House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De-Fuse – Beyond Language
Swirl - Move Up (Frank De Wulf Remix)
köszönöm
Utoljára szerkesztette: high life, 2019.09.17. 23:09:36
Van valakinek Donna Summer - I Feel Loved - Danny Howells mixből fullos vinyl ripje ami WAV vagy lossless?
köszi
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.09.12. 21:40:56
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
02?
03-Celeda- The underground(addictive trip mix)
04-Suzan Palmer - Show Me (roman selepamov remix)
05-Paperclip People - Throw
06?
07-jark-prongo-shake-it(original mix)
08?
09-4Tune 500 - Dancing in the Dark (original mix) óriási kedvenc a mai napig
10?
11-Roach motel - wild luv
12-The African Dream-All The Same Family
13?
14?
15-Grooveyard-Watch me now
16?????
17?
18-My Friend Sam It's my Pleasure( Fade remix) nem 100%
19-SHANDREW-I-Want-You
20?
21-Giorgio Moroder VS Danny Tenaglia From Here To Eternity
22-Slacker-Scared (The Lonely Traveller)
23-O.T. Quartet - Hold that sucker down
24?
25?
26?
27 tudom de nem ugri be
28-Hardfloor - Mahogany roots (Original version)
Utoljára szerkesztette: high life, 2019.09.10. 02:51:46
bpm
MrVinyl - eladó cd-k
nem ez sajnos a keresett zene ...Space az elöadó de ha ezt igy benyomom a keresöbe sajnos rengeteg a találat még ha szükitem akkor is..
House-Matic pakk
Selected Housework pakk
Sexo-Matic pakk
Andrew J pakk
Enjoy.
100% vinyl live house mix
"join to the heaven" vagy vmi ilyesmi 😄 megvolt mp3 ba de behalt külsö vinyom gigányi zenékkel meg mixekkel többszázezer forint az adatmentés hahaha ,,,még jó hogy egyátalán csinálnak ilyet...😊 egyébként talán dj Feaky-D mixen volt hallható ez a zene itt biztos hogy fel volt töltve az a mix..egyébként tudnátok nekem mixeket is feltölteni mert ugye minden ilyen elveszett club speed mixek stb..egyedül a fortuna mixek maradtak meg mert azok megvannak kazin 😊 valaki vmi ötlet ??
Erre van ötlete valakinek, hogy ki az elkövető?
Garfield balkan beat special mixen nagyon megragadtam ezek a balkan beates sracok jol tolták annno ha valakinek lenne töllük mixe ossza meg legyen szives
Ez egy meglepoen jó zene a 2000 ezres évek elso évtizedébol . hmm
Harry Oli - Laktate