149
The O.C.
  • Roll
    Szinkron alapján gépelik, anno én is csináltam egyet, mert az a rész hiányzott nekik. Vincent foglalkozik vele a Winnie által említett helyen, nála érdeklődj.
  • winnie
    nyilván nincs felirata, mert mondjuk a szinkeset szedte le vagy tud angolul. csak úgy cisnálni meg nem fog senki feliratot. ha cisnál, akkor viszont megosztja másokkal.
  • Tyberius06
    Na ja, nekem pont az a bizonyos kilenc rész kéne ami az első szezonból hiányzik, de egyébként jól megnéztem, és a másodikhoz van, de az előből hiányzik jó pár felirat (14,16,17,19,20,21,22,24,25,26,27) mert ezekhez nincs magyar felirat. Egyébként gondolom én, ha valakinek van narancsvidéke letöltve, akkor vélhetőleg van hozzá felirata is és ha mindezt kiírta mondjuk dvd-re, vagy fenn van a gépén, akkor megköszönném ha elküldené az első szezon feliratait.
    Köszi a segítséget.
  • winnie
    a feliratokhu-n az eddig elkészült 71 részből 62-höz van felirat. keresd jobban.

ami meg ott nincs, az nyilván nincs is, mert nem lenne sok értelme dugdosni.
  • Tyberius06
    Hali!

Valakinek van Narancsvidék 1. és 2. szezonjához magyar felirata? Akinek esetleg van az elküldené nekem a [email protected] címre.
    Tudom, hogy a feliratok.hu-n van valamennyi, de közel sem az összes és az első szezonhoz nagy szükségem lenne rá.

Előre is köszi!

Tyberius
  • Gorvik #104
    Én se
  • Narancs
    zsír
  • Narancs
    Akkora fan azért nem vagyok
  • Gorvik #101
    Mért nem szeded le torrentről az eddig megjelent részeket? Én már 3 évad 19-dik részénél tartok...
    Nagy részükhöz már felirat is van.
  • winnie
    nyilván ősszel
  • Narancs
    Ma volt az uccsó rész, jövő héten újrakezdik az évadot. Lehet már tudni, mikor veszi át a Viasat a következő évadot?
  • Mincsi
    Kirstenből mekkora alkoholista lett:))) Na, megértem...
    Szerintetek mi lesz a testvérekkel??
  • Mincsi
    kössz!!!

kár, h kihagytam...az elejét még láttam, de nem sokat...

még 1x thx!
  • Cho
    Nagyon jó volt a legutóbbi rész.
  • skristof
    huh ez tényleg jó lehetett...

ja és zsiroskenyér: igyál egy sört :)
  • ZsirosKenyer
    pedig egész "izgi" rész volt.
    nevek nem mindig jutnak eszembe, de itt a sztori röviden és naturalista előadásban (bocs a stílusért, de egész nap hivatalos cég-ügyeket intéztem és elegem van a jómodorból):

Sandy felesége a Narancsvidék magazin ügyeit intézte mikor az az új csávó(akit a cég küldött és az előző részben borozgattak a csajjal) bejenlentette hogy new yorkba megy mert kapott vmi fain állást. Sandy felesége elszomorodott és megbeszéltek egy utolsó vacsit együtt, ahol ittak nem is keveset, és elcsattant egy csók. Ezután a csávó rögtön le is lépett, sandy felesége pedig elkezdett inni töményet nagy mennyiségben (gondolom a következő részben ki is fog ütődni..kórház stb bla bla).
    Telefonált Sandy anyja (seth nagymamája) hogy ismét férjhez megy. Erre sandy,rian,és seth miami-ba mentek meglesni az új férjet, ahol seth-et beszervezte egy ismeretlen gáré egy "tejszínhabos" versenyre, ahol a csajról kellet lenyalni az édes habot.. Persze az MTV spring break különkiadása lenyomta a tévében, summer pedig pont azt nézte, miközben a képregényes arccal vacsorázott (akivel korábban járt), és summer meglátva seth-et ahogy az ismeretlen szőke csaj szájából épp egy cseresznyét nyaldos kifele, rögtön le is kapta a srácot. Sandy ezidő alatt találkozott a muterja új leendő férjével akinek finoman szólva arra utalt hogy sokan a pénzéért akarnak hozzámenni az öreg szatyorhoz. Erre persze a tag beparázott és lelécelt, a nagyit pedig egy telefonnal lerázta, így az be is rágott a fiára de rendesen..Eközben Marissa megígérte Rian-nek hogy vigyáz a bratyójára, így egyik este Rian nője meg a tesója jól bebasztak, kimentek a partra sétálni, de a bátyó ezt félreértette, és mivel jól be volt kólázva, a szer hatása miatt nekiesett megerőszakolni Marissát, aki aztán le tudott lépni időben... vége.
  • skristof
    énsem láttam sajnos
  • Mincsi
    jah, nem fulladt meg..

