A narancsvidék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
Ma volt az uccsó rész, jövõ héten újrakezdik az évadot. Lehet már tudni, mikor veszi át a Viasat a következõ évadot?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Mincsi
Kirstenbõl mekkora alkoholista lett😊)) Na, megértem...
Szerintetek mi lesz a testvérekkel??

Rush!

Mincsi
kössz!!!

kár, h kihagytam...az elejét még láttam, de nem sokat...

még 1x thx!

Rush!

Nagyon jó volt a legutóbbi rész.

Nagy Andreának hívnak. Ha meg szeretnétek ismerni, írjatok kakartok ismerni, írjatok privátot.

huh ez tényleg jó lehetett...

ja és zsiroskenyér: igyál egy sört 😊

football without ultras is nothing

pedig egész "izgi" rész volt.
nevek nem mindig jutnak eszembe, de itt a sztori röviden és naturalista elõadásban (bocs a stílusért, de egész nap hivatalos cég-ügyeket intéztem és elegem van a jómodorból):

Sandy felesége a Narancsvidék magazin ügyeit intézte mikor az az új csávó(akit a cég küldött és az elõzõ részben borozgattak a csajjal) bejenlentette hogy new yorkba megy mert kapott vmi fain állást. Sandy felesége elszomorodott és megbeszéltek egy utolsó vacsit együtt, ahol ittak nem is keveset, és elcsattant egy csók. Ezután a csávó rögtön le is lépett, sandy felesége pedig elkezdett inni töményet nagy mennyiségben (gondolom a következõ részben ki is fog ütõdni..kórház stb bla bla).
Telefonált Sandy anyja (seth nagymamája) hogy ismét férjhez megy. Erre sandy,rian,és seth miami-ba mentek meglesni az új férjet, ahol seth-et beszervezte egy ismeretlen gáré egy "tejszínhabos" versenyre, ahol a csajról kellet lenyalni az édes habot.. Persze az MTV spring break különkiadása lenyomta a tévében, summer pedig pont azt nézte, miközben a képregényes arccal vacsorázott (akivel korábban járt), és summer meglátva seth-et ahogy az ismeretlen szõke csaj szájából épp egy cseresznyét nyaldos kifele, rögtön le is kapta a srácot. Sandy ezidõ alatt találkozott a muterja új leendõ férjével akinek finoman szólva arra utalt hogy sokan a pénzéért akarnak hozzámenni az öreg szatyorhoz. Erre persze a tag beparázott és lelécelt, a nagyit pedig egy telefonnal lerázta, így az be is rágott a fiára de rendesen..Eközben Marissa megígérte Rian-nek hogy vigyáz a bratyójára, így egyik este Rian nõje meg a tesója jól bebasztak, kimentek a partra sétálni, de a bátyó ezt félreértette, és mivel jól be volt kólázva, a szer hatása miatt nekiesett megerõszakolni Marissát, aki aztán le tudott lépni idõben... vége.

énsem láttam sajnos

Mincsi
jah, nem fulladt meg..

mesélje el vki a legutóbbi részt, nem láttam és nem is tudtam felvenni..
thx

Rush!

nem is fulladt meg 😊

a legutóbbi rész végén pl elszórakoztatta a bátyust.. 😄

Mincsi
De azt nem lehetett tudni, h az kis csaj megfullad a medencében....
De igazad van,mostanában az....

Rush!

kár h nagyon kiszámítható lett...

Mincsi
Ja, nem volt rossz
Volt benne egy kis fölösleges, de jó volt...

Rush!

mai rész faszaaa volt, belenéztem újra ellkezdem nézni 😊

Hello!

Valaki nem tudná megmondani, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket, magyar szinkronnal, és ha lehetséges igynen és nem torrenttel.
Elõre is köszi.

Mincsi
Látom vki nagyon követi a sorozatot...
Azt bírom benne, h megpróbálják azt a "valós" tényt mutatni, h a gazdag élet nem is olyan könnyû...bár...

Nah, mindegy, legalább is nekem is tetszik...

