62
Ötletek, tippek, tanácsok, segítségkérés...
-
#22 ha gondjaitok akadnak gyertek ide: Samurize Hungary
még nincs teljesen kész, de nagyjából működik -
#21 Mármint a Samurize-nél van ez a problémám. -
#20 A Kapsules még gyenge, legalábbis ezt írják mindenütt én nem töltöttem le.
A nagy gondom az időjárás szkripttel van:
A 'nap és/vagy felhő' képe nem jelenik meg, alapban a now.jpg-re mutat a kép linkje s az nem változik.
A feliratokat viszont helyesen jeleníti meg.
-
#19 Jah, a Kapsulest kösz! -
#18 a Samurize-nél az időjárást (sok plug-inben v miben benne van..) hogyan kell átállítani Győr városára?
Regisztráltam magam a weather.com-on is, letöltöttem az ő progijukat de semmi.. -
#17 Kapsules - avagy kapszulák az ablakban -
#16 Kapsules -
#15 valami Kapsules vagy hasonló nevűről beszéltek a desktopos topicban. -
#14 Ismer vki alternatívát? Nekem a Samurize nem jön be. -
Gremovan #13 Van hozza magyar tutorial.
Ezen a cimen elerheted. Lehet ez is segit: http://web.axelero.hu/kleizerne/samurize/ -
K.András #12 Micsodi??Én kiprobáltam azért mondom hogy nem nehézkes,az egyik legjobban konfigolhato ilyen cucc.Az már más kérdés hogy én utána leszedtem... -
#11 nem csak az a baj, téged bármiről nagyon nehéz meggyőzni
most sem tudok mást mondani, próbáld ki a Samurize és meglátod
az biztos, hogy nem a legfelhasználóbarátabb módon lett kialakítva és az sem hátrány, ha ismered a script nyelveket
(amik nem magyarok) -
K.András #10 Szerintem nem kell nekünk a poltikai nézeteinket mindenhova magunkal vinni.Én nem haragszom rád,csak politikárol ne beszéljünk. -
#9 majd ha szóba állunk egymással! -
K.András #8 Miért nehézkes egy magyarul tudo program kezelése??Áruld már el... -
#7 az Általános eszmecsere asztalos, vagy a HWSW desktopos fórumjain több segítségre számíthatsz, mint itt a "hozzáértő" kandrásé
én használom, nehézkes ugyan a kezelése, de a honlapján (is) van hozzá magyar nyelvi fájl
help nincs
-
K.András #6 A helpje nem tud magyarul?De ha tud magyarul nem értem mi a problem, milyen leirás kéne???Ott vannak a lehetöségek mondjuk cpu,akkor megadod neki hogy mekkora méretben mutassa hol és hogy grafikonban stbstb a többi ugyanigy...
-
HoTDoG #5 Na, oké :D
Most 1 leírással többet érnék :).
Már van magyarosítás, vannak configok, mostmár csak 1 használati utasítás kell. -
K.András #4 "Progi, ami alig zabálja az erőforrást"
De azért zabálja ugye???:) -
HoTDoG #3 Progi, ami alig zabálja az erőforrást... -
K.András #2 Mégegy progi ami zabálja az eröforrást :)
Egyébként néztem én is elég pofás,csak nekem nincsen szükségem ilyenekre... -
HoTDoG #1 Most szedtem le a progit. A képek nagyon pofások voltak amiket láttam róla.
Egy olyan progiról van szó, amellyel az asztalodat átformálhatod, és mindenféle információkat írathatsz ki vele. (időjárás, tv-műsör, CPU, stb, stb). Sokszínű.
Aki tud valami leírást a használatáról, az ossza meg lécci.
Magyarosítás is elérhető www.honositomuhely.hu -ról.