A narancsvidék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
Egyelõre ennyi az info. Valószínûleg Ryan végleg megtalálja a boldogságot, Summer és Seth együttmaradnak, Julie is talál magának vkit, és happy end. Ez nem spoiler csak egy tipp.
- Az elsõ évad szerintem igazán jóra sikeredett
- A második évad eleje is kicsit szenvedõs volt,de a végére nagyon is élvezhetõ lett,bár volt benne néhány lehetetlen esemény
- Igazán jóra sikeredett eddig ez a 4. évad is bár feliratok hiányában kicsit el vagyok maradva ...
ÉN hûségesen nézem,amikor van rá idõm...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
RIP THE O.C. (2003-2007)
"Utoljára megy le a nap a Narancsvidéken feburár 22-én, ugyanis immár hivatalos, hogy a sorozat véget ér feburár 22-én Amerikában. Mától 8 vadonatúj epizódot ad a FOX csatorna a sorozatból egészen a feburári sorozatfináléig. A sorozat 2003 augusztásban robbant be a köztudatba, Ryan Atwood és társai nézõk millióit ültették le a képernyõk elé, azonban midnen jó véget ér egyszer, a nézõszám rohamosan csökkent a négy év alatt. A sorozat készítõje Josh Schwartz elmondta, hogy ez a legjobb alkalamom, hogy pontot tegyenek a történet végére, és szerinte a negyedik évad volt a legjobb szezon számára, így egy méltó befejezést érdemel a sorozat: " Néhány embernek, valamikor jelentett valamit a sorozat és ezért nagyon hálásak vagyunk" -nyilatkozta Josh.
"
football without ultras is nothing
Annak ellenére hogy már tudtam a végét nagyon élveztem és igazán megrázó lett az utsó rész is. Megszerettem a szereplõket nagyon, sajnálom hogy vége az egésznek, holnap még letöltöm a 4. évad premierjét de tartok tõle hogy így ez a sorozat már nem lesz a régi. (Most nem spoiilerezek aki látta végig az úgyis tudja hogy mirõl beszélek) Ezt egyébként a gyenge nézettségi adatok - valamint a tény hogy csak 16 részt rendelt a csatorna - is alátámasztják <#rinya>#rinya>
No mindegy, a lényeg hogy a kedvenc sorozataim közé tartozott ez a 3 évad, mindenkinek csak azt tudom ajánlani hogy szarjon a viasatra és töltse le mert érdemes!
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Már a 15. résznél tartok és egyre jobban a szívemhez nõnek a karakterek :) Általában nem szeretem ezeket az érzelgõs tinifilmeket, de az O.C. valamiért mégiscsak megfogott.
Töltsétek le ti is hogy legyen mirõl beszélni :)
de persze lehet,hogy tévedek
úgyhogy most tölthetem le..
csak azt nem értem,h szept. 3.-áig még van egy vasárnap...mit adnak le akkor?
Rush!
Köszi a segítséget.
ami meg ott nincs, az nyilván nincs is, mert nem lenne sok értelme dugdosni.
Valakinek van Narancsvidék 1. és 2. szezonjához magyar felirata? Akinek esetleg van az elküldené nekem a [email protected] címre.
Tudom, hogy a feliratok.hu-n van valamennyi, de közel sem az összes és az elsõ szezonhoz nagy szükségem lenne rá.
Elõre is köszi!
Tyberius
Nagy részükhöz már felirat is van.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!