149
The O.C.
-
#29 A mai rész kicsit groteszkra sikeredett...
Luke meghúzza Mel anyját, Seth 2x meghúzza Summert (oh yeah) és Ryan nem akar sexet!!!!!
Na a sorozat itt vesztette el hitelét.
Bejön Mel és dugást akar, de Ryan mint vmi leprást lerugdossa magáról...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Mi ez a hülyeség!???
Kihagyni egy dugást bűn egy ilyen csajjal!!!
Pláne ha még a csaj is akarja bazz... -
winnie #28 és a másodiké is. -
#27 tennap volt az 1. rész ismétlése -
#26 Hú bazz, kár hogy kihagytam ezt a részt, ennyi minden történt...Luke-al jött össze a Julie?
Beszarás...mondjuk jó karba van a csaj, de azért mégis csak...
Köcc hogy elmondtátok!
Amúgy ma fél 5 -től leadják az első két részt! Ami cool mert az elsőt pont nem láttam... -
skristof #25 az vót
szal Narancs:
Olivör elvitte Marissa-t vmi hoteljükbe, oszt kiderült, h Natalie a bébisziterre volt a srácnak. loál helyzet. Marissa megtudta => hívta Ryan-t. kiszabadították, happy...
Seth, Summer meg Anna végig együttvoltak, Seth inkább Summerrel volt elfoglalva, szal szakítottak Annával...
Kirsten faterja dobta a nőjét, aki majdnem 'összejött' Marissa volt pasijával, nemtom most hirtelen hogy híjják... az a gyúros arc... :P
nagyjából ennyi
legfontosabb hogy pöcs Oliver nincs többé... remélem :D -
#24 bekattant a tsákó(nem meglepő módon) de sajnos nem lőtték le...
jajj de megrugdostam volna :)
ritka egy idegesítő pöcs gyerek volt .) -
skristof #23 oké...
amugy szoktad nézni??
dejó, nem vok egyedül... :) -
#22 Majd mondd el lécci mi volt benne, mert a mairól le fogok maradni saja... -
skristof #21 ma lessz megint
sztem tök jó kis sorozat
viasat3 20.05 -
skristof #20 Még még még zenék..... -
skristof #19 kicsit felhozom.....
hátha
sztem is kurvajo a sorozat... kezd feljönni a viasat3 a műsoraival
amugy hátha segít vkinek
The O.C. zenék
-
#18 Mi ez?
Combon 2 pattanás?
Seggen 2 pattanás?
Amúgy én nem erre a számra gondoltam, hanem arra ami pont arra részre nyomtak...de ez tetszett! -
#17 !!! (.Y.) !!! -
#16 ZSSSÍÍÍÍRRRR!!!!!!!! -
#15 Divinyls - I Touch Myself
ez az ! -
#14 kösz,remélem megmondják !! -
#13 Írtam a Viasatnak, hátha megmondják de eddig még nem kaptam választ... -
#12 nekem is kéne a promo zene
up!!! -
#11 Nem tudja valaki hogy az a szám mi ami a mostani promó alatt megy?
Rohadtul tetszik ez a zene... -
#10 Nem rossz a film, kegyetlen jó pinák vannak benne...
Ha én ilyen pinákkal lennék körülvéve bazz, egésznap csak kefélnék az fix!
Meghúznám az egész várost! -
#9 nekem is kéne vmi hely ahonnan le lehet szedni.. -
#8 Én tervezem a felvételét, csak szarakodik a TV tuner így nem tudom mikor valósul meg. Nekem is tecc nagyon a sorozat. -
#7 NEm daraboltak semmit. Az egy másfél órás film volt. Ott is az élet nagy értelmét keresték:)) -
#6 Létezne, hogy ugyanaz csak feldarabolták?
Ez ilyen fiatal kis kölykökről szól. Dugás, flörtölés, verekedés, szegénység vagy gazdagság, nagy belátások stb. -
#5 Mhh pedig ez viasaton egy sorozat. -
#4 Ez eredetileg egy film.... The Orange Country a címe... Elég elborúlt. egy íróról szól , hogy hogyan akart kitörni a szörfözésből meg az egyéb baromságokról... Eredetileg egy olyan művészfilm/vígjáték...
Egész jó... -
#3 Esetleg vki nem veszi-e fel...(kis off: mafia sorozatnak a részeit is nem tujátok véletlenül hol találom) Csak ne dc++ mondjatok , mert az olyan lassú mint a tetű vagy megszakítanak. Legjobb lenne egy ftp és nem baj a fizus. -
#2 Megvolt véletlenül töltöttem le....:)))) Azóta se láttam és letöröltem... Fake-nek volt bennt valakinél DC-n vagy Kazaa-n... -
#1 Hi!
Viasat 3 szokot futtni ez a sorozat. Azzér hozztam létre, hogy nem tudjátok-e hol lehetne letölteni a részeket? Most tart az 5. résznél és kimaradtam 3-ból v. 4-ből. Már nem tom.