21112
a tema adott:)
  • pureclassic
    DJ Sneak - Signature Sounds Mix Tape - 1997

http://soundcloud.com/r_co/dj-sneak-signature-sounds-mix
  • high life
    Na itt az elsö !!

Acapella Heaven
    cd1
    cd2
    cd3
    cd4

Az acapella collection 3gb elfog tartani egy darbig addig tessék evvel beérni
  • high life
    Srácok ne veszekedjetek!!!

• batanfacudo
    huu basszus ez mi ez nemtom hogy történt, nem is ismerem ezt a zenét

szóval ezt akartam
  • high life
    Acapella Collection vol. 1-5 CD
    Acapella Heaven full

jelen pillben ezeket leltem
  • batanfacudo
    kicsit kései klasszik, de micsoda muzsika :))

• dlajcsi
    Köszi, hogy nézted!
    Meg mindenkinek aki még próbálta. Talán a Speedy J. - Pepper, de valami extra ritka verzióban. Nem tudom. Azért köszi a tippet. Speedy J.-től például a Pullover nekem igazán csak a Celvin Rotane Remix változatban jön be.
    Réges régen ezt a 2 -2 keresett zenét valamilyen válogatás cd-kről vettem fel kazettára, de fogalmam sincs mik lehettek.
    Köszi, mégegyszer.
    Azért ha lesz valami újabb tipp, azt szívesen fogadom.
  • batanfacudo
    kis extraság, a wild westben sokat tolta a sm:)e

bosstune - lets going on
  • mageska
    Uhh már azt hittem megtaláltad nekem a KERESEM 1 et :D Ez a 11 de nagyon köszönöm!
  • batanfacudo
    köszi
    rákerestem az md-xpress music getting strongert még a google se dobja ki semmilyen találatban, info szinten sem. érdekes...
  • mageska
    Azért ugye érzed, hogy nem neked van igazad? A jófejséget meg nem "saját magam hátbaveregetése" miatt írtam hanem azért, mert szerintem ez is ugyanolyan önzetlen segítség mindenkinek, mint ha megmondanál egy előadót és egy számcímet vagy feltöltenél valahova egy számot vagy egy mixet amire más ácsingózik. Én így tudok segíteni, Te úgy. Amúgy esetleg hülyének nézed batanfacudo-t, hogy nem tudja miről beszélünk? Szerinted miért kérdezett rá? Miért nem irányítottad hozzám ha annyira jót akarsz neki?
  • batanfacudo
    Huuh
    Hát valahol úgy érzem ez már az igazi felfejlődés jele itt a fórumon. A classic családban már viták is vannak :D
  • rigoletto
    itt a Crockett's theme eredetije, ez sem volt rossz a maga idejében. Jó kis nyugtatós muzsika. Miami Vice
  • Freezura
    Persze, de majd csak holnap, mert nagyon lassú netem van
  • batanfacudo
    esetleg fel tudnád dobni az
    md-xpress-t
    jaspa jones-t
    lambada-t
    submission woman-t
    ??
  • VinylToy #11247
    Esetleg mondjam el hogy ilyet üzemeltetsz "jófejségből"?
  • VinylToy #11246
    Vagy írjam ki a hozzáférést?
  • mageska
    Ez komolyan mondom hihetetlen. Elpofáztam hogy nem publikus a dolog. Nem egyszer. Azt is MINDENKINEK megírom ha ír privátban, hogy úgy érzem elég felhasználó csüng már rajta, de ha azt látom hogy valaki nem használja akkor majd bejöhet a helyére. Kérdezd csak meg bátran például kpityut. Mivel egy ruppót nem adtál bele az üzemeltetésbe (mint ahogy más se innen, pedig volt aki felajánlotta nekem) kurvára semmilyen jogod nincs belepofázni abba, hogy kinek adok jogot kinek nem. Mivel batanfacudot nem nagyon ismerem, és nem is ajánlotta be senki nálam (mint pl sys32-t) így joggal hittem azt, hogy azok egyike, akik 1 hetes beírkálás után (vagy anélkül) kérnek tőlem hozzáférést. Képzeld ezek rendszeres heti dolgok ám. És miért nem segítettél neki, hogy tőlem kérhet hozzáférést ha akkora nagy cimbid?? Miért nem tartod érte a hátad? Csak lebaszni tudsz, meg megsértődni, mert nem nem írtam Andrew J-nek az érdekedben?
    1. Írtam neki hogy ha van kedve akkor jöjjön ide fórumozni, írtam hogy vannak közöttünk DJ-k is hátha kedve szotyan jön és megfejti a számaidat, számainkat. DE mivel én szigorúan megígértem ,hogy csak 2 számot kérdezek tőle, úgy érzem NEM TEHETEM MEG hogy jaj de rendes vagy akkor még itt van 20 amit mondj meg. Ha jön jön, ha nem nem.
    2. Kb 5 perc egy facebook profilt csinálni ha nincs, és megkérdezheted Te is tőle mint ahogy Én tettem, láttad hogy mennyire jó fej biztos neked is segíteni fog. Bár én most speciel olyan ideg vagyok rád, hogy remélem elküld a picsába.

