House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inspiration by Mannel - Mixed by MrVinyl - Cue
Jó szórakozást!
Kis kulisszatitok, a mixben szereplő zenéket egy barátom révén kaptam meg, aki magától a szerzőtől szerezte. Szóval anno 2005. nyarán elég egyedinek számított a mix.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Köszi!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Keresek Zsíros és Ricky mixeket. Ha valakinek lenne kérem az ne tartsa magában hanem ossza meg velem kérem szépen!
Köszönöm nektek
Egy kis tempoa mai napra 😊
A kezdés az valóban hasonló mint a Techno House Classic mix, de van itt még HMC - LSD, Green Velvet - Flash, pár Sharp Boys felvétel.
Tényleg elég jó kis mix.
https://www.discogs.com/label/135445-In-Da-House
Előre is köszönöm.
DE, amilyen csattogás van a végéig, az feltornászta a szőröm.
Köszi
Ígérem az év vége felé egy klasszik mix-szel is készülök, valami nagyobb durranás, addig hallgassátok ezt.
Küldöm sok szeretettel.
MrVinyl - Jackin or Jackout
és mind nagyon jó állapotban..listát tudok küldeni annak akit érdekel, egyetlen dolog ,hogy van postaköltség mert külföldön vagyok ,de valamit kitalálunk rá ,hogy jó legyen mindenkinek..
köszi
egy kis home mix ?
akinek tetszik kérem feliratkozni ...2 haverral fogunk ide live mixeket feltölteni (egyikük Rock FM-ként volt is tag sokáig) ,,de amig nincs elegendö subscriber addig nem mehet a youtube live ,szóval igy csak utólag vannak feltéve a videók..
only classics only on vinyls mindenféle
üdv
A bakelitek maradtak meg a digitalis formatum. Kar, hogy ezeket nem lehet mar valahogy utolag legalisan digitalisan megvenni.
Igy utolag sajnalom, hogy elajandekoztam kb az osszes eredeti kazimat egy koltozeskor, szinte mind megvolt a hazaiaktol (Tommyboy,Soneec, Sterby, Budai, stb), de akkor mar evek ota csak porosodtak 😞
De ha mar ittvagyok, akkor egy friss "classic" a ket oreggel 😄
Utoljára szerkesztette: nyogo, 2019.10.06. 18:35:45
Soneec - House Night
Valaki megtudna velem osztani Soneec-HouseNight mixalbumat? (Mar szinte sajnalom, hogy evekkel ezelott megszabadultam a kaziktol es cd-ktol, mert a hdd amire archivaltam mindent, megdoglott 😞 )
Elore is 1000 koszi!
<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: high life, 2019.10.01. 21:32:20
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.09.29. 08:58:20