Scandisk alternatíva
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok nelkul nem szokott elojonni, az okot kene megszuntetned, amiert elojon...
Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül hogyan kell letiltani (viszonylag egyszerûbben) a "scandisket" WnXP alatt. Tudom, már nem ez a neve. Úgy szeretném ha a büdös életben nem jönne elõ! Köszi elõre is.
ha van legalább magáncélra ingyenes lemezellenõrzõ progi, nosza, osszátok meg, régóta vadászom ilyenre (érdekes, defrag van, nem is 1).
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
megoldottam a problémát... leírom hátha van másnak is esetleg olyan problemje hogy nem tud törölni egy file-t vagy könyvtárat. Parancssorból: rd /q /s <könyvtár neve> és letörli a píííbe az egész cuccot ami a könyvtáron belül van. De hogy ezt a winfosból miért nem lehetett megtenni azt még mindig nem értem...
próbáld meg csökkentett módban indítnai a gépet, hálózat nélkül...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ja, és nincs megosztva, nem használja egyetlenegy program sem...
Sziasztok!
Nem vág nagyon a témába de hátha van valami ötletetek... van egy rohadt könyvtáram amit egy hibás DVD-rõl másoltam át és nem tudom letörölni sehogy sem... tök üres a könyvtár és nem megy...Ráadásul írásvédett, és még véletlenül sem engedi kitörölni azt az attribútumot. Bele sem lehet lépni, nem lehet semmit se csinálni vele. Gondoltam végigfuttatom a chkdsk-t de az se talált semmi hibát. Próbáltam csökkentett módban is letörölni úgy se ment. Mi az ....... csináljak hogy le tudjam törölni??? Már tiszta ideg vagyok... <#falbav>#falbav>
Nem vág nagyon a témába de hátha van valami ötletetek... van egy rohadt könyvtáram amit egy hibás DVD-rõl másoltam át és nem tudom letörölni sehogy sem... tök üres a könyvtár és nem megy...Ráadásul írásvédett, és még véletlenül sem engedi kitörölni azt az attribútumot. Bele sem lehet lépni, nem lehet semmit se csinálni vele. Gondoltam végigfuttatom a chkdsk-t de az se talált semmi hibát. Próbáltam csökkentett módban is letörölni úgy se ment. Mi az ....... csináljak hogy le tudjam törölni??? Már tiszta ideg vagyok... <#falbav>#falbav>
sehonnan nem tom leszedni :(
mindenhol csak xp-s verziót találok...
mindenhol csak xp-s verziót találok...
félreolvastam, bocs... :)
pontosabban?
Póbáld ki a Perfectdisk v.6-ost, nagyon sirály.
Nálam a Diskeeper defregmentálása után a Perfectdisk 10 percet dolgozott, és volt mit.
Nálam a Diskeeper defregmentálása után a Perfectdisk 10 percet dolgozott, és volt mit.
azért is leállhat, mert fut valami más proggi a háttérben
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
van egy olyan problémám, hogy a windowsos és a dos-os scandisk is megáll egy bizonyos idõ után :(
nem tud valaki egy másik programot, ami ugyanúgy funkcionál, mint ezm de talán nem "fagyna le" nekem
nem tud valaki egy másik programot, ami ugyanúgy funkcionál, mint ezm de talán nem "fagyna le" nekem