Teljességgel leszarom, hogy mennyire üres a mappád, vagy hogy egyáltalán van -e. Ha nem használod a bányát hál'isten, akkor majd megkapja a helyedet kpityu. Biztos Te sem fogsz eret vágni magadon, kpityu meg örülni fog.

Tőlem pedig azért nem látsz zenéket fent mert :
    1: Elég szűk az a 3 esztendő 95-96-97 amikor én ezekért a zenékért rajongtam.
    2: Amim van azok mind fent vannak a bányában.

Végezetül én azzal, hogy ezt a dolgot a rendelkezésetekre bocsájtottam teljesen ingyen csak "jófejségből", úgy érzem tettem annyit itt ezért a közösségért mint BÁRKI beleértve TÉGED is. Úgyhogy ahogy a #11235 ben írtad, most csak kussolj.

• batanfacudo
    Respect!!!!

md xpress-t régóta kerestem, mostmár tudom
    köszönöm
  • Freezura
    Csináltam egy mixet amolyan Tommyboy zenei stílusából 97-98 körülről.
    Tracklist:
    1. Tangerine Dream - Livemiles intro
    2. Underground Baseheads - Bit Of Love
    3. Pleasant Chemistry - Sax (Sax Or Snares)
    4. MD X-Press - Tha muzik gettin stronger
    5. Lighthouse Family - High (High Dub
    6. Jaspa Jones & Dj.H.A.N.Z. Present.Decadance - Hot Shuffle
    7. Problem Boy - Self Control(Booming Drum Club)
    8. Georgy Porgy - Amnesia
    9. Schatrax - Giddy Up
    10. Size 9 - I'm Ready
    11. The African Dream - All The Same Family (Awake In Work Dub)
    12. Silvio Ecomo - Overslept
    13. Vinny Vincent & Harry Hash - The Siren
    14. Plastikman - Spastik
    15. Sybill - Still A Thrill (Sharp DTPM Dub)
    16. The Good Man - Give It Up
    17. Jocelyn Enriquez - A Little Bit Of Ecstasy (Sharp Remix)
    18. Sneaker Pimps - Spin Spin Sugar (Armand's rmx)
    19. Latin Thing - Latinos Del Mundo (Wild Fruits Peter's & Lee Mix)
    20. Double 99 - Ripgroove
    21. Nuyorican Soul - Runaway (Remix)
    22. Lambda - New York
    23. Submission women - Beat Their Man (Celvin's Peak rmx)

Link:
    http://www.mediafire.com/?jxvmxzddpsgbb2y

Jó hallgatást!
  • batanfacudo
    lassú víz partot mos.. a futuristic drumandbass érkezik :)
    a bányával az a gond, hogy semmi fogalmam sincs róla eddig csak a nevét hallottam, gondolom valami tárhely ahol fel vannak töltve cuccok és lehet feltölteni, de hogy kihez kell fordulni hogy képbe kerüljek nem tudom.
  • batanfacudo
    az az eredeti tonka - radical noise
  • Mein Kampf
    Amugy mi a gond a bányával? én bármikor betudtam eddig lépni gond nélkül.
  • Mein Kampf
    végre vinyl:D megtaláltad a Rhythm Master - Put Your Hands Up számot?
    thx
  • kpityu79
    Szia mageska.
    A keresem1 az szerintem Dj Tonka - Radical Noise, csak azt nem tudom milyen remixben.
    http://www.youtube.com/watch?v=nTDMgCKb3RI
  • Mein Kampf
    batan a futuristic drum n bass felteszed valahova, most gondoltam rá mikor....
  • batanfacudo
    Na unatkozok, asszem összehozok egy classic mixet az új kontrolleremmel...
  • VinylToy #11235
    Veled semmi bajom, ha mindenkitől csak annyi zenét kaptam volna mint tőled, akkor most kussban lennék.
  • batanfacudo
    de nem tőlem kértél ugye vinyl?

igazából nem vagyok képben hogy kitől kell kérni az elérést, ki az aki menedzseli. Bár zárójelben mondanám hogy a mendés mixekből pl sok tőlem van ott kint az biztos :)
  • VinylToy #11233
    Az én könyvtáramban már nem találsz semmit, és ez sem véletlen.
  • ProHasca
    Akinek van belépési engedélye a bányába, annak saját felhasználó neve és jelszava van.
  • VinylToy #11231
    ÁÁÁÁÁ...dehogy, itt könyörögnek, hogy áruld már el a hozzáférést, észre sem veszed, én is kértem valamit, de nem érdekes.
  • ProHasca
    Engem érdekelnének acapellák, gyűjtöm. Most néztem, (4,62Gb) 1407 db van, de még nem jutottam el odáig, hogy mind megnézzem, biztos van köztük egyforma és olyan is ami nem kell. Tehát még erősen szelektálnom kéne.
    Azért jöhet még ... :) Köszi
  • mageska
    Ez ugye nem nekem szól?
  • batanfacudo
    bánya elérés valaki?
  • VinylToy #11227
    Mindenki segít a másiknak, aha persze...
  • Mein Kampf

• mageska
    Nekem? 95-96-97 esek jöhetnek...
  • high life
    Nem tudom már ki de vki itt a forumon keresett Acapellákat
    albumok kellenek?
  • high life
    Na itt van a zippzáron

my