A narancsvidék

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1000 köszönet

Finley Quaye And William Orbit - Dice

azt tudja valaki hogy az itt található http://video.viasat3.hu/page/a_narancsvidek-4_evad narancsvidék trailer végén milyen zene megy?

elég jól bírta

football without ultras is nothing

AtiRadish
Bizony-bizony, 4 ev utan vegleg lemegy a nap Narancsvideken :(

ma este lesz az utsó rész (FOX channel)

AtiRadish
Ryan nyilvan Taylor oldalan fogja megtalalni a boldogsagot.

"A sorozat készítõje Josh Schwartz elmondta, hogy ez a legjobb alkalamom, hogy pontot tegyenek a történet végére, és szerinte a negyedik évad volt a legjobb szezon számára, így egy méltó befejezést érdemel a sorozat."

Egyelõre ennyi az info. Valószínûleg Ryan végleg megtalálja a boldogságot, Summer és Seth együttmaradnak, Julie is talál magának vkit, és happy end. Ez nem spoiler csak egy tipp.

AtiRadish
Lesz normalis lezarasa a tortenetnek a 4. evad vegen??
Remelem igen!!

Van benne valami, néhány rész tényleg elég laposra sikeredett és már kicsit sok volt a szerelmi szálakban a kinlódás. De azért mindig szomorú ha egy általad kedvelt sorozat véget ér. Azért még a 4. évadot mindenképpen megnézem.

Trisztin
egyet kell,hogy értsek veled... már ami a szenvedõ szerelmi kapcsolatot illeti ... nekem a 3. évad nem igazán jött be... sõõõtt...
- Az elsõ évad szerintem igazán jóra sikeredett
- A második évad eleje is kicsit szenvedõs volt,de a végére nagyon is élvezhetõ lett,bár volt benne néhány lehetetlen esemény
- Igazán jóra sikeredett eddig ez a 4. évad is bár feliratok hiányában kicsit el vagyok maradva ...

ÉN hûségesen nézem,amikor van rá idõm...

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Sokan mondják hogy a 3. évad utolsó részében történt bizonyos esemény miatt. Aztán vki azt mondja h ez csak javított a nézettségen. Persze lényegében a 2. évad után folyamatosan csökkent a nézõszám, ez köszönhetõ a kicsit ellaposodott történetnek is. Ez részben az írók hibája szerintem, több kalandot, történést kellett volna vinni a sorozatba. Ehelyett szenvedõ szerelmi kapcsolatokat kaptunk, a 3. évad is jórészt errõl szólt, persze mint midnen sorozatban az utolsó 5-6 résznél jól belehúztak de az elején kevés volt az izgalom.

Hát nagyon de nagyon sajnálom, nekem hiányozni fog, a kedvenc sorozataim között volt. Az biztos hogy a 4. évadot mindenképpen megnézem, vagy így vagy úgy. Egyébként szerintetek mért csökkent le ennyire a nézettsége? Ti is így vagytok vele, hogy hanyagoltátok vagy azért nézitek?

hát sajnos bekövetkezett:

RIP THE O.C. (2003-2007)

"Utoljára megy le a nap a Narancsvidéken feburár 22-én, ugyanis immár hivatalos, hogy a sorozat véget ér feburár 22-én Amerikában. Mától 8 vadonatúj epizódot ad a FOX csatorna a sorozatból egészen a feburári sorozatfináléig. A sorozat 2003 augusztásban robbant be a köztudatba, Ryan Atwood és társai nézõk millióit ültették le a képernyõk elé, azonban midnen jó véget ér egyszer, a nézõszám rohamosan csökkent a négy év alatt. A sorozat készítõje Josh Schwartz elmondta, hogy ez a legjobb alkalamom, hogy pontot tegyenek a történet végére, és szerinte a negyedik évad volt a legjobb szezon számára, így egy méltó befejezést érdemel a sorozat: " Néhány embernek, valamikor jelentett valamit a sorozat és ezért nagyon hálásak vagyunk" -nyilatkozta Josh.
"

Azért mert nem csak az amerikai, hanem a magyar nézettség is alulteljesít, úgyhogy itthon valszeg már nem is lesz 4. évad.

nemtudom magyarhonba hányadik évad megy, de 4. évad már rövidebb, mert amerikában nagyon leesett a nézettsége.

football without ultras is nothing

Helló! nézitek, néztétek a Viasatot? mi van most hogy ilyen gyorsan adják le a részeket? egyébként örülök neki csak nem értem.

na, végignéztem a 3. évadot.
Annak ellenére hogy már tudtam a végét nagyon élveztem és igazán megrázó lett az utsó rész is. Megszerettem a szereplõket nagyon, sajnálom hogy vége az egésznek, holnap még letöltöm a 4. évad premierjét de tartok tõle hogy így ez a sorozat már nem lesz a régi. (Most nem spoiilerezek aki látta végig az úgyis tudja hogy mirõl beszélek) Ezt egyébként a gyenge nézettségi adatok - valamint a tény hogy csak 16 részt rendelt a csatorna - is alátámasztják <#rinya>

No mindegy, a lényeg hogy a kedvenc sorozataim közé tartozott ez a 3 évad, mindenkinek csak azt tudom ajánlani hogy szarjon a viasatra és töltse le mert érdemes!

