2083
  • WuFraZselic
    egy hülye kérdés... rioba ugye belehet menni rövidgatyában?
    (valamiért azt találtam ki hogy nem lehet, és most nemtom :D)
  • WuFraZselic
    jaja, thats it :)
  • b0y
    Meg is van !!!
    Ha minden igaz és az emlékeim nem csalnak akkor ez volt:

U2 - With or Without You (Dr. Kucho! Rework)
  • b0y
    Ahh köszi !!! Körbe nézek hátha ráakadok !!!
  • WuFraZselic
    u, egy közös kép az óriási lenne :D

amugy az uccsó szám az U2 - With or Without You volt. nemtudom melyik remix, nekem az Inpetto-féle van meg, de az nem ez volt
  • b0y
    Egyébként a sör helyett én valami kis segítséget kérnék!!!
    Nevezetesen hogy ha valahogy közelebb tudnál vinni engem (és pár fős társaságunkat) az őrült svédekhez, hogy egy közös fotót tudjunk készíteni velük! Akkor végtelenül hálás lennék!

És még valami!!! Valaki nem tudja mi volt az utolsó szám a Morillo-n ? Amikor felugrott a pultra ?!
  • Bennie
    jaja ez a kompozíció már nekem is felütötte a fejem :D:D de az még csak msn képben valósult meg:D:D:D, de valamikor a nyáron készítek én is pólókat mert ez így nem állapot:D:D
  • OPM
    haverom igen komoly pólót csináltatott ma estére!

• Bennie
    XD
  • WuFraZselic
    i got ya! =D
  • Bennie
    :D:D akkor ott is vége az inkognitómnakXD
  • WuFraZselic
    jaja, most néztem twittert
  • Bennie
    http://www.youtube.com/watch?v=eTHLVDVM1zo&eurl=http%3A%2F%2Fwww.houseplanet.dj%2Findex.php%2FInterviews%2FVideo-Interview-Sebastian-Ingrosso-Axwell-Dirty-South-F12-Stockholm.html&feature=player_embedded
  • Bennie
    1-4 ig írta nekem Steve
  • WuFraZselic
    éjfél vagy 1től lesznek 3ig, ez a facebookos event szerint, de gondolom ők se tudják biztosra...
  • OPM
    szerintem sincs értelme fél1 előtt bemenni
  • WuFraZselic
    szerintem 1kor
  • Bennie
    Mikor kezdhetnek most komolyan a svédek, mert nincs kedvem potyára elrepülni rióba:D:D
  • WuFraZselic
    done :D
  • Bennie
    oké köszönöm, hát a ZP-be be nem teszem a lábam:D:D, közbe meg megyek jelölni facebukra:D:D
  • OPM
    még kb 2 éve csináltattam Axwelles, Prydás és Mafiás pólókat :)

jaja, ez a legegyszerűbb útvonal, csak aztán a viliről leszállva jobbra fordulj :) nehogy a ZP-ben kössetek ki

facebookon csináltunk a bulinak 'eseményt' ha megtaláljátok, lehet jelölni!
  • WuFraZselic
    szintén , csak még egy kis lázzal :D

amugy hát hm... keletitől 2es (piros) metróval menj el a blaha lújza térig, ott szállj át a 4es / 6os villamosra és menj el a petőfi híd budai hídfőéig. ott leszállsz, és a hid "alatt" van a Rio. én nem vagyok pesti, de naponta suli miatt ottvagyok, szóval én igy mennék :D lehet valaki tud jobb utat
  • Bennie
    én is beteg vagyok a BS után minig megfájdul a trokom:S:S de kúrálom magam holnapra ja és valaki adjon már valami útmutatót a keletitől a rióig valami járatokat esetleg térképpel????
  • WuFraZselic
    uu olyanod honnan van? :D nekem egy Sebingrosso-s kéne :D

(amugy mér kell lebetegedni 1 nappal a legjobban várt buli előtt? :( )
  • OPM
    jóság

a rioban majd egy magas, barna SHM pólós srácot keress
  • WuFraZselic
    háh, gyorsabb voltál :D az is nagyot ütött. amugy Muzzaik is rohadt jó volt utána, főleg hogy elnéztem előtte radio 1 sátorhoz, ott ujdonságként kezelték a white angel meg ilyen számokat :D óriási a különbség :D

ja és jó volt hallani lbl - shake it down-t, csak WS-ön hallottam eddig mo-on :D
  • b0y
    The Frenchmakers Feat. Andrea Britton - Miracle

(Szerintem is eszméletlen jó volt Morillo)
  • WuFraZselic
    jah keveredtek a dolgok már:D

a guettán nem ütött nekem annyira az in the air, mert levegőt nem kaptunk kb, persze én ugráltam mint állat mikor elengedte, körülöttem meg az emberek meg akkor fogták föl hogy 'ja már bejött a refrén' :D és elment a kedvem mikor a saját számait berakta, meg a Riverside-ot, amit kb 37124 milliárdszor hallottam szerdától folyamatosan :D

amugy szerintem 1kor kezdenek, ahogy Tocadisco is multkor. nemtudom pontosan :P
  • OPM
    Morillo tolt egy zenét, ilyesmi a vokálja, Guetta-szerű stílus

"we can have it all, its a miracle"

aki megmondja miez, szerdán vendégem egy sörre
  • redbull0304
    Szerdán mikor kezdődik a banzáj? Én olyat hallottam hogy 8kor? :S Létezik, hogy ilyen korán kezdjenek?
  • Bennie
    és jön morillótól egy offical BS videó:D:D
  • Bennie
    na az morillo volt nagyon kész voltál wufra:D:D twitteren közzé is tette azt a youtubos videót amibe az a zene megy:D:D
  • Bennie
    azért esett hátra amúgy mert ott volt valami keverő és nem tudott felállni rendesen de guetta is nyomatta az in hte airt:D:D
  • WuFraZselic
    amugy gray játszotta azt a számot amiben annyi volt a "vokál" hogy "michael jackson still alive" ? mert az még rohadt jó volt :D
  • WuFraZselic
    richard alatt még olyan részeg voltam, hogy csak arra emlékszem, hogy a leave the world behindra szétestem :D bal-középen voltunk, ott jött egy kis levegő mindig, de Morillon már majdnem legelől, Muzzaikon viszont már kb 2-3. sorban voltunk. a Flonko és a Laktos nagyot ütött nekem, egy élmény volt a szombat éjjel :D

(amugy már milyen volt hogy muzzaik segitette fel a pultra morillo-t, mert első ugrási-kisérletnél hátraesett muahah :D:D)
  • OPM
    szerintem előtte richard simán lezenélte

első sorban a kordonnál tombolás megvolt in the air közben! :D
  • Bennie
    I L BS és lett egy közös képem Magdával ma meg csak két órát aludtam hmmm yeee KArányi is odatette magát szombat délután illetve az mr2 meg aburn is mindig király volt:D:D
  • WuFraZselic
    jaja, és lesz pete tong is, de basszus, 2 napi jegyet venni, úgy hogy 2x ~2 órára legyek ott nem éri meg 10.5 ezerért / nap, bár asszem ha az adott napra 11 után mész be akkor csak 5.25 a napijegy, de az is kurvasok jelenleg sound után :D
  • WuFraZselic
    huh, hát ez a sound kikúrt jó volt, az én igényeimet nézve. szombaton 6 óra folyamatos party az aréna sátorba, morillo valami elképesztően jó volt. mikor meghallottam az in the air-t kb meghaltam :D asszem ráhangolódtam a szerdai partyra
  • redbull0304
    Most nézem Aug 15.én jön Eric kolléga is Szigetre! :)