2083
  • gabko
    nekem ez van meg: Chris Lake, LYS-La Tromba - LYS Remix.mp3 File size: 17.23 MB
    ha kell dobok linket...
  • WuFraZselic
    hát ja, szerintem a Julie McKnight - Deborah Cox - Rudy 3asból fog kikerülni a győztes, de én a Mondayhoz olyan "How Soon Is Now" stilusu vocalt tudok elképzelni, ezért McKnight lesz a befutó szerintem :D csak jöjjön már ki, óriási az a szám
  • Bennie
    biztos hogy valaki olyan lesz akivl már dolgoztak...esetleg egy ltwb éneksnője
  • WuFraZselic
    én egy Julie McKnight-féle lighots kis nyári vocalra számítok :D
  • Bennie
    vocalra
  • Bennie
    kiváncsi leszek a vocalhoz mert így is üt nálam aza track:D:D
  • WuFraZselic
    DS & Ingrosso - Meich is out now on Beatport =)

Steve 'Monday' nevű trekkjéhez vokál is lesz, emiatt csúszhat az aug. 24-i megjelenés
  • OPM
    igen-igen, engem is nagyon érdekelne ez a track
  • WuFraZselic
    hu, ezt mintha szerdán játszották volna, a legelején kb :) engem is érdekelne a téma :)
  • b0y
    Chris Lake and LYS - La Tromba (Original Mix)

Valakinek nincs egy linkje esetleg ?! Az original-t sehol sem találom !!!
  • WuFraZselic
    hm, DBN ma tolt fel myspacere egy Kidsos remixet :) nem rossz :)
  • WuFraZselic
    nekem még ez tetszik nagyon
  • WuFraZselic
    hm, ezt már az exit festes setben is kiszúrtam, jónak tűnik :D ha valóban ez az, akkor mégjobban tetszik :D
  • b0y
    Én erre tippelek:

http://www.youtube.com/watch?v=WcZB5aXkUaw&feature=channel_page
  • WuFraZselic
    amugy van már valakinek bármi infója az uj Angello & Ingrosso feat. Pharell Williams trackről? Steve azt nyilatkozta róla hogy abszolút námbör ván lesz
  • OPM
    hája, nem kicsit szólt az már biztos
  • redbull0304
    Ez nekem is megvan! :) De nem ugyanez, a Sleep Dear Sweet Gipsy alatt full szól a Sweet Dreans! :D A "(Dirty South Mashup)" alatt meg csak a kellő részeknél! :)
  • WuFraZselic
    úgyérted, hogy Sleep Dear Sweet Gipsy? =)
  • redbull0304
    Steve Angello vs. Eurythmics- Sweet Gypsy Dreams (Dirty South Mashup)

Őt keresném! Le lehet valahonnan ezt tölteni, vagy nekem kell kivágni egy szettből? :)
  • WuFraZselic
    ez az északi népekre jellemző széteső-mozdulat :D
  • redbull0304
    Axtól is láttam már ezt a mozdulatot, én is nyomtam, ha épp nem volt sör a kezemben! :D
  • WuFraZselic
    nincs mit =)
  • redbull0304
    Köszönöm! :)
  • WuFraZselic
    jah, innen link
  • redbull0304
    "Sebastian Ingrosso @ Sensation White Amsterdam (2009.07.03)"

Ezt le lehet valahonnan tölteni?
  • Bennie
    jaja az tényleg Ingrosso mozdulata én is benyomta a kidsosnál:D:DXDXDXD
  • WuFraZselic
  • b0y
    Mario Ochoa - Cubes
  • WuFraZselic
    1:46tól baszki... :D ez az Ingrosso-féle mozdulat annyira tipikus :D óriási ez az ember :D

• WuFraZselic
    eheh, pont most irtam ohm fórumra hogy idén megvolt a nagy 4es :D mondjuk megértem, hogy Ax nem jött el a rioba, hamvai pizsi és a hungarian house mafiás cucc után én se tenném be oda a keverőpultom :D
  • Bennie
    és megvolt az SHM összes tagja jess:D:D bár azért még egy 3as fogatot elfogadnék:D:D
  • Bennie
    jaja de úgy láttam ingrosso többet fogyasztott az öltönyös fazonnak meg tök agresszív feje volt aztán elkezdett italozni és maradt az agresszív fej viszont laza lettXDXD...na jó volt és a nagy kedvenceket testközelből látni egy élmény volt:D:D
  • WuFraZselic
    ja meg annyi hogy a We are your friends acapella melyik számra volt rátéve? én szerintem az egy Maria Ochoa szám, de foggalmam sincs melyik... akinek van ötlete (vagy kész linkje :D) azt megköszönném! amugy mekkora már LTWB 2 remixét összetolni? én azon majdnem meghaltam :D meg az a "to stuck in elevator" acapellás szám is vááá még mindig nemhiszem el miben is volt részem.

amugy figyeltem őket, fogyott a pezsgő mint állat, Angello amilyen fejet vágott miközbe effektezett végig :D Ingrosso meg mint egy nagy gyerek, hihetetlen hogy élvezi ezt az egész zenélés témát, az egyik legjobb buli volt, amin jártam. tudom hogy nem volt olyan húdejó, de én elsősorba a zenét értékelem egy buliba, és az nálam 10 / 10. főleg az, hogy a kedvenc zenéimet azoktól hallhatom, akik csinálták :D
  • Bennie
    jaja az igaz hogy lemnetek hátul de amikor kijöttek nekünk sikerült két képet csinálni igaz angello kijelntett only one picture viszont ingrosso lazább volt ő még egy puszit is lenyomott a haverom hugának:D:D amúgy valamilyen b.... luxury hotelbe szálttak meg valahol a rákóczy út hoz közel:D:D, meg még ejtettem vdeót amint kiálltak a rió belső parkolójából seb le is húzta az ablakot meg mondott is valami de nem értettem:D:D
  • OPM
    haverom már feltolta a videóit
  • redbull0304
    Olyan erős közepes volt a buli szerintem! :) Remélem fent lesz valahol a szett mert nem sok számra emlékszem... Temper Traps Sweet Disposition geci nagy volt!
  • WuFraZselic
    hm, nem volt ez rossz, én 38.2es lázzal, alkohol és cigi nélkül is kurvajót buliztam :) és mikor megjöttek a hátso bejáratnál, ingrossoval lepacsiztam :D asszem nem mosom meg a bal tenyerem egy jóideig :D
  • OPM
    hát volt már jobb is....

az meg ahogy a végén elrohantak hátul... LEGALJA!

nem volt már türtelmünk kivárni, mire visszajönnek...
  • WuFraZselic
    hát nemtom, mert régen rioba tuti csak hosszuba lehetett. de eléggé meleg van... nemvagyok biztos, mert idén amikor voltam rioba, sose volt tul jó idő, szóval farmerba mentem
  • Bennie
    sztem biztos belehet:D:D még sw-re is belehet menni de amúgy lehet hogy eső lesz este...