A narancsvidék

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köcce

football without ultras is nothing

amerikában is csak novemberben fog kezdõdni - adj hozzá, 1-2 hónapot.

(addig is a fox leadott egy specialt, azt már lehet tölteni a netrõl: The OC Special : Obsess Completely (VCD-CRIMSON))
miko gyün az új széria Magyarországra?

Breki33
uccsó rész következik. a season finale
így igaz

Narancs
Ha a 23. rész az új akkor igen, mert azt írja, hogy 22.rész (ism) majd 17:30 23.rész (nincs ott mögött hogy ism!!!)
Szóval akkor nem álltak le, csak új az idõpont, megint...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

folytatják
olvastam narancsvidék rajongoi oldalon, h vasárnap lessz az egyik ismétlés helyett az új rész!!!
szal jövõ héten vasárnap 16.30kor vagy utánna valamikor ~17.30kor (?)

Narancs
Remélem folytatják majd, bár nézettségi adatokat nem tudok, de sztem sokan nézték...

amerikában szeptemberben kezdõdik a 2. évad, itthon lehet, hogy a nyár miatt, de lehet, hogy azért, mert nem érkezett meg pár rész - ezért vana szünet
Random_
27 részrõl tudok és az utolsó amit adtak az a 21. volt.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

shaba23
hmm...télleg nem lesz
Narancs
Narancsvidék OVER?
Már nincs a Viasat mûsorán...
Ez csak azért van mert még Amerikában sincs újabb rész?

Random_
Ja nem valami jó sztori inkább szomorú.
A sorozat mindenesetre jó már egyre jobban várom a következõ részeket.

Amúgy a tvtome.com oldalon fenn van szinte az összes tv-s sorozat ahogy ez is. Itt leírják minden rész eseményeit és a benne lejátszott zenék címeit és elõadóját.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Narancs
pedig én sokat röhögtem rajta...hát lehet hogy nem adtam vissza a történet igazi lényegét...

nem

Narancs
Ja, amúgy baró rész volt persze! Igazából eddig minden rész tetszett amit láttam, ezért nézem a sorozatot!
És Summer szûz!!!
Volt...

Narancs
Hogyne lenne, de egy dugás erejéig simán félreteszem! Külömben meg a régi törvény szerint még 1x utoljára meg kell dugni a csajt mielõtt kidobnád...
Egyik ismerõsöm is alkalmazta a törvényt, méghozzá úgy hogy baszás után leküldte a csajt tejért az ABC-be...
A csaj fölhozta, erre mondta neki hogy adja be neki a kisblakon, csaj meg beadta, erre a srác meg lazán bezárta a kisablakot és beslattyogott a tejjel...
A csajt meg kinthagyta a gangon...
Hát lehet hogy ez most nem vágott ide annyira, de jó story volt nem?

shaba23
Van benned olyan, hogy büszkeség?
nemnem
inkább csak 'érzelemdús'....
mert ugye Ryan nem azért nem szeretkezett Marissaval (nem Mel!😊 mert nem jön be neki, hanem mert nem tudta neki elfelejteni azt, h nem hitt neki. ez érthetõ.
sztem jó kis rész volt!
pláne, h kiderült, h Summer is szûz volt!!! 😊

Narancs
A mai rész kicsit groteszkra sikeredett...
Luke meghúzza Mel anyját, Seth 2x meghúzza Summert (oh yeah) és Ryan nem akar sexet!!!!!
Na a sorozat itt vesztette el hitelét.
Bejön Mel és dugást akar, de Ryan mint vmi leprást lerugdossa magáról...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Mi ez a hülyeség!???
Kihagyni egy dugást bûn egy ilyen csajjal!!!
Pláne ha még a csaj is akarja bazz...