Rush!

Narancs
Ahh srácok ez a Melissa kurvajó nõ, most nézem, hogy sosem hord mecsit. Az elõbb is majdnem kibuggyant a melle. <#wow1><#finom>

Magyarul mikor jön ki dvd-n?
Nincs valami várható idõpont?

wtf? senki?
amúgy azt nem értem mi a szarért nem tudják mostanában legalább egyszer ismételni a filmeket/sorozatokat. Ez a 90-es években teljesen alap dolog volt. Jó, persze akkor még alig futott 1-2 sorozat, és nem volt mivel kitölteni a maradék mûsoridõt, de akkor is... A hétköznap-késõ esti idõpont pl teljesen jó lenne erre, csak egyszer ki kéne hagyni a Latin szeretõk c. sorozatot, és máris lenne hely. Azért az O.C. több pénzébe került a csatornának mint a Magnum vagy a Kojak elsõ szériája, amik anno nagy szórakozást nyújtottak, de ma már...hát értitek, mégiscsak 80-as évek, ráadásul annak is az eleje.

feliratosan nyilván letölthetõ, de szinkron érdekelne😊
szólj ha találtál valahol megfelelõ stuff-ot torrenten, me akko megsasolom énis 😊

áh.. srácok tessék komolyabban venni a dolgokat, gyerünk torrentre gyorsan. 😊

fasza 😄
mind1, arrol is meg a mairól is lekéstem..

megint elfelejtettem.
illetve már múlt héttõl 😛

Mától minden vasárnap 14.40-kor a Viasat3-on új epizódok!

Gorvik
A negyedik részhez van, a harmadikhoz nem találok.
Ha nagyon érdekel, itt nézz utána

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

készül felirat a 3x03, 3x04hez?
Gorvik
ok :C

ja
Gorvik
Nézi valaki a harmadik évadot?

azért nincs, mertilyen felirat még nem létezik
Tudnátok mondani linket a 2x20as felirathoz mert a feliratok.hu tükrökön nincs. Thx
Montanosz
most néztem a Reunion elsõ részét.
O.C rajongóknak szerintem ez is be fog jönni.
hat barát múltban és jelenben. Hazugságokkal és gyilkosságokkal terhelt kapcsolatban, azonban sosem tudnak igazán szakítani egymással...
elsõ részhez már van felirat

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

itthon nemsokára jön a 2. évad - kint most kezdõdött a 3. évad - az elsõ epizód angol felirattal már le is tölthetõ (nemsokára lesz magyar is)
ööö na most akkor mi van? 😊
hol megy és hányadik évad?

2 napja már megy a 3. évad is.
okt. 16, 2. évad 😊)

onnan csak a feliratokat, sztem 😊)

www.feliratok.hu, gondolom.
Narancs
Honnan lehet leszedni a feliratozott részeket?

Random_
Az elsõ résztõl adják újra.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
VIASAT3: április 9. Szombat, 14:00

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

amerikában megy a folytatás, majd valamikor nyáron is lesz.

akit érdekel az letölti netrõl és megnézi angolul a részeket, vagy az elsõ öt 2. évados részt magyar felirattal. a többihez is készülnek a feliratok.
engem is érdekelne
de semmit enm tudok rola.. igaz TV-t hanyagolom mostanság

Narancs
Hell!
Nem tudjátok, lesz akkor folytatás? Vagy konyec?

nyilván
meg gondolom extrákat is, hisz ugy koser

ah bazz ez atom jó sorozat!
Még régen láttam a viasaton a bemutatókat de nem izgatott, aztán eltelt egy év és mire elkezdtem nézni kiderült hogy már ismételték az egészet elõrõl, de megszakították vmelyik résznél(hogy miért azt nem tudom, hisz elvileg nézett volt) 😞( na majd megszerzem vhogy.. Ki tudja.. Az elsõ évad DVD az összes részt tartalmazza vagy hogy van?

nekem semmi
HBO-n megy, de nemtom melyik évad...

Narancs
mikor leszen újra itthon? Van vmi infótók?