A narancsvidék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
(addig is a fox leadott egy specialt, azt már lehet tölteni a netrõl: The OC Special : Obsess Completely (VCD-CRIMSON))
Szóval akkor nem álltak le, csak új az idõpont, megint...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
olvastam narancsvidék rajongoi oldalon, h vasárnap lessz az egyik ismétlés helyett az új rész!!!
szal jövõ héten vasárnap 16.30kor vagy utánna valamikor ~17.30kor (?)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Már nincs a Viasat mûsorán...
Ez csak azért van mert még Amerikában sincs újabb rész?
A sorozat mindenesetre jó már egyre jobban várom a következõ részeket.
Amúgy a tvtome.com oldalon fenn van szinte az összes tv-s sorozat ahogy ez is. Itt leírják minden rész eseményeit és a benne lejátszott zenék címeit és elõadóját.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
És Summer szûz!!!
Volt...
Egyik ismerõsöm is alkalmazta a törvényt, méghozzá úgy hogy baszás után leküldte a csajt tejért az ABC-be...
A csaj fölhozta, erre mondta neki hogy adja be neki a kisblakon, csaj meg beadta, erre a srác meg lazán bezárta a kisablakot és beslattyogott a tejjel...
A csajt meg kinthagyta a gangon...
Hát lehet hogy ez most nem vágott ide annyira, de jó story volt nem?
inkább csak 'érzelemdús'....
mert ugye Ryan nem azért nem szeretkezett Marissaval (nem Mel!😊 mert nem jön be neki, hanem mert nem tudta neki elfelejteni azt, h nem hitt neki. ez érthetõ.
sztem jó kis rész volt!
pláne, h kiderült, h Summer is szûz volt!!! 😊
Luke meghúzza Mel anyját, Seth 2x meghúzza Summert (oh yeah) és Ryan nem akar sexet!!!!!
Na a sorozat itt vesztette el hitelét.
Bejön Mel és dugást akar, de Ryan mint vmi leprást lerugdossa magáról...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Mi ez a hülyeség!???
Kihagyni egy dugást bûn egy ilyen csajjal!!!
Pláne ha még a csaj is akarja bazz...

Beszarás...mondjuk jó karba van a csaj, de azért mégis csak...
Köcc hogy elmondtátok!
Amúgy ma fél 5 -tõl leadják az elsõ két részt! Ami cool mert az elsõt pont nem láttam...
szal Narancs:
Olivör elvitte Marissa-t vmi hoteljükbe, oszt kiderült, h Natalie a bébisziterre volt a srácnak. loál helyzet. Marissa megtudta => hívta Ryan-t. kiszabadították, happy...
Seth, Summer meg Anna végig együttvoltak, Seth inkább Summerrel volt elfoglalva, szal szakítottak Annával...
Kirsten faterja dobta a nõjét, aki majdnem 'összejött' Marissa volt pasijával, nemtom most hirtelen hogy híjják... az a gyúros arc... 😛
nagyjából ennyi
legfontosabb hogy pöcs Oliver nincs többé... remélem 😄
jajj de megrugdostam volna 😊
ritka egy idegesítõ pöcs gyerek volt .)
amugy szoktad nézni??
dejó, nem vok egyedül... 😊

sztem tök jó kis sorozat
viasat3 20.05
hátha
sztem is kurvajo a sorozat... kezd feljönni a viasat3 a mûsoraival
amugy hátha segít vkinek
The O.C. zenék
Combon 2 pattanás?
Seggen 2 pattanás?
Amúgy én nem erre a számra gondoltam, hanem arra ami pont arra részre nyomtak...de ez tetszett!
ez az !
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
up!!!
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Rohadtul tetszik ez a zene...
Ha én ilyen pinákkal lennék körülvéve bazz, egésznap csak kefélnék az fix!
Meghúznám az egész várost!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ez ilyen fiatal kis kölykökrõl szól. Dugás, flörtölés, verekedés, szegénység vagy gazdagság, nagy belátások stb.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Egész jó...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Viasat 3 szokot futtni ez a sorozat. Azzér hozztam létre, hogy nem tudjátok-e hol lehetne letölteni a részeket? Most tart az 5. résznél és kimaradtam 3-ból v. 4-bõl. Már nem tom.