és a másodiké is.
shaba23
tennap volt az 1. rész ismétlése
Narancs
Hú bazz, kár hogy kihagytam ezt a részt, ennyi minden történt...Luke-al jött össze a Julie?
Beszarás...mondjuk jó karba van a csaj, de azért mégis csak...
Köcc hogy elmondtátok!
Amúgy ma fél 5 -tõl leadják az elsõ két részt! Ami cool mert az elsõt pont nem láttam...

az vót
szal Narancs:
Olivör elvitte Marissa-t vmi hoteljükbe, oszt kiderült, h Natalie a bébisziterre volt a srácnak. loál helyzet. Marissa megtudta => hívta Ryan-t. kiszabadították, happy...
Seth, Summer meg Anna végig együttvoltak, Seth inkább Summerrel volt elfoglalva, szal szakítottak Annával...
Kirsten faterja dobta a nõjét, aki majdnem 'összejött' Marissa volt pasijával, nemtom most hirtelen hogy híjják... az a gyúros arc... 😛
nagyjából ennyi
legfontosabb hogy pöcs Oliver nincs többé... remélem 😄

shaba23
bekattant a tsákó(nem meglepõ módon) de sajnos nem lõtték le...
jajj de megrugdostam volna 😊
ritka egy idegesítõ pöcs gyerek volt .)
oké...
amugy szoktad nézni??
dejó, nem vok egyedül... 😊

Narancs
Majd mondd el lécci mi volt benne, mert a mairól le fogok maradni saja...

ma lessz megint
sztem tök jó kis sorozat
viasat3 20.05

kicsit felhozom.....
hátha
sztem is kurvajo a sorozat... kezd feljönni a viasat3 a mûsoraival
amugy hátha segít vkinek

The O.C. zenék

Narancs
Mi ez?
Combon 2 pattanás?
Seggen 2 pattanás?
Amúgy én nem erre a számra gondoltam, hanem arra ami pont arra részre nyomtak...de ez tetszett!

Tombi
!!! (.Y.) !!!

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Narancs
ZSSSÍÍÍÍRRRR!!!!!!!!

Tombi
Divinyls - I Touch Myself

ez az !

Tombi
kösz,remélem megmondják !!

Narancs
Írtam a Viasatnak, hátha megmondják de eddig még nem kaptam választ...

Tombi
nekem is kéne a promo zene
up!!!

Narancs
Nem tudja valaki hogy az a szám mi ami a mostani promó alatt megy?
Rohadtul tetszik ez a zene...

Narancs
Nem rossz a film, kegyetlen jó pinák vannak benne...
Ha én ilyen pinákkal lennék körülvéve bazz, egésznap csak kefélnék az fix!
Meghúznám az egész várost!

DarkHorSe
nekem is kéne vmi hely ahonnan le lehet szedni..

Swedish people are albino monkeys

Random_
Én tervezem a felvételét, csak szarakodik a TV tuner így nem tudom mikor valósul meg. Nekem is tecc nagyon a sorozat.

Bucser
NEm daraboltak semmit. Az egy másfél órás film volt. Ott is az élet nagy értelmét keresték😊)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Adi
Létezne, hogy ugyanaz csak feldarabolták?
Ez ilyen fiatal kis kölykökrõl szól. Dugás, flörtölés, verekedés, szegénység vagy gazdagság, nagy belátások stb.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Mhh pedig ez viasaton egy sorozat.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Bucser
Ez eredetileg egy film.... The Orange Country a címe... Elég elborúlt. egy íróról szól , hogy hogyan akart kitörni a szörfözésbõl meg az egyéb baromságokról... Eredetileg egy olyan mûvészfilm/vígjáték...

Egész jó...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Adi
Esetleg vki nem veszi-e fel...(kis off: mafia sorozatnak a részeit is nem tujátok véletlenül hol találom) Csak ne dc++ mondjatok , mert az olyan lassú mint a tetû vagy megszakítanak. Legjobb lenne egy ftp és nem baj a fizus.

Bucser
Megvolt véletlenül töltöttem le....😊))) Azóta se láttam és letöröltem... Fake-nek volt bennt valakinél DC-n vagy Kazaa-n...

Adi
Hi!
Viasat 3 szokot futtni ez a sorozat. Azzér hozztam létre, hogy nem tudjátok-e hol lehetne letölteni a részeket? Most tart az 5. résznél és kimaradtam 3-ból v. 4-bõl. Már nem tom.

← ElőzőOldal 3 / 3