Új hidrogén reaktort fejlesztettek ki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Olvastam valahol, hogy egy mûhold tervezésénél úgy számoltak, hogy az üzemanyagként használt hidrogénnek mintegy fele egyszerûen kiszivárog az ûrbe a tartályból, ezért az (elméletileg) szükségesnél több üzemanyagot kell vinnie...
Vagy a Föld ebbõl a szempontból zárt rendszer?
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz 😊 Ott van még a Föld belsõ hõje, meg a Hold okozta árapály is.
Amúgy én sem teljesen értem, hogy fogják azt a rengeteg etanolt csak növényekbõl elõállítani, ha az olaj és a földgáz kifogy... A vízet napelemekkel és szélerõmûvekkel tök jól lehetne bontani, csak ne legyen felhõs az ég és fújjon a szél eleget.
persze benne van hogy csökken a föld sebessége és behullunk a napba de legalább megoldodik akkor minden problémánk 😄
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.
God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.
Régen szekeret használtak, utána gõzmozdonyt (szén égetése pl) majd benzin motoros mozdonyt, s most villanymotorosat is.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
ha már pusztitjuk a környezetet legalább pusztitsuk gyorsan
Az biztos amig van kõolaj a földben addig azt foglyák használni.
Ez az eredeti press release: http://www.eurekalert.org/pub_releases/2004-02/uom-nrp020904.php
Itt a hatasfokok, a modszer lenyege durvan, es a vegtermekek leirasa is megtalalhato.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
ugyhogy jobb lenne ha a vizbontásra koncentrálnának