404 hy all, az egyikben tudok segíteni,
Íme: Rhythm Masters - La Cocaina
http://www56.zippyshare.com/v/85448709/file.html
A másik zene amit itt vadászgattok a 3 dubbs in a sleeve Un-Da-Ground, szerintem az nem az lesz, csak az alapja ugyanaz, mert semmilyen remixet nem találtam....
De azért tényleg jó lenne a Kühl-ös verzió!!! -
Mein Kampf #11403 dehogy nem nézzük, le is szedtem csak mint mondtad kár hogy benne van a szöveg, és meg is köszöntem, hogy legalább már a címet tudom ...
#11393 ba írtam mindezt :D
nagyon kellene az ameikbe nem énekelnek :D -
biztoshmunkas #11402 dehát ezt is tettem fel...vagy nem is nézitek a linkeket? -
mageska #11401 Bocsesz de ezt a linkelést meg kell védenem, szerintem nagyon is klasszikus, és nem is olyan rossz szám ez, (főleg úgy hogy ismerem a fél DRAFT-ot személyesen, együtt nőttünk fel) Hozzájuk hasonló magyar együttes nem sok volt akkoriban, még a Liquid Limbs-et tudnám megemlíteni és kifújt. Azért molni81 tényleg nem ilyesmiről szól ez a fórum. -
mageska #11400 -
mageska #11399 -
Mein Kampf #11398 biztos, ezt keressük mindketten:3 Dubbs In A Sleeve - Volume 2
ha valaki találkozna vele vagy meglenne neki, ossza meg velünk. köszönöm
-
Mein Kampf #11397 azért nyultam le mageske , mert már bevált ez a KERESEM linkelés :D -
mageska #11396 Lol azok a ruhák meg sípok :D:D:D Amúgy kibaszott fos hely volt, kicsi és igénytelen. -
mageska #11395 Hejj :D A KERESEM-emet le fogom védetni :D -
Freezura #11394 Jó a mix Prohasca, mind zeneileg, mind technikailag. jó volt egy kicsit pörgősebb BPM-en hallgatni kellemes zenéket. Várjuk a folytatást! -
Mein Kampf #11393 köszi biztos. igen kár, hogy benne van a szöveg, nekem is az kellene ameikben nincs. legalább a címét már tudom :D -
batanfacudo #11392 akinek van facebookja
DJ Budai - Vasdisznó - 1995 -
biztoshmunkas #11391 Szia Mein!
KERESEM1 = 3 dubbs in a sleeve - Un-da-ground
A dolognak egy kis szépséghibája van. Az a verzió ami a Kühl-mixen van abban nincs szöveg. Ami nekem van abban meg van. Ehunn van a linktye:
http://www19.zippyshare.com/v/1905320/file.html
Ha valaki tudja a szöveg nélküli verziót prezentálni, az jó lenne.
Abban tudna valaki segíteni, két számot keresek:
Rhythm Masters - La cocaina (a Fulla flava grooves e.p. chapter one-n van rajta, nameg a Kühl-mixen)
Patrick Lindsey - The phat jive (szerintem ez is a Kühl-mixen van, legalábbis hallás után ...)
üdv: biztoshmunkas -
Mein Kampf #11390 benned bíztam batan :D hogy te lehet tudni fogod. az elsö meg a cool vibes és a sh 2 n is rajta van. -
#11389 A FLAC a bányában, a többi úton... -
#11388 Nagyon szívesen.
Nem kizárt, hogy másik műfajban is "kipróbálom magam"
Nem fenyegetek senkit, de LESZ folytatása