21112
a tema adott:)
-
-
egy -
kettő -
aha...ja...persze -
nembaj, mast nem is neztem ki beloled:D
gyere valamikor ejjel slskra, meg dani is, lesz ekkis egyeztetnivalonk eheh -
aztat nem ismerjük... :) -
vajt léböl -
vi start the progressiv musiccc site
:DDD
-
nau
vi sztart
dö progresziiiv
ötek
progresziv
ötek
progresziv
...
...
...
...
JO! -
:D
progressive attack az komolysáág. -
anno egy szal modemmel kepes voltam egy zenet 3 ejszakan keresztul szedni, igaz, hogy a megboldogult atalanydijas idokben volt...
ismet regi szep idok eheh -
56k-val szüttyögök. A falunkba' még 1 embernek kell aláírni az ADSLt, aszt majd 1év múlva lesz belőle vmi.. -
nem magyar zenek, nemet. dj crack volt asszem, es mindmaig nagy zenek
ha talalsz valahol, toltsd le oket, pl slsk. nekem megvannak, csak unokatesomnal van a cd meg mindig:/ -
ezeket nem bizt hogy ismerem :( -
ha mar hardtrance
code 19 - es geht los
code 20 - progressive attack
code 22 - tripnotized
mi is volt a 21? -
ja, akkori "magyar hardtrance" :D
akkoriban nagyon futott, mikor is volt? 96? -
Régi szép idők... -
Jah az! Infinity! A L.L.csak a Livin in the H.-ra értettem na. -
egyebkent hasonlokepp ereztem anno, rohadt gagyinak tunt, de megis knezy hangja hallatan a hideg razott eheh -
jaja, egyrol beszelunk...az infinity volt -
Mármint annak ellenére h gagyi volt, meghökkentett elsőre. (Asszem a szövegben Darnyi nyert egy aranyat nekünk!) -
infinity
nem erre gondolsz? -
az biztos a likvid limbs volt?
a zenet ismerem (ha egyre gondolunk)... -
Magyar klasszikus talán csak a Liquid Limbs- Livin' in the House. Volt egy gagyi Olimpiás szám is, de nagyon meglepődtem mikor először megszólalt! :) -
Tetsuo végülis frankon összefoglalta a témát..
nagy nevek azok mind.. -
:D :D :D -
a nagy kavalkadban azert kibogoztam, hogy emmanuel top - tone-rol van szo:)
magyaroknal csak nadsipekat ismerem el igazi klasszikuskent, sajnalom:((
eheh -
Ja és ott van a technoklasszikus török Tarkan! S a Magyarokról se feledkezzünk meg, BabySysters!
::::::::::::::------------------)))))))))))))))) -
És azt ismeritek hogy tc tc tc tc? Na jó csak vicceltem.
Anno nagy kedvencem volt Westbam -a Mr.X &Mr.Yig-. Marushát is hallgattam nem tagadom. Az U96tól csak a Das Bootot! Technotronic meg vmi Qubic44 is új volt eccer. Sven Vaeth is tuti volt, Laurent Garnier , Electrochemie LK, meg a ..vmi-Smile on your Faces(Fruit Loops rmx), Aureal Borealis is (bár ez inkább trance), Orbital is. Meg a detroitiak: Juan, Derrick, Kevin, Flashin, Keith, Aux88, de a legjobb az a Drexciya (néhol electro) imádom! Aztán Jeff Mills (persze Richie is). Az Aciiid-house is szuper (Koxbox, System7, Rob Acid, DJ Mishjah, Hardfloor) Emmanuel Topnak volt 1 száma ami nagy sláger volt ('harang' hangok voltak benne) az 1ik legjobb szám volt, bár nem acid (annyira). Josh Wink-Hájersztétáfkonsüsznessz:) -ami persze nem a drogról szól- :).
A house klasszikusok közül kedvenceim: Eddie Amador, Lerry Leavan, Armando, a francia filerhose SuperDiscount, Cassius a diszkósabb Bob Sinclair, Dmitri from Paris,
a Warpos LFO, I-F, Aphex Twin(ki ne ismerné?) A skandinávok CJ Bollandje, Cari Lekebush-sa is baromi yo &klasszikus. JB3.
Eccer + volt a káposztarock: Kraftwerk, Tangerine Dream... -
neménvoltam #71 meghallgattam hardhouse remixben, naon cool -
Járj utána!!! -
nem is ismerem:((
-
Slam - Lifetimes
-
hazucc:( -
Nincs ilyen...
ez akart lenni
-
miez a kép.nem latom. -