149
The O.C.
-
#69 Nézi valaki a harmadik évadot? -
winnie #68 azért nincs, mertilyen felirat még nem létezik -
kraven81 #67 Tudnátok mondani linket a 2x20as felirathoz mert a feliratok.hu tükrökön nincs. Thx
-
#66 most néztem a Reunion első részét.
O.C rajongóknak szerintem ez is be fog jönni.
hat barát múltban és jelenben. Hazugságokkal és gyilkosságokkal terhelt kapcsolatban, azonban sosem tudnak igazán szakítani egymással...
első részhez már van felirat -
winnie #65 itthon nemsokára jön a 2. évad - kint most kezdődött a 3. évad - az első epizód angol felirattal már le is tölthető (nemsokára lesz magyar is) -
skristof #64 ööö na most akkor mi van? :)
hol megy és hányadik évad? -
winnie #63 2 napja már megy a 3. évad is. -
Darkboy #62 okt. 16, 2. évad :)) -
skristof #61 onnan csak a feliratokat, sztem :)) -
winnie #60 www.feliratok.hu, gondolom. -
#59 Honnan lehet leszedni a feliratozott részeket? -
#58 Az első résztől adják újra. -
#57 VIASAT3: április 9. Szombat, 14:00 -
winnie #56 amerikában megy a folytatás, majd valamikor nyáron is lesz.
akit érdekel az letölti netről és megnézi angolul a részeket, vagy az első öt 2. évados részt magyar felirattal. a többihez is készülnek a feliratok. -
skristof #55 engem is érdekelne
de semmit enm tudok rola.. igaz TV-t hanyagolom mostanság -
#54 Hell!
Nem tudjátok, lesz akkor folytatás? Vagy konyec? -
skristof #53 nyilván
meg gondolom extrákat is, hisz ugy koser -
ZsirosKenyer #52 ah bazz ez atom jó sorozat!
Még régen láttam a viasaton a bemutatókat de nem izgatott, aztán eltelt egy év és mire elkezdtem nézni kiderült hogy már ismételték az egészet előről, de megszakították vmelyik résznél(hogy miért azt nem tudom, hisz elvileg nézett volt) :(( na majd megszerzem vhogy.. Ki tudja.. Az első évad DVD az összes részt tartalmazza vagy hogy van? -
skristof #51 nekem semmi
HBO-n megy, de nemtom melyik évad... -
#50 mikor leszen újra itthon? Van vmi infótók? -
skristof #49 köcce -
winnie #48 amerikában is csak novemberben fog kezdődni - adj hozzá, 1-2 hónapot.
(addig is a fox leadott egy specialt, azt már lehet tölteni a netről: The OC Special : Obsess Completely (VCD-CRIMSON)) -
skristof #47 miko gyün az új széria Magyarországra? -
#46 -
winnie #45 uccsó rész következik. a season finale -
skristof #44 így igaz -
#43 Ha a 23. rész az új akkor igen, mert azt írja, hogy 22.rész (ism) majd 17:30 23.rész (nincs ott mögött hogy ism!!!)
Szóval akkor nem álltak le, csak új az időpont, megint... -
skristof #42 folytatják
olvastam narancsvidék rajongoi oldalon, h vasárnap lessz az egyik ismétlés helyett az új rész!!!
szal jövő héten vasárnap 16.30kor vagy utánna valamikor ~17.30kor (?) -
#41 Remélem folytatják majd, bár nézettségi adatokat nem tudok, de sztem sokan nézték... -
winnie #40 amerikában szeptemberben kezdődik a 2. évad, itthon lehet, hogy a nyár miatt, de lehet, hogy azért, mert nem érkezett meg pár rész - ezért vana szünet -
#39 27 részről tudok és az utolsó amit adtak az a 21. volt. -
#38 hmm...télleg nem lesz -
#37 Narancsvidék OVER?
Már nincs a Viasat műsorán...
Ez csak azért van mert még Amerikában sincs újabb rész? -
#36 Ja nem valami jó sztori inkább szomorú.
A sorozat mindenesetre jó már egyre jobban várom a következő részeket.
Amúgy a tvtome.com oldalon fenn van szinte az összes tv-s sorozat ahogy ez is. Itt leírják minden rész eseményeit és a benne lejátszott zenék címeit és előadóját. -
#35 pedig én sokat röhögtem rajta...hát lehet hogy nem adtam vissza a történet igazi lényegét... -
skristof #34 nem -
#33 Ja, amúgy baró rész volt persze! Igazából eddig minden rész tetszett amit láttam, ezért nézem a sorozatot!
És Summer szűz!!!
Volt... -
#32 Hogyne lenne, de egy dugás erejéig simán félreteszem! Külömben meg a régi törvény szerint még 1x utoljára meg kell dugni a csajt mielőtt kidobnád...
Egyik ismerősöm is alkalmazta a törvényt, méghozzá úgy hogy baszás után leküldte a csajt tejért az ABC-be...
A csaj fölhozta, erre mondta neki hogy adja be neki a kisblakon, csaj meg beadta, erre a srác meg lazán bezárta a kisablakot és beslattyogott a tejjel...
A csajt meg kinthagyta a gangon...
Hát lehet hogy ez most nem vágott ide annyira, de jó story volt nem?
-
#31 Van benned olyan, hogy büszkeség? -
skristof #30 nemnem
inkább csak 'érzelemdús'....
mert ugye Ryan nem azért nem szeretkezett Marissaval (nem Mel!:) mert nem jön be neki, hanem mert nem tudta neki elfelejteni azt, h nem hitt neki. ez érthető.
sztem jó kis rész volt!
pláne, h kiderült, h Summer is szűz volt!!! :)