Trisztin
azon már túl vagyok :) mármint a letöltésen...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

na, mivel most november 2-án lesz az egyébként csak 16 részbõl álló 4. évad premierje, valamint a korai sötét és hideg inkább arra ösztönöz hogy itthon a meleg szobában töltsem az estéimet, úgy döntöttem hogy szarok a viasatra és letöltöm az egész 3. évadot..
Már a 15. résznél tartok és egyre jobban a szívemhez nõnek a karakterek :) Általában nem szeretem ezeket az érzelgõs tinifilmeket, de az O.C. valamiért mégiscsak megfogott.

Töltsétek le ti is hogy legyen mirõl beszélni :)

Igen én szerintem is így csinálják, (nekem CSI) csak sajna most a szinkron finoman szólva is használhatatlan. kár hogy nem ismétlik meg a részeket mint ahogy a CSI LV-t még ha éjszaka is.<#shakehead>

Trisztin
ha jól gondolom,akkor az egy külföldi csatornán felvett hdtv,majd a viasatról felvett hangot rárakják... nekem Lostom van így...

de persze lehet,hogy tévedek

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

szinkronos hdtv? még nem is találkoztam ilyennel. Merre nézed?

szinkronos hdtv-t letölteni és megnézni. ennyi.
nálam is szar volt, sõt belõttem a dvd recordert hogy vegye fel, de a rossz jel miatt leállította magát...

úgyhogy most tölthetem le..

Mint állat, nézhetetlen volt. Te milyen szolgáltatónál vagy?

Mincsi
nektek is szarakodott a viasat az elején??

Rush!

Hát igen, irígységgel tölt el engem is mikor látom mi megy ott!

Tényleg jó volt. A nyár alatt már hiányoztak az arcok. A drámai történések ellenére viszont a felvételeket nézve kicsit elszomorodtam itt a hûvös 35 négyzetméteres garzonban, messze a tengertõl. <#rinya>

Trisztin
jó lesz... hidd el nekem :))

De jó, remélem jó rész lesz!

Ma 13.30-kor ne felejtsetek el a Viasatra kapcsolni!<#circling>

Mincsi
Ja, vagy úgy....

Rush!

Hát megértem hogy nem lehet mindig csak jó sorozatot adni de ezek a Kardok.., Conan meg Robin Hood szerintem nem hiányoztak a Visatra! <#wilting><#bdead>

Mincsi
Ja, tök jó volt...szinte majdnem elfelejtettem hogy hogy volt vége..
csak azt nem értem,h szept. 3.-áig még van egy vasárnap...mit adnak le akkor?

Rush!

köszi az infot, király lesz =)

Aha, szeptember 3.-ától!

viasat?

Jó volt újra végignézni a részeket. Már nagyon várom a 3. évadot és már csak két hét!!!<#taps>

Szinkron alapján gépelik, anno én is csináltam egyet, mert az a rész hiányzott nekik. Vincent foglalkozik vele a Winnie által említett helyen, nála érdeklõdj.

nyilván nincs felirata, mert mondjuk a szinkeset szedte le vagy tud angolul. csak úgy cisnálni meg nem fog senki feliratot. ha cisnál, akkor viszont megosztja másokkal.
Na ja, nekem pont az a bizonyos kilenc rész kéne ami az elsõ szezonból hiányzik, de egyébként jól megnéztem, és a másodikhoz van, de az elõbõl hiányzik jó pár felirat (14,16,17,19,20,21,22,24,25,26,27) mert ezekhez nincs magyar felirat. Egyébként gondolom én, ha valakinek van narancsvidéke letöltve, akkor vélhetõleg van hozzá felirata is és ha mindezt kiírta mondjuk dvd-re, vagy fenn van a gépén, akkor megköszönném ha elküldené az elsõ szezon feliratait.
Köszi a segítséget.

a feliratokhu-n az eddig elkészült 71 részbõl 62-höz van felirat. keresd jobban.

ami meg ott nincs, az nyilván nincs is, mert nem lenne sok értelme dugdosni.
Hali!

Valakinek van Narancsvidék 1. és 2. szezonjához magyar felirata? Akinek esetleg van az elküldené nekem a [email protected] címre.
Tudom, hogy a feliratok.hu-n van valamennyi, de közel sem az összes és az elsõ szezonhoz nagy szükségem lenne rá.

Elõre is köszi!

Tyberius

Gorvik
Én se

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Narancs
zsír

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Narancs
Akkora fan azért nem vagyok

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Gorvik
Mért nem szeded le torrentrõl az eddig megjelent részeket? Én már 3 évad 19-dik részénél tartok...
Nagy részükhöz már felirat is van.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

nyilván õsszel
Oldal 1 / 3Következő →