34
-
Adrian Graves #34 Feliratkozok az előttem szólóhoz.
De egy dolgot muszűj vagsyok hozzfűzni: Mielőtt problémát, avagy esetünkben inkább kérdést nyit valaki egy cikk alapján, tanuljon meg angolul, olvassa el, és értelmezze a szavakat, mert középszerű angol tudással is kivehető, hogy egyazon bolygóról van szó. Igaz? Igaz. -
vfeco #33 Hát ezen a topicon ezidáig szétröhögtem magam! Legjobb beszólás: #18 (amugy pedig pártatlan vagyok.) -
#26 Mijajaz SW? -
#21 Heh... Mindenesetre vicces...vagy ezen már sírni kellene? -
#20 Úgy van. Valaki ezt tudja, valaki meg dolgozik. :o)
De azt tudja valaki, hogy Szlartibartfaszt megépítí-e végül a fjordokat Afrika partjainál a Föld 2-őn? -
#16 A játék 15 különböző helyszíneken zajló pályából áll, mint a Geonosis bolygó, egy elhagyatott köztársasági űrhajó vagy éppen a Kashyyyk dzsungel. Ezen mit nem lehet érteni vaze? SZégyelnétek magatokat, ez jól van leírva köcsögöök -
#12 Nem értitek hogy a kettő ugyanaz??? :D -
#10 ja hogy mindenki ezt vette észre elöször :))) -
#9 "a Kashyyyk dzsungel vagy éppen a Wookiee bolygó" a 2 ugyanaz... -
#8 nem tóm ki keveri a két bolygót a mi cikk írónk, vagy a lucasarts -os, de ez így nem faja.. hmm.. -
#7 "Kashyyyk dzsungel vagy éppen a Wookiee bolygó"
Na megint egy jó cikk író. ha nem tudná, az tök ugyanaz... :) -
aDannyBoy #6 sorry, de ha mindent tokeletesen tudnek, akkor mar elraboltak volna az ufok :)
oruljetek, hogy ti tudjatok, hogy a kasyyyk jungle meg a wookie bolygo ugyanaz.. a jatek keszitoi ezt kulon helyszinnek jeloltek meg... gondolom azert mert van sima jungle meg wookie telepules, na mind1 -
Xboxman #4 vagy ha nem rám irtad akkor a cikkironak ment a lenti:) -
Xboxman #3 "A lush world teeming with immense forests, Kashyyyk is the barely tamed home of the mighty Wookiees. This Mid Rim planet is the principal world of the Kashyyyk system, a star system that also contains the homeworld of the reptilian Trandoshans. The close proximity of these worlds and a deep-rooted cultural animosity has fueled many altercations between the two physically powerful species throughout their history."
Itt egy idézet a hivatalos Sw siteról kedves "Naonsötét" Vader apám... -
Xboxman #1 "kashyyyk dzsungel vagy éppen a Wookiee bolygó."
hmm ez a kettő véletlenűl nem ugyanaz kedves cikkíró?:D