mesélje el vki a legutóbbi részt, nem láttam és nem is tudtam felvenni..
    thx
  • skristof
    nem is fulladt meg :)

a legutóbbi rész végén pl elszórakoztatta a bátyust.. :D
  • Mincsi
    De azt nem lehetett tudni, h az kis csaj megfullad a medencében....
    De igazad van,mostanában az....

• skristof
    kár h nagyon kiszámítható lett...
  • Mincsi
    Ja, nem volt rossz
    Volt benne egy kis fölösleges, de jó volt...

• skristof
    mai rész faszaaa volt, belenéztem újra ellkezdem nézni :)
  • Lesli16
    Hello!

Valaki nem tudná megmondani, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket, magyar szinkronnal, és ha lehetséges igynen és nem torrenttel.
    Előre is köszi.
  • Mincsi
    Látom vki nagyon követi a sorozatot...
    Azt bírom benne, h megpróbálják azt a "valós" tényt mutatni, h a gazdag élet nem is olyan könnyű...bár...

Nah, mindegy, legalább is nekem is tetszik...
  • Narancs
    Ahh srácok ez a Melissa kurvajó nő, most nézem, hogy sosem hord mecsit. Az előbb is majdnem kibuggyant a melle.
  • blackgamer
    Magyarul mikor jön ki dvd-n?
    Nincs valami várható időpont?
  • winnie
    wtf? senki?
  • ZsirosKenyer
    amúgy azt nem értem mi a szarért nem tudják mostanában legalább egyszer ismételni a filmeket/sorozatokat. Ez a 90-es években teljesen alap dolog volt. Jó, persze akkor még alig futott 1-2 sorozat, és nem volt mivel kitölteni a maradék műsoridőt, de akkor is... A hétköznap-késő esti időpont pl teljesen jó lenne erre, csak egyszer ki kéne hagyni a Latin szeretők c. sorozatot, és máris lenne hely. Azért az O.C. több pénzébe került a csatornának mint a Magnum vagy a Kojak első szériája, amik anno nagy szórakozást nyújtottak, de ma már...hát értitek, mégiscsak 80-as évek, ráadásul annak is az eleje.
  • winnie
    feliratosan nyilván letölthető, de szinkron érdekelne:)
  • skristof
    szólj ha találtál valahol megfelelő stuff-ot torrenten, me akko megsasolom énis :)
  • ZsirosKenyer
    áh.. srácok tessék komolyabban venni a dolgokat, gyerünk torrentre gyorsan. :)
  • skristof
    fasza :D
    mind1, arrol is meg a mairól is lekéstem..
  • winnie
    megint elfelejtettem.
  • ZsirosKenyer
    illetve már múlt héttől :P
  • skristof
    Mától minden vasárnap 14.40-kor a Viasat3-on új epizódok!
  • Gorvik #73
    A negyedik részhez van, a harmadikhoz nem találok.
    Ha nagyon érdekel, itt nézz utána
  • kraven81
    készül felirat a 3x03, 3x04hez?
  • Gorvik #71
    ok :C
  • kraven81